2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar benim de belirti olarak sabah bulantilari koku hassasiyeti bel ve kasik agrisi var. Hic kusmadim. Yorgunluk halsizlik yok. Kasik agrisi fena vuruyor bazen. Karnim acikiyor canim yemek istiyor ama o seyi yemeye baslayinca cok da icim almiyor. Bi de bir insan hic mi asermez ya? Hic asermiyorum. Siz aşeriyor musunuz kizlar?

selam kızlar,geçmiş sayfaları okumaktan yazamıyorum 2 gündür, cuma günü vaj ult bakıldı şükür kalp atışını duydum, (5+6 dayken) acil doktorunun gördüğü ikinci kese ikiz değilmiş, kan birikintisi dedi vaj bakan dr , sonuçları dr a gösterdim, kanama yok ama ağrılarım oluyo dedim, inşallah düşmez dedi, progestan başladı cumadan beri yatıyorum anneme geldim, birde antidpresan kullanıyodum, hamie olduğumu öğrendiğim gün bırakmıştım, bunuda söyledim dr a, bi güzel fırçaladı beni, antidep kullanırken nasıl hamile kalırsın diye, bide aniden bıraktığımı öğrenince dahada kızdı, ama bence mantıklı olan buydu, kendime eişkence çektirmiyeyim diye çocuğa bile bile zarar veremezdim, psikiyatr druma danıştım oda doğru olanı yapmışsın dedi...
sizce kanama olmadan o kan birikintisi nasıl atılır, atılmazsa bebeğe bi zararı olurmu... birde vaj ult da normale göre daha küçük çıktı hafta olarak sizdede öyle oldumu?

Sonradan toparlar Can'ım merak etme sonuçta kalp atışı var..önemli olanda kalbinin atması..herşey allah tarafından nasipte varsa oluyor herşey..

Canım şu an hamilelik dolayısı ile Sivas'a annemin yanına geldim. Bekarlık doktoruma gittim Sivas Medicana hastanesinde yaptıracağım. Doktorla beraber belirledik 11. Haftam bitmiş 12 haftada olacağım o zman
Bende 8+5 im bugün haftaya perşembe kontrolüm var bu sefer doktor benimkini de ayarlar o zaman. Saol canım iyi sonuçlara inş. :)

Benimki de küçük çıkıyor bizimki geç döllenme galiba..ilaç için de bence en iyisini yapmışın. Kan birikintisi için doktor ne dedi? Kendi kendine atılır mıymış?

Ay insallah ya 5 senedir bekliyorum mucizemi tam tüp bebeğe karar verdik adet olunca gidecektim çok şükür gerek kalmadan geldi susam tanem:)
Ne güzel olmuş canim her seyin dogali daha saglikli oluyor hem masrafli ,eziyetli bir surec hem de hamilelikleri bile zor oluyor..susam tanen sana kiyamamis annesi:)

Ne güzel olmuş canim her seyin dogali daha saglikli oluyor hem masrafli ,eziyetli bir surec hem de hamilelikleri bile zor oluyor..susam tanen sana kiyamamis annesi:)
Benimki tup bebek . Bende isterdim doğal olsun ama kısmet olmadı . Herseyin doğal daha sağlıklı oluyor derken....

Ya ben 6+4 üm bulantım mıde ve bel agrısı var arada kasıklar agrıyor.ama benım takıldıgım. Goguste kararma felan dıyorlar 6 hafta ıtıbarı ıle bende yok. Agrı var sadece benımle aynı hafta olupta kararmı olan varmı bırde benım ıdrar sıklıgım cok yok gibi.

Bende 6+5 teyim göğüs hassasiyetim var ama kararma yok. Herkeste aynı şekilde ilerlememesi belirtilerin normal idrar sıklığı bende var çok sıvı tüketiyorum normale göre belki az sıvı tüketiyorsundur

Bende hiçbir belirti yok ben napayım

Benimki tup bebek . Bende isterdim doğal olsun ama kısmet olmadı . Herseyin doğal daha sağlıklı oluyor derken....
Ay alinma canim ya gittigim doktor surekli her seyin dogali dedigi icin benim de agzima dolanmis onu da galiba şu yuzden soyluyor tup bebekde hamilelikte cok hassas olunuyor daha riskli oluyor digerlerine gore komplikasyon daha cok yaşaniyor ben de o sebepten soyledim ..

Evet zor bir süreç kendimi ecza deposu gibi hissediyorum . Bu aralar da malum alıngan oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…