2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar benim gaz kabizlik sorunum felaket dr. Duphalac şurup verdi kabizlik icin ama o daha da gaz yapti siz ne durumdasiniz cozum bulan var mi

Kizlar benim gaz kabizlik sorunum felaket dr. Duphalac şurup verdi kabizlik icin ama o daha da gaz yapti siz ne durumdasiniz cozum bulan var mi
Sorma canm bende öyleyim kabizlikdan ziyade gaz sıkışması çok yaşıyorum her sabah kuru kayısı yi sıcak suyun içine atip içmeyi dusunuyorum o biraz daha rahatlatiyormus.

Kahverengi lekelenme yaşayan var mi aranizda?
Ben yaşıyorum dünden beri doktoruma haber verdim istirahat et dedi bol su iç dedi..kalp atışı icin salı günü gideceğiz o zamana kadar ilaç veremem dedi hayırlısı inşallah bebişim iyidirsende de mi var lekelenme?

Kizlar diyelim ki iliski adete 3 gun kala falan oldu adet gecikmesinden sonra idrar testinde cikmamasi normal mi?

Benim adetim 4 gun gecti bugun 5.gundeyim 2 gun gectgnde idrar testi yaptim ilk basta iknci czgi gorundu sonra kayboldu.Bugun sabah yine yaptim bsefer yine iknci czgi cikti epey kaldi snra kaybldu.Bende dedm demkki hamile deglm olsaydm cikardi testte smcta adetm gecms.Ama adete 3 gn kalada ilski olmstu acaba o mu tuttu o yzden geciktgm halde idrar testinde ckmiyor olablir mi diye aklim karsti.

bence kafanda soru işareti kalmasın kan testi yaptır. Bnde adetimden 5 gün sonra idrar testi yapmıştım iki çizgiside çok belirgindi .

Normalde ben tatli manyagiyim ama tatlidan nefret ettim hamileyken su an siz cikolata deyince gozumde canlandirmam bile migdemi bulandirdi.

Acil bana yardım edermısınız kızlar korkuyorum suan. Beta hcg 350cıktı benım dun doktor hamılesın keseyı görmek için persembe gunu gel dedı. Bende mayıs annesı olucam ıns da Ama kanama olursa hemen ara dedı. Benden sımdi böyle igne topu kadar belli belirsız pembe bı leke geldı. Korktum suan da. Varmı fıkrı olan lutfen yardım edın.

Merhabalar, öncelikle inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, bu dönemde stres yapmaman çok önemli, daha önceden kötü bi deneyimin mi? Oldu

Pembe lekeler onensizdir korkma kahverengi ve kirmizi lekeler daha ciddidir..

Pembe leke okadar minik ki. Gene pireyi deve yapıorum acile bile gıtsem mi dedım :) korkuorum ona bişi olacak dıye devamlı tuvalete gıdıo bakıorum bişi gelıomu dıye ılk bebegım olucak inş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…