- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.061
Anladım canm inşallah sıkı sıkı tutunmustur yavrun sana .Cuma gunu cnm
Canım bende cok sabırsızdım transferden 10 gün sonra idrar testi yaptım cok silikte olsa cıkmıştı silik cizgi cıkınca genelde hamilesindir hiç yaptınmı idrar testiCanm korku var icimde bu defada olmazsa herhalde ben fazla durmam
Kaçıncı denemen birde bak öyle hemen karamsar düşünme benim yaşım henüz 21 ken ben tup bebek tedavisi gordum biliyorum o haplar iğneler insanı hem ruhsal hem fiziksel olarak çok etkiliyor ama napalim buda bizim imtihanimizmis rabbine sıkı sıkı sarıl benim gitmedigim doktor kalmadı ankarada konyada her doktor doğal yolla imkansız dedi ben pes etmedim olacak dedim denemediğim kürler kalmadı ve sonunda başardık . Sizde sorun neydi canmCanm korku var icimde bu defada olmazsa herhalde ben fazla durmam
Sorun bende canm bende pco var asilama yaptik olmadi hap kullandim olmadi uc yildir perisan olduk artik cok yoruldumKaçıncı denemen birde bak öyle hemen karamsar düşünme benim yaşım henüz 21 ken ben tup bebek tedavisi gordum biliyorum o haplar iğneler insanı hem ruhsal hem fiziksel olarak çok etkiliyor ama napalim buda bizim imtihanimizmis rabbine sıkı sıkı sarıl benim gitmedigim doktor kalmadı ankarada konyada her doktor doğal yolla imkansız dedi ben pes etmedim olacak dedim denemediğim kürler kalmadı ve sonunda başardık . Sizde sorun neydi canm
Yok canm yapmadm bu denemede cunku her yaptigm negatif cikti cuma gunu kan testi yapcamCanım bende cok sabırsızdım transferden 10 gün sonra idrar testi yaptım cok silikte olsa cıkmıştı silik cizgi cıkınca genelde hamilesindir hiç yaptınmı idrar testi
Yok canm yapmadm bu denemede cunku her yaptigm negatif cikti cuma gunu kan testi yapcamCanım bende cok sabırsızdım transferden 10 gün sonra idrar testi yaptım cok silikte olsa cıkmıştı silik cizgi cıkınca genelde hamilesindir hiç yaptınmı idrar testi
Hayır canım değerlerin aksine gebeliği gösteriyor. Korku yapma sakın dua et inş. Dış gebelik falan olsa değerler yükselmezdi aksine düşer ve kanaman başlar. İçini ferah tut bizde dua edelim sana bebeğinle en kısa zaman da buluşursn inş. Bazen geç olabiliyor. Başka bi Dr a git canım iyi düşün iyi olsun bebeğin seninledir inş02.09.2016 beta değerim 62 çıktı 07.09.2016 değerim 215 çıktı 09.09.2016 beta değerim 340 çıktı 24.09.2016 beta değerim 1880 çıktı lakin kese göremedik normal şartlarda 6 haftalık hamileyim. O kadar çok okuyorum ki dış gebelik kimyasal gebelik, düşük tehdidi kahverengi lekelenmeler çok üzülüyorum. Kan değerlerim çok mu kötü
Transferden sonra yaptıklarınmı negatif cıktıYok canm yapmadm bu denemede cunku her yaptigm negatif cikti cuma gunu kan testi yapcam
Bende 23 yaşındayım 17 yaşında evlendim 18 yaşından beri uğraşıyorum ALLAH kimsenin emegini boşa vermesin şükürler olsun şimdi hamileyim inşallah kalp atışlarınıda duyarım dua edin kızlarKaçıncı denemen birde bak öyle hemen karamsar düşünme benim yaşım henüz 21 ken ben tup bebek tedavisi gordum biliyorum o haplar iğneler insanı hem ruhsal hem fiziksel olarak çok etkiliyor ama napalim buda bizim imtihanimizmis rabbine sıkı sıkı sarıl benim gitmedigim doktor kalmadı ankarada konyada her doktor doğal yolla imkansız dedi ben pes etmedim olacak dedim denemediğim kürler kalmadı ve sonunda başardık . Sizde sorun neydi canm
İns canim ya tez zamanda herkseten iy haberler gelirBende 23 yaşındayım 17 yaşında evlendim 18 yaşından beri uğraşıyorum ALLAH kimsenin emegini boşa vermesin şükürler olsun şimdi hamileyim inşallah kalp atışlarınıda duyarım dua edin kızlar
İster 9 ay boyunca yat ister sadece 2 gün ALLAH kısmet etmiş olsun canım benim doktorum 2 gün dinlen normal hayatına dön dedi bide maydanoz,kahfe,bitki çayları, yeşil nane yeme dedi bunlar düşük yapıyomuş bide ılık suyla ayakta duş al dediYok canm henuz yapmadim daha uc yil tedavi gordum basim donse hamileyim diodum cok yikildik resmen artik korkuyorum kime sorsam sonuca kadar hic kalkmadim dio ben bi hafta sonra ise basladim:-(
Canm bana uc gun yat kimildama dorduncu gun normal hayatina don dedi agr is yapma hoplama ziplama dedi aynen yaptim su ana kadar tek olumsuz bise demediİster 9 ay boyunca yat ister sadece 2 gün ALLAH kısmet etmiş olsun canım benim doktorum 2 gün dinlen normal hayatına dön dedi bide maydanoz,kahfe,bitki çayları, yeşil nane yeme dedi bunlar düşük yapıyomuş bide ılık suyla ayakta duş al dedi
İnşallah ya AminHayır canım değerlerin aksine gebeliği gösteriyor. Korku yapma sakın dua et inş. Dış gebelik falan olsa değerler yükselmezdi aksine düşer ve kanaman başlar. İçini ferah tut bizde dua edelim sana bebeğinle en kısa zaman da buluşursn inş. Bazen geç olabiliyor. Başka bi Dr a git canım iyi düşün iyi olsun bebeğin seninledir inş
Kekse ayin 9 u ve 24 u arasindan sık sık baktirsaydin daha kesin bir degerlendirme olurdu .bu iki tarih arasindaki degerlerde fazla artis olmamis ayni hastanede mi yaptirdin testleri ?02.09.2016 beta değerim 62 çıktı 07.09.2016 değerim 215 çıktı 09.09.2016 beta değerim 340 çıktı 24.09.2016 beta değerim 1880 çıktı lakin kese göremedik normal şartlarda 6 haftalık hamileyim. O kadar çok okuyorum ki dış gebelik kimyasal gebelik, düşük tehdidi kahverengi lekelenmeler çok üzülüyorum. Kan değerlerim çok mu kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?