- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.341
Benimde hic bir belirtim yok önceki iki hamilelikte daha günüm gecmedim bulantim baslardi ondan hamile oldugumu anlardim. Yiyip icemiyodum ya simdi ise masallah hic biseyim yok sadece istahim acildiBende hiçbir belirti yok ben napayım
Ben caydan sogdm ogrtmn oldgm icin mecbr iciyrm ama icincede midem bulanio.gerci her durmda midem bulanio:)cay ile kahveyle araniz nasil kizlar ya canim cay istiyo ama cokta icmek istemiyom
Herkes farklı geçiriyor gebeliği benim ablam hiç belirti yaşamadan hamileliğini bitirdi sağlıklı bir evlat nasip etsin inş rabbim hepimizeBende hiçbir belirti yok ben napayım
Bende doktora gittiğimde 8+5tim canım :) ayarlar doktorun. İnşallah İi çıkar bakalımBende 8+5 im bugün haftaya perşembe kontrolüm var bu sefer doktor benimkini de ayarlar o zaman. Saol canım iyi sonuçlara inş. :)
Hamilelikte çayın Bi zararı yok. Yeterli miktarda alındığında faydalı bilecay ile kahveyle araniz nasil kizlar ya canim cay istiyo ama cokta icmek istemiyom
Sagol kuzum hoşgeldin aramıza:) hepimiz saglıkla kavuşuruz yavrularımza İnşallah benim ilk daha Allah ım hayırlısını nasip etsin hepimizeSelam canim :) topigin hayirli olsun valla tesadüf gördüm bende araniza yeni katiliyorum :) son adet tarijim 20 agustos daha tesz yaptim da doktora hic gitmedim sali gidecem inşallah. . Bi kizimiz var birde oglumuz olur insallah umuduyla ovulasyon testi deneyebilecegimiz çoğu seyi denedik insallah rabbim erkek evladida bize taddirir nasip eder :) tabi herseyeen önce saglikli hayirli evlat olurlar..
Kuzum ilk üç çok hassas süpürgeyi eşine bırak derim çünkü ben hamile degilken bile ev süpürünce belim agrırdı o gün çünkü bütün evi dolaşıyoruz..eşim yapıyor bizim süpürge işini sağolsunKızlar 6+6 olduk bugun ama karnimda agri var kasıklarım batiyo sankiilk gebeliğim evimi supuruyodum az once bıraktım yatiyorum suan normal mı bu Ağrılar sizdede oluyo mu
Benim hep var krem saydam değişerek gelio hergünKızlar hiç akıntısı olan varmı
İnşallah duyarsın canım bende daha duyamadım 8.haftamda.pazartesi gel demişti gitmedim duyamadan dönünce üzülüyorum..haftaya gitcem İnşallah bende duyarım yavrumun sesi banada dua edinYarin doktora gidiyorum bende bebegimin kalbini duyarim insallah rabbim yardimcim olsun sizlerde dua ederseniz sevinirim kizlar.
Bak kendinde üzülüyorsun. Bebegi de uzuyorsun bence bebegini kaybetme. Insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor. Mevla sana bi can nasip etti. Herkesin isteyipte nice zamanlar sonra kavuştuğu bi can, bi bebek... Yada kiminin hiç kavuşamayacagi... Benim daha bi haftam var kalp atışı duymaya. Düşünsene biz buna hasretiz şimdiden... Allaha şükür, dua et. Kendine de bence çok dikkat et ve iyi bak. Gerçekten çok uzulebilirsin sonra. Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsın. Dilerim sağlıkla kucağına da alırsın. :)Kızlar nasılsınız ben psikolojik olarak hiç iyi değilim hamile kalmayı çok istedim bgn tam 8 haftalık hamileyim kalp atışlarını duydum mide bulantılarımda var ama kendimi hiç hamile gibi anne olucak gibi hissetmiyorum herseye aşırı sinirleniyorum bide sigarayı bırakamadım lütfen kimse yargılamasın zaten zor zamanlardan geçiyorum eşimle ilgili kendimi hem çok şuçlu hemde her an bişey olucak ve allah korusun bebeğe bişey olup hamileliğim sonlanıcak gbi hissediyorum sanki içimde bi his bu yüzden bebeğe alışmama izin vermiyo gibi anlıcagınız hiç iyi değilim biraz öncede sinirle 10 kgluk su kaldırdım inş bişey olmaz
Yok cnm niye yanlış anlıyım bende 1.5 yoldır istyodum ve tedaviyle gebe kaldım anlayamıyorum hormonlardan sanırım bende yüreğim ağzımda bekledim her ay test sonucunu ve kalp atışını ama bnm şuan hissettiğim başka bişeyBak kendinde üzülüyorsun. Bebegi de uzuluyorsun bence bebegini kaybetme. Insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor ya. Sana akıl vermek için demiyorum ama sen paylaşınca bende yardımcı olmak istedim. Mevla sana bi can nasip etti. Herkesin isteyipte nice zamanlar sonra kavuştuğu bi can, bi bebek... Yada kiminin hiç kavuşamayacagi... onlar ne yapsınlar? Benim daha bi haftam var kalp atışı duymaya. Düşünsene biz buna hasretiz şimdiden... Allaha şükür, dua et. O seni senden daha iyi biliyor unutma. Kendine de bence çok dikkat et ve iyi bak. Gerçekten çok uzulebilirsin sonra. Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsın. Dilerim sağlıkla kucağına da alırsın. :)
Aynen canim aynı dediğin gibi işte hormonlar :) her türlü duygusal değişiklik yapıyor işte. Kafan rahat olsun yinede iyi düşün güzel düşün herşeyi. ..Yok cnm niye yanlış anlıyım bende 1.5 yoldır istyodum ve tedaviyle gebe kaldım anlayamıyorum hormonlardan sanırım bende yüreğim ağzımda bekledim her ay test sonucunu ve kalp atışını ama bnm şuan hissettiğim başka bişey
Tebrik ederim allah hayırlısıyla bebeklerimizi kulağımıza almayı nasıl etsinKızlar selamlar...
Uzun bi seruvenden sonra tüp bebekle o kutsal duyguya eriştim.. doktorlara göre bebisim 6 haftalik. Ve ben tüp bebekte profesyonel olucam diye hamilelik acemisi olmusum:) elim ayağıma dolaşıyor müthiş bir tedirginlik var mutlulukla beraber tabi ki.... Rabbim hepimize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir son nasip etsin... sevgiyle; )
Hamilelikte girdiğin stres sigaradan daha zararlı bebeğine. Tabi ki bunun anlamı eskisi gibi sigara içmeye devam edebilirsin demek değil ama madem sıkıntılı bi dönemdesin ve doktorunun da onayını alarak sınırlı sayıda içebilirsin. Ben hamile olduğumu öğrendiğim anda tiksindim sigaradan yanımda bile icirtmiyorum.insalah senin de öyle olurKızlar nasılsınız ben psikolojik olarak hiç iyi değilim hamile kalmayı çok istedim bgn tam 8 haftalık hamileyim kalp atışlarını duydum mide bulantılarımda var ama kendimi hiç hamile gibi anne olucak gibi hissetmiyorum herseye aşırı sinirleniyorum bide sigarayı bırakamadım lütfen kimse yargılamasın zaten zor zamanlardan geçiyorum eşimle ilgili kendimi hem çok şuçlu hemde her an bişey olucak ve allah korusun bebeğe bişey olup hamileliğim sonlanıcak gbi hissediyorum sanki içimde bi his bu yüzden bebeğe alışmama izin vermiyo gibi anlıcagınız hiç iyi değilim biraz öncede sinirle 10 kgluk su kaldırdım inş bişey olmaz
Aminnn canimm aminn insallah rabbim o güzel duyguyu hepimize yasatsin insallah bizde duyariz mucizenin kalp sesini.. Sabretmek cok zor insan cok strese giriyo ama ne yapalim anne olmanin zorlugu hamilelikte basliyo anlasilan. Hamile olmakla bitmiyo is her an onu dusunuyosun korkuyosun, endiseleniyosun, sonra herseyi hissediyo diye sakinlesmeye calisiyosun zor yani rabbim bizlere sabir versin saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah kucaklarimiz dolsunSagol kuzum hoşgeldin aramıza:) hepimiz saglıkla kavuşuruz yavrularımza İnşallah benim ilk daha Allah ım hayırlısını nasip etsin hepimize
Kuzum ilk üç çok hassas süpürgeyi eşine bırak derim çünkü ben hamile degilken bile ev süpürünce belim agrırdı o gün çünkü bütün evi dolaşıyoruz..eşim yapıyor bizim süpürge işini sağolsun
Benim hep var krem saydam değişerek gelio hergün
İnşallah duyarsın canım bende daha duyamadım 8.haftamda.pazartesi gel demişti gitmedim duyamadan dönünce üzülüyorum..haftaya gitcem İnşallah bende duyarım yavrumun sesi banada dua edin
Canm yanls anlama sakın ama panik atak filan varmı sende ? Bende var çok aşırı olmasa da çok kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum bazen sebebsiz yere agladigim zamanlar bile oluyor.Yok cnm niye yanlış anlıyım bende 1.5 yoldır istyodum ve tedaviyle gebe kaldım anlayamıyorum hormonlardan sanırım bende yüreğim ağzımda bekledim her ay test sonucunu ve kalp atışını ama bnm şuan hissettiğim başka bişey
Olabilir canım bende şüpheleniyorum kendimdenCanm yanls anlama sakın ama panik atak filan varmı sende ? Bende var çok aşırı olmasa da çok kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum bazen sebebsiz yere agladigim zamanlar bile oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?