2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende hiçbir belirti yok ben napayım
Benimde hic bir belirtim yok önceki iki hamilelikte daha günüm gecmedim bulantim baslardi ondan hamile oldugumu anlardim. Yiyip icemiyodum ya simdi ise masallah hic biseyim yok sadece istahim acildi bi yandanda korkuyorum acaba niye bulanmiyo hersey yolunda mi acaba..

Kızlar selamlar...
Uzun bi seruvenden sonra tüp bebekle o kutsal duyguya eriştim.. doktorlara göre bebisim 6 haftalik. Ve ben tüp bebekte profesyonel olucam diye hamilelik acemisi olmusum:) elim ayağıma dolaşıyor müthiş bir tedirginlik var mutlulukla beraber tabi ki.... Rabbim hepimize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir son nasip etsin... sevgiyle; )

Merhaba arkadaslar bende 6 haftalık hamileyim.Henuz bebegimin kalp atislarini duyamadım yarın kontrol var umarım duyarım cok heyecanlıyım insallah sende duyarsın superisi

Aminnnn kizlar rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Kızlar nasılsınız ben psikolojik olarak hiç iyi değilim hamile kalmayı çok istedim bgn tam 8 haftalık hamileyim kalp atışlarını duydum mide bulantılarımda var ama kendimi hiç hamile gibi anne olucak gibi hissetmiyorum herseye aşırı sinirleniyorum bide sigarayı bırakamadım lütfen kimse yargılamasın zaten zor zamanlardan geçiyorum eşimle ilgili kendimi hem çok şuçlu hemde her an bişey olucak ve allah korusun bebeğe bişey olup hamileliğim sonlanıcak gbi hissediyorum sanki içimde bi his bu yüzden bebeğe alışmama izin vermiyo gibi anlıcagınız hiç iyi değilim biraz öncede sinirle 10 kgluk su kaldırdım inş bişey olmaz

Sagol kuzum hoşgeldin aramıza:) hepimiz saglıkla kavuşuruz yavrularımza İnşallah benim ilk daha Allah ım hayırlısını nasip etsin hepimize

Kızlar 6+6 olduk bugun ama karnimda agri var kasıklarım batiyo sanki ilk gebeliğim evimi supuruyodum az once bıraktım yatiyorum suan normal mı bu Ağrılar sizdede oluyo mu
Kuzum ilk üç çok hassas süpürgeyi eşine bırak derim çünkü ben hamile degilken bile ev süpürünce belim agrırdı o gün çünkü bütün evi dolaşıyoruz..eşim yapıyor bizim süpürge işini sağolsun

Kızlar hiç akıntısı olan varmı
Benim hep var krem saydam değişerek gelio hergün

Yarin doktora gidiyorum bende bebegimin kalbini duyarim insallah rabbim yardimcim olsun sizlerde dua ederseniz sevinirim kizlar.
İnşallah duyarsın canım bende daha duyamadım 8.haftamda.pazartesi gel demişti gitmedim duyamadan dönünce üzülüyorum..haftaya gitcem İnşallah bende duyarım yavrumun sesi banada dua edin

Bak kendinde üzülüyorsun. Bebegi de uzuyorsun bence bebegini kaybetme. Insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor. Mevla sana bi can nasip etti. Herkesin isteyipte nice zamanlar sonra kavuştuğu bi can, bi bebek... Yada kiminin hiç kavuşamayacagi... Benim daha bi haftam var kalp atışı duymaya. Düşünsene biz buna hasretiz şimdiden... Allaha şükür, dua et. Kendine de bence çok dikkat et ve iyi bak. Gerçekten çok uzulebilirsin sonra. Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsın. Dilerim sağlıkla kucağına da alırsın. :)

Son düzenleme:
Yok cnm niye yanlış anlıyım bende 1.5 yoldır istyodum ve tedaviyle gebe kaldım anlayamıyorum hormonlardan sanırım bende yüreğim ağzımda bekledim her ay test sonucunu ve kalp atışını ama bnm şuan hissettiğim başka bişey

Aynen canim aynı dediğin gibi işte hormonlar :) her türlü duygusal değişiklik yapıyor işte. Kafan rahat olsun yinede iyi düşün güzel düşün herşeyi. ..

Tebrik ederim allah hayırlısıyla bebeklerimizi kulağımıza almayı nasıl etsin
Hamilelikte girdiğin stres sigaradan daha zararlı bebeğine. Tabi ki bunun anlamı eskisi gibi sigara içmeye devam edebilirsin demek değil ama madem sıkıntılı bi dönemdesin ve doktorunun da onayını alarak sınırlı sayıda içebilirsin. Ben hamile olduğumu öğrendiğim anda tiksindim sigaradan yanımda bile icirtmiyorum.insalah senin de öyle olur

Aminnn canimm aminn insallah rabbim o güzel duyguyu hepimize yasatsin insallah bizde duyariz mucizenin kalp sesini.. Sabretmek cok zor insan cok strese giriyo ama ne yapalim anne olmanin zorlugu hamilelikte basliyo anlasilan. Hamile olmakla bitmiyo is her an onu dusunuyosun korkuyosun, endiseleniyosun, sonra herseyi hissediyo diye sakinlesmeye calisiyosun zor yani rabbim bizlere sabir versin saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah kucaklarimiz dolsun

Canm yanls anlama sakın ama panik atak filan varmı sende ? Bende var çok aşırı olmasa da çok kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum bazen sebebsiz yere agladigim zamanlar bile oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…