2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kuzum benimde normalde 29 Nisan 1 gün erken gidiyoruz yani 28 Nisan ama ortada kaldım :)
Aynen canım ya benim 6 mayıstı baya dültü boyu 25.5 mm olmuş maşşallah subhanallah bebişime Bebişlerimizee Hep böyle sağlıklı giderler inşallah ikili test yaptır dedi 12. Haftada saana bişey dedimi

Aynen canım ya benim 6 mayıstı baya dültü boyu 25.5 mm olmuş maşşallah subhanallah bebişime Bebişlerimizee Hep böyle sağlıklı giderler inşallah ikili test yaptır dedi 12. Haftada saana bişey dedimi
Evet çanım ikili test zamanını söyledi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum :)

Canım böyle çıkması normal son haftalarda kendi haftası ile uyumlu oluyor :) ilk üç ay böyle şeyler olabiliyor
Doğrudur canım şuan boyuna göre haftadı uyumluymuş 25.5 du programda da 22-24 mm arası diyo istatistik tabi bunlar ama napalım takip etmeye çalılıyoruz sağlıklı olsunlarda:))

Bizim ikili testimiz 11 Ekimde. Çok heyecanlı Bi bekleyiş ya

Doğrudur canım şuan boyuna göre haftadı uyumluymuş 25.5 du programda da 22-24 mm arası diyo istatistik tabi bunlar ama napalım takip etmeye çalılıyoruz sağlıklı olsunlarda:))
Bende 8 haftalıkların gitmiştim ultrasonda 8.5 çıkmıştı çok şaşırmıştım :) yerden gelmesinden daha iyi insanın içi rahat oluyor

Aynen ben de istemiyorum dedim bi ultrasonu söyledi doppler dedi kan aldırma ama bunu mutlaka yaptır bu sadece down sendromu için değil dedi arada kaldım:/
Ben kontrole gidecem yine 12.hafta da bakalım neler diyecek ama ikili testi hiç istemiyorum canım yaptırmayacam
Doppler ne bilmiyorum

Kızlar bu arada ben smear yaptırmıştım gebe kaldığım ay Lsıl çıktı bi gün öncesinde denize gitmiştim bu yüzden doktor yeniledi smeari ve rahim ağzın temiz duruyo sıkıntı yok gibi inşallah da yoktur dedi hpv tahlilide yaptırdım iki hafta sonra sonuçlarım lütfen bana dua edin temiz çıksın gebeliğimi öğrendiğimden beri bunun stresindeyim...

Ben o taramayı yaptırmıycam dedim dr da dopplere mutlaka gir ama istersen kan verme dedi arada kaldım canım:/
Ben ikili taramayı yaptırmayı düşünüyorum. İlerde neden dememek için. Sonuçta her türlü Bebek benim bebeğim. Bi sorun olsa ki tek doktorla asla kalmam tescillettiririm. Sorun olursa diğer taramalarda düzgün çıkma şansı oluyor. Doktorum da yaptırmamı önerdi. Benim içim yaptırmazsam da rahat etmeyecek çünkü.

Ins canim heyecanla bekliyorum daha once 3 tane kaybim var hep zayif atti kalpleri sonradan durdu o yuzden 7ve8 .haftalar benim icin cok kritik baştan normal atarsa inş gebelik devam eder diye inaniyorum artik
Insaallah canim benim rabbim saglikla bebegine kavusmayi nasip eylesin

Evet kizlar mecburi.bebegin down sendromlu olma riskini ogreniyorsunuz.risk yoksa diger testlere gerek kalmiyor.
Allah allah mecburiymis demek. Yani down sendromu varsa allah korusun tedavi edebiliyormu yokaa aldirmak istiyorsan aldrmi mevzu. Rabbim korusun ama ne olursa olsub benm yavrum o sirf aldrma maksatlysa cok sacma geliyor bana cunku fikrim sabit

Niye sola yatiyosunku canim :)

Selaaam. İşyerime bugün hamile olduğumu söyledim :) İlerleyen dönemlerde sağlık problemim olursa zorunlu söyleyeceğime, şimdiden söyledim.
İnsan kaynaklarına doktordan hamile kağıdı alıp verdim canım. Ve iş yeri hekimine de bildirdim. Onlarda bir yere bildiriyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…