- Konu Sahibi endless love
-
- #5.421
Ilk benimde bende bilmiyorum sadece gorumcem 12 haftalikken doktora gittik sormustu doktor dedi artik soluna yaticaksin. Ama niye sol bilemicemYa sırtüstü yatış daha zararlıymış yüzüstü bebeğin sıkışma ihtimali yokmuş çünkü su dolu bi kesede yaşıo o yüzdenmiş ama ilerleleyen aylarda göbek iyice büyüdüğü için yüzüstü yatmak zorlaşıyor o yüzden sadece sola yatmak faydalıymış böle okudugum içinde böle yapıyordum ben.en iyisi sola yatabilmek için şu hamile yastığından almak :) çünkü insanın omzu uyuşuo sola yatmaktanalışmak imkansız
Ben bayılırım yüz ustu yatmaya başka türlü uyuyamiyorum zaten ama bende aynı senin gibiyim rahat yatamiyorum bol bol yat bi kaç ay sonra karnimiz buyudukden sonra hiç yatamayiz tadını çıkarBide bişi daha sorcam kızlar. Rahat uyuyabiliyor musunuz? (Özellikle yüz üstü yatmayı sevenler) Yüz üstü yatınca karnım batıyor gibi sanki hiç rahat yatamıyorum ya bu ileriki zamanlarda olacak rahat yatamama ama şimdiden sizde de oluyor mu? Tek ben miyim? Dönerken felan da yatakta rahat dönemiyorum yani. Bazen karın ağrıları felan da oluyor mu?
Cok sagol cnm allahim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin insallah.bu guzel yolculugu saglikla tamamlamayi nasip etsin insallah.burdaki hastane kucuk bi devlet hastanesi sadece karindan bakiyo.6+3 keseyi gordu.2 gun sonra tekrar gel dedi ama ben korkudan gidemedim.bugun icimi bi heycan kapladi korkuyorum ama biran once ogrenip strestende kurtulmak istiyorum.insallah hepimiz guzel haberler aliriz.dondugumde yazarim buraya insallah.Butun dualarımız sizlerle canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize gerçekten beklemek çok zor ben anca pazartesi günü gidicem ozaman kadar beklemek durumundayım bende 7+3 de gidicem şuan 6+4 uz
Bende öyle biliyorum canm ye ekşiyi doğur ayseyi , ye tatlıyı doğur atlıyı.Kızlar ekşı yiyince kızın olur derler tatlı yiyince oğlun olacak derler. Kayınvalidem ben ekşi yediğim için oğlun olacak diyor çünkü kendisinde de aynısı olmuş. Sizce? Her yöreye her deyişe göre mi değişiyor ki?
Kızlar nasılsınız ben psikolojik olarak hiç iyi değilim hamile kalmayı çok istedim bgn tam 8 haftalık hamileyim kalp atışlarını duydum mide bulantılarımda var ama kendimi hiç hamile gibi anne olucak gibi hissetmiyorum herseye aşırı sinirleniyorum bide sigarayı bırakamadım lütfen kimse yargılamasın zaten zor zamanlardan geçiyorum eşimle ilgili kendimi hem çok şuçlu hemde her an bişey olucak ve allah korusun bebeğe bişey olup hamileliğim sonlanıcak gbi hissediyorum sanki içimde bi his bu yüzden bebeğe alışmama izin vermiyo gibi anlıcagınız hiç iyi değilim biraz öncede sinirle 10 kgluk su kaldırdım inş bişey olmaz
Mutlaka duzelecgz cnm boyle surmez 4 ay diolar. Yoksa kusmaktan ve aclktan olecz:)
İnşallah canım hayırlı haberlerle gel bende 5+2 de gormuştu keseyi 10-15 gün sonra gel dedi banada bakalım hayırlısı inşallahCok sagol cnm allahim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin insallah.bu guzel yolculugu saglikla tamamlamayi nasip etsin insallah.burdaki hastane kucuk bi devlet hastanesi sadece karindan bakiyo.6+3 keseyi gordu.2 gun sonra tekrar gel dedi ama ben korkudan gidemedim.bugun icimi bi heycan kapladi korkuyorum ama biran once ogrenip strestende kurtulmak istiyorum.insallah hepimiz guzel haberler aliriz.dondugumde yazarim buraya insallah.
Kaç haftalıksın canımBen bugün gittim geçen hafta kese gorunmustü bu hafta kalp atışlarını duyarim umuduyla gittim ama kese aynı boyutta duruyor sadece kese var bebek yok böyle haftaya gel olmazsa aliriz dedi çok korkuyorum ne olur dua edin bana lütfen
endless love iyi olmana sevindim canimm ben bugun cok iyiyim mide bulantima tesadufen cozum bulmus durumdayim ve cok mutluyum. Sabaha karsi esim sehir disina cikti ona bi tost yapayim dedim kendimede yaptim ayy sabah mide bulantisiyla uyanan ben sifir mide bulantisi su an cok mutluyummmm
Ayyy masallah46 mayis annesi olmusuz rabbim hepimize saglik sihhat ve saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin her zaman dedigim gibi rabbim arttirsin eksilmesin bizleri insallahhh
Kuzum benimde normalde 29 Nisan 1 gün erken gidiyoruz yani 28 Nisan ama ortada kaldım :)Kızlar ben bugün dr a gittim 8+4 dük ama 9+3 olmuşuz artık nisan annesi olucam inşallah sanırım:)
Ka
Kaç haftalıksın canım
Kesinlikle katılıyorum canım. Çok evham da İi değil. Sürekli çocuğa birşey olcak düşüncesiyle yaşarsak bu 9 ay geçmez. Benim doktorum bu konuda çok İi . Canın bişey isteyip yemezsen o zaman daha kötü olur demişti. Cips bile olsa Can'ım çok isterse abartmadan ye demişti. Çok şükür benimde herşeyim normal. Bebeğimde iyi böyle devam edilen hem psikolojik olarak rahatım hemde kafa olarakCnm benim yaa kiyamam hormonlar altust etmis seni gecici seyler bunlar biraz rahatlamaya calis. Sigara gelince malesef ilk hamileligimde bende ictim azaltamadim bile ama simdi yari yariya azalttim ve daha azalticam birakicam insallah kizimda bi saglik problemi olmadi sukur ama cok korkuyorum vicdan azabi cekiyorum resmen rabbim guc versin herkes kurtulsun lanetten insallah
Kahve ve cayla ilgili yorumlari okudumda vallahi ilkindede simdide gunde 2 3 fincan orta seker kahvemi ictim iciyorum bi zarari oldugunuda hic ama hic sanmiyorum kan degerlerim normal sukur cayinda kahveninde faydasi ispatlanmis seyler cayla zaten aram cok uok ama yinede kahvaltida aksam iciyorum yani cok evham yapmayin kizlar bence sakinan goze cop batar hamileligin tadini cikartmaya bakin cok guzel gunler bunlar
6+5 canım çok üzgünüm ne yapacağımi bilmiyorum saatlerdir aglayip dua etmekten başka bisey gelmiyor elimden
Benimde dogum sezeryan olacagi icin nisana kaydi ama burdan baska bir yere de gitmeye niyetim yokKuzum benimde normalde 29 Nisan 1 gün erken gidiyoruz yani 28 Nisan ama ortada kaldım :)
Canım böyle çıkması normal son haftalarda kendi haftası ile uyumlu oluyor :) ilk üç ay böyle şeyler olabiliyorKızlar ben bugün dr a gittim 8+4 dük ama 9+3 olmuşuz artık nisan annesi olucam inşallah sanırım:)
Canım genelde uzanıyorum çok fazla oturur vaziyette olunca kasık ağrım oluyo. Doktora sordum aslında normal dedi bebek geliştikçe ağrın olması dedi..ama ben yine de dikkat ediyorum yere falan çok oturup kalkmıyorum.. Ağır kaldırmıyorum..Canım bende tüp bebek ile hamile kaldım evdeki hareketlerin nasıl yani uzanıyormusun yoksa gündüzleri oturarak mı geciriyosun mesala yere felan oturup kalkıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?