- 3 Mayıs 2016
- 515
- 527
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.441
Benimde dogum sezeryan olacagi icin nisana kaydi ama burdan baska bir yere de gitmeye niyetim yok
Aynen canım ya benim 6 mayıstı baya dültü boyu 25.5 mm olmuş maşşallah subhanallah bebişimeKuzum benimde normalde 29 Nisan 1 gün erken gidiyoruz yani 28 Nisan ama ortada kaldım :)
Evet çanım ikili test zamanını söyledi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum :)Aynen canım ya benim 6 mayıstı baya dültü boyu 25.5 mm olmuş maşşallah subhanallah bebişimeBebişlerimizee Hep böyle sağlıklı giderler inşallah ikili test yaptır dedi 12. Haftada saana bişey dedimi
Doğrudur canım şuan boyuna göre haftadı uyumluymuş 25.5 du programda da 22-24 mm arası diyo istatistik tabi bunlar ama napalım takip etmeye çalılıyoruz sağlıklı olsunlarda:))Canım böyle çıkması normal son haftalarda kendi haftası ile uyumlu oluyor :) ilk üç ay böyle şeyler olabiliyor
Bizim ikili testimiz 11 Ekimde. Çok heyecanlı Bi bekleyiş yaAynen canım ya benim 6 mayıstı baya dültü boyu 25.5 mm olmuş maşşallah subhanallah bebişimeBebişlerimizee Hep böyle sağlıklı giderler inşallah ikili test yaptır dedi 12. Haftada saana bişey dedimi
Aynen ben de istemiyorum dedim bi ultrasonu söyledi doppler dedi kan aldırma ama bunu mutlaka yaptır bu sadece down sendromu için değil dedi arada kaldım:/Evet çanım ikili test zamanını söyledi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum :)
Ben o taramayı yaptırmıycam dedim dr da dopplere mutlaka gir ama istersen kan verme dedi arada kaldım canım:/Bizim ikili testimiz 11 Ekimde. Çok heyecanlı Bi bekleyiş ya
Bende 8 haftalıkların gitmiştim ultrasonda 8.5 çıkmıştı çok şaşırmıştım :) yerden gelmesinden daha iyi insanın içi rahat oluyorDoğrudur canım şuan boyuna göre haftadı uyumluymuş 25.5 du programda da 22-24 mm arası diyo istatistik tabi bunlar ama napalım takip etmeye çalılıyoruz sağlıklı olsunlarda:))
Ben kontrole gidecem yine 12.hafta da bakalım neler diyecek ama ikili testi hiç istemiyorum canım yaptırmayacamAynen ben de istemiyorum dedim bi ultrasonu söyledi doppler dedi kan aldırma ama bunu mutlaka yaptır bu sadece down sendromu için değil dedi arada kaldım:/
Aynen canım ben de bakalım sorup öğreneyim paylaşırım sizinle:)Ben kontrole gidecem yine 12.hafta da bakalım neler diyecek ama ikili testi hiç istemiyorum canım yaptırmayacam
Doppler ne bilmiyorum
Ben ikili taramayı yaptırmayı düşünüyorum. İlerde neden dememek için. Sonuçta her türlü Bebek benim bebeğim. Bi sorun olsa ki tek doktorla asla kalmam tescillettiririm. Sorun olursa diğer taramalarda düzgün çıkma şansı oluyor. Doktorum da yaptırmamı önerdi. Benim içim yaptırmazsam da rahat etmeyecek çünkü.Ben o taramayı yaptırmıycam dedim dr da dopplere mutlaka gir ama istersen kan verme dedi arada kaldım canım:/
Aaaa ne güzel o nasıl oluyo ya ?Kızlar ben bugün dr a gittim 8+4 dük ama 9+3 olmuşuz artık nisan annesi olucam inşallah sanırım:)
Insaallah canim benim rabbim saglikla bebegine kavusmayi nasip eylesinIns canim heyecanla bekliyorum daha once 3 tane kaybim var hep zayif atti kalpleri sonradan durdu o yuzden 7ve8 .haftalar benim icin cok kritik baştan normal atarsa inş gebelik devam eder diye inaniyorum artik
Allah allah mecburiymis demek. Yani down sendromu varsa allah korusun tedavi edebiliyormu yokaa aldirmak istiyorsan aldrmi mevzu. Rabbim korusun ama ne olursa olsub benm yavrum o sirf aldrma maksatlysa cok sacma geliyor bana cunku fikrim sabitEvet kizlar mecburi.bebegin down sendromlu olma riskini ogreniyorsunuz.risk yoksa diger testlere gerek kalmiyor.
Niye sola yatiyosunku canim :)Kızlar ben keseyi 4+3 te gordum kalp atiminida 6+2 de duyduk .suan 7+1 iz.... Yatarken sırt ustu yatiyodum ama dikkat edicem sol tarafıma yaticam bundan sonra.geceleri cok sık uyanıyorum .erkenden kalkıyorum ..huzurlu uyuyamadim hic.bisi olur falan diye.hep Bi stres icindeyim....hersey yolunsa gidiyoken boyle sacma düşünceler icindeyim
Valla bilmiyorum canım ben de şaşırdım :) 25.5 mm olmuş benim sıpa 9+3 olmuş 6 gün atlamış bakalım böylemi gitcek belli de olmaz:)Aaaa ne güzel o nasıl oluyo ya ?
İnsan kaynaklarına doktordan hamile kağıdı alıp verdim canım. Ve iş yeri hekimine de bildirdim. Onlarda bir yere bildiriyorlarmış.Selaaam. İşyerime bugün hamile olduğumu söyledim :) İlerleyen dönemlerde sağlık problemim olursa zorunlu söyleyeceğime, şimdiden söyledim.
Kizlar sola yatmak gerekli yazmışlar Can'ım ondan ne okusam yapicak durumdayım Heheh :)Niye sola yatiyosunku canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?