2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm korku var icimde bu defada olmazsa herhalde ben fazla durmam
Kaçıncı denemen birde bak öyle hemen karamsar düşünme benim yaşım henüz 21 ken ben tup bebek tedavisi gordum biliyorum o haplar iğneler insanı hem ruhsal hem fiziksel olarak çok etkiliyor ama napalim buda bizim imtihanimizmis rabbine sıkı sıkı sarıl benim gitmedigim doktor kalmadı ankarada konyada her doktor doğal yolla imkansız dedi ben pes etmedim olacak dedim denemediğim kürler kalmadı ve sonunda başardık . Sizde sorun neydi canm

02.09.2016 beta değerim 62 çıktı 07.09.2016 değerim 215 çıktı 09.09.2016 beta değerim 340 çıktı 24.09.2016 beta değerim 1880 çıktı lakin kese göremedik normal şartlarda 6 haftalık hamileyim. O kadar çok okuyorum ki dış gebelik kimyasal gebelik, düşük tehdidi kahverengi lekelenmeler çok üzülüyorum. Kan değerlerim çok mu kötü

Sorun bende canm bende pco var asilama yaptik olmadi hap kullandim olmadi uc yildir perisan olduk artik cok yoruldum

Hayır canım değerlerin aksine gebeliği gösteriyor. Korku yapma sakın dua et inş. Dış gebelik falan olsa değerler yükselmezdi aksine düşer ve kanaman başlar. İçini ferah tut bizde dua edelim sana bebeğinle en kısa zaman da buluşursn inş. Bazen geç olabiliyor. Başka bi Dr a git canım iyi düşün iyi olsun bebeğin seninledir inş

Yok canm henuz yapmadim daha uc yil tedavi gordum basim donse hamileyim diodum cok yikildik resmen artik korkuyorum kime sorsam sonuca kadar hic kalkmadim dio ben bi hafta sonra ise basladim:-(

Bende 23 yaşındayım 17 yaşında evlendim 18 yaşından beri uğraşıyorum ALLAH kimsenin emegini boşa vermesin şükürler olsun şimdi hamileyim inşallah kalp atışlarınıda duyarım dua edin kızlar

Yok canm henuz yapmadim daha uc yil tedavi gordum basim donse hamileyim diodum cok yikildik resmen artik korkuyorum kime sorsam sonuca kadar hic kalkmadim dio ben bi hafta sonra ise basladim:-(
İster 9 ay boyunca yat ister sadece 2 gün ALLAH kısmet etmiş olsun canım benim doktorum 2 gün dinlen normal hayatına dön dedi bide maydanoz,kahfe,bitki çayları, yeşil nane yeme dedi bunlar düşük yapıyomuş bide ılık suyla ayakta duş al dedi

Canm bana uc gun yat kimildama dorduncu gun normal hayatina don dedi agr is yapma hoplama ziplama dedi aynen yaptim su ana kadar tek olumsuz bise demedi

Ben uc embrio koy dedim ucune nasil bakcan senin ikizin olcak dedi hep umutlandirdi umutlanioruz biz dedim umutlan nie umutlanmiosun dedi

İnşallah ya Amin

Kekse ayin 9 u ve 24 u arasindan sık sık baktirsaydin daha kesin bir degerlendirme olurdu .bu iki tarih arasindaki degerlerde fazla artis olmamis ayni hastanede mi yaptirdin testleri ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…