2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selamlar kızlar Bende beş gün önce öğrendim dört haftalıkken Şimdi harıl harıl doktor arıyorum. Ankaradan doktor tavsiyeniz var öı ya

Nerede? İstanbul mu?
Yok canım Ankara. Ben özelde muayene olmak istiyorum. Zaten hastane çalışanıyım tetkikleri yaptırırım inşallah tek isteğim ilgili samimi ve normal Doğum yanlısı bir doktor bulmak. Daha çok para kazandırıyor diye nerdeyse tüm doktorlar sezaryenci olmuş

Evet haklısın, İstanbul'da olsaydin tavsiye edebilirdim ama Ankara da bilgim yok :) insallah kendine göre bir doktor bulursun canim hayırlı olsun bebeğin.

Merhaba kızlar. foruma kaç gundur giremedim. Aman kızlar dikkat edin mevsim geçişi başladı tam hastalık havası. Ben midemi usuttum kaç gundur ağridan kusmaktan helak oldum. Cok sukur gecti dedim bugun de sabah bulantilari basladi. Yemek yemek istemiyor canim napicam bilmiyorum

Kizlar sorum olucak ben transferden bi hafta sonra ise basladim calisiyorum ama kasiklarimda ara ara agri oluo yeni bise degil bi haftadr var ama korkuyorum acaba tutuo mu

Kizlar sorum olucak ben transferden bi hafta sonra ise basladim calisiyorum ama kasiklarimda ara ara agri oluo yeni bise degil bi haftadr var ama korkuyorum acaba tutuo mu
Bi kan testi yaptrsana canm . Benimde 1 tüp bebek denemem oldu fakat tutmadı şuan doğal yolla hamileyim çok şükür. Kaçıncı günün embriyosu transfer edildi sana eger 5. Günün ise kanda çıkar

Tesekkür ederim , benim bulantılarım 6. Cı haftaya başlarken ortaya cıktı ve bir haftadır yatıyorum. Doktor bulantı için ilac verdi, yerimden kalkamıyorum halsizlik ve bulantıdan , şimdiden kilo almış gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…