2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba hanımlar inşallah bende 2017 mayısta bebeğimi kucağıma alıcam nasipse allah bu duyguyu tattırmayı herkese nasip etsin
Canim hosgeldin topigimize Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin
Canim bi tehlike olmasin sonra ?
Bende duydum canım
Hadi gozun aydin canim sevindim.artik darisi hareketlerini hissetmeye

Herkese günaydın kızlar benim karnımın içinde bişeyler hareket ediyor gibi sürekli sizde de oluyor mu ? Sanki ileri aylardayim da bebek hareketlerini hissediyorum gibi

Merhaba
Bende Mayıs annesi olacağım Allahın izniyle aranıza katılayım Hepimiz sorunsuz mutlu hamilelik dönemi geçirelim inşallah
Benim bulantım falan yok ama karnım çok şiş ve sürekli gaz var bu konuda önerisi olan var mı

Çok geçmiş olsun canım Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Bence doktora gitmelisin bende daha önce kürtaj olmuştum o zamanda zaten kürtaj yapmak için bi ilaç verip kanama başlamışlardı bebeğin kalbi durmuştu ve sonra Vakumla alındı. Ben anestezi altında istemiştim hiç bir ağrı sızı hissetmedim ve 1 saat içinde eve geldim. Bence tekrar doktora git çünkü içeride parça kalabilir. Tekrar geçmiş olsun

Evt tek belirtim karin şişliğim :)Kalbi atsin da ben oyle sevmeye baslicam aşagidaki takvimdeki resme bakinca bir seye benzemiyor :)
Merhaba muhtemel doğum tarihlerimiz aynı o yüzden bişey sormak istiyorum bebegin kesesini gördünüzmü acaba ben cuma günü öğrendim doktor karından baktı daha erken dedi göremedi vajinadan bakmam dedi bide beta değerin kaç cikti

Ya benimde hiç midem bulanmaz 2 kere oldu bulantıım sadece ama dediğin gibi yemek yiyemiyorum ve tiksiniyorum bende kendmden suphe ediyorum mıdem bulanmıyo bir terslikmi var diye

Geçmiş olsun canım benim inşallah kolaylıkla atlatırsın bendeilk bebegimde oldum kurtaj narkozla yapiolar hic birsey hisetmedim. Sakın korkma allahım sana inşallah tekrar hayırlı evlatlar nasip etsin kısa zamanda inşallah. Seni çok iyi anlıyorum her şerde bir hayır vardır unutma allaha emanet ol

Kızlar bende nefes açlığı başladı 1 haftadır.yani nefes alırken derin nefesi zor alıyorum. Ve çok çabuk sinirleniyorum neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…