2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selaaam. İşyerime bugün hamile olduğumu söyledim :) İlerleyen dönemlerde sağlık problemim olursa zorunlu söyleyeceğime, şimdiden söyledim.

Ilk benimde bende bilmiyorum sadece gorumcem 12 haftalikken doktora gittik sormustu doktor dedi artik soluna yaticaksin. Ama niye sol bilemicem

Ben bayılırım yüz ustu yatmaya başka türlü uyuyamiyorum zaten ama bende aynı senin gibiyim rahat yatamiyorum bol bol yat bi kaç ay sonra karnimiz buyudukden sonra hiç yatamayiz tadını çıkar

Butun dualarımız sizlerle canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize gerçekten beklemek çok zor ben anca pazartesi günü gidicem ozaman kadar beklemek durumundayım bende 7+3 de gidicem şuan 6+4 uz
Cok sagol cnm allahim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin insallah.bu guzel yolculugu saglikla tamamlamayi nasip etsin insallah.burdaki hastane kucuk bi devlet hastanesi sadece karindan bakiyo.6+3 keseyi gordu.2 gun sonra tekrar gel dedi ama ben korkudan gidemedim.bugun icimi bi heycan kapladi korkuyorum ama biran once ogrenip strestende kurtulmak istiyorum.insallah hepimiz guzel haberler aliriz.dondugumde yazarim buraya insallah.

Bende öyle biliyorum canm ye ekşiyi doğur ayseyi , ye tatlıyı doğur atlıyı.

Cnm benim yaa kiyamam hormonlar altust etmis seni gecici seyler bunlar biraz rahatlamaya calis. Sigara gelince malesef ilk hamileligimde bende ictim azaltamadim bile ama simdi yari yariya azalttim ve daha azalticam birakicam insallah kizimda bi saglik problemi olmadi sukur ama cok korkuyorum vicdan azabi cekiyorum resmen rabbim guc versin herkes kurtulsun lanetten insallah

Kahve ve cayla ilgili yorumlari okudumda vallahi ilkindede simdide gunde 2 3 fincan orta seker kahvemi ictim iciyorum bi zarari oldugunuda hic ama hic sanmiyorum kan degerlerim normal sukur cayinda kahveninde faydasi ispatlanmis seyler cayla zaten aram cok uok ama yinede kahvaltida aksam iciyorum yani cok evham yapmayin kizlar bence sakinan goze cop batar hamileligin tadini cikartmaya bakin cok guzel gunler bunlar

Ben bugün gittim geçen hafta kese gorunmustü bu hafta kalp atışlarını duyarim umuduyla gittim ama kese aynı boyutta duruyor sadece kese var bebek yok böyle haftaya gel olmazsa aliriz dedi çok korkuyorum ne olur dua edin bana lütfen

Mutlaka duzelecgz cnm boyle surmez 4 ay diolar. Yoksa kusmaktan ve aclktan olecz:)

ağzımın tadı değişsin diye herşeyi ağzıma atıyorum.bu gıdışle kılo almaya erken başlıyacam.sankı miğde özsuyumun hepsi ağzımda.zehir gibi.bide devamlı su markası değiştiriyorum.içemiyorum çoğunu

İnşallah canım hayırlı haberlerle gel bende 5+2 de gormuştu keseyi 10-15 gün sonra gel dedi banada bakalım hayırlısı inşallah

Kızlar ben keseyi 4+3 te gordum kalp atiminida 6+2 de duyduk .suan 7+1 iz.... Yatarken sırt ustu yatiyodum ama dikkat edicem sol tarafıma yaticam bundan sonra.geceleri cok sık uyanıyorum .erkenden kalkıyorum ..huzurlu uyuyamadim hic.bisi olur falan diye.hep Bi stres icindeyim....hersey yolunsa gidiyoken boyle sacma düşünceler icindeyim

Ay çok şükür canım :)
Benim sabah bulantım hiç olmadı ama kalkınca hemen bişeyler yemezsem bulantı başlıyor zaten alıştım gün boyu o bulantı hissi hiç geçmiyor

Ayyy masallah 46 mayis annesi olmusuz rabbim hepimize saglik sihhat ve saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin her zaman dedigim gibi rabbim arttirsin eksilmesin bizleri insallahhh

Evet kuzum maşallahhh bize ama daha çok eklenmeyen var bi kaç haftaya herkesin kesinleşince bilgilerini verdiklerinde daha da kalabalık olacaz inşallah :)

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum canım. Çok evham da İi değil. Sürekli çocuğa birşey olcak düşüncesiyle yaşarsak bu 9 ay geçmez. Benim doktorum bu konuda çok İi . Canın bişey isteyip yemezsen o zaman daha kötü olur demişti. Cips bile olsa Can'ım çok isterse abartmadan ye demişti. Çok şükür benimde herşeyim normal. Bebeğimde iyi böyle devam edilen hem psikolojik olarak rahatım hemde kafa olarak

Canım bende tüp bebek ile hamile kaldım evdeki hareketlerin nasıl yani uzanıyormusun yoksa gündüzleri oturarak mı geciriyosun mesala yere felan oturup kalkıyomusun
Canım genelde uzanıyorum çok fazla oturur vaziyette olunca kasık ağrım oluyo. Doktora sordum aslında normal dedi bebek geliştikçe ağrın olması dedi..ama ben yine de dikkat ediyorum yere falan çok oturup kalkmıyorum.. Ağır kaldırmıyorum..
Ben bide progestan iğne oluyorum doktor 12. Haftaya kadar yaptır dedi... Çok ağrı yapıyo iğne yerlerinde.. Öyle işte rabbime çok şükür herşeyi ile güzel bir duygu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…