- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.401
Bu yasima kadr hic elma yemeyen ben hergn elma tuketiyrm canm istio:) bakalm daha neler degiseck
Canım dün rahatsızdım boğazım dolmuştu bugün güne iyi başladım çok şükür sen nasılsın :)@Dadli canimm cok sevindim kalp atisini duymana rabbim devamindaki sevincleride yasatsin sirasiyla insallahh
@dery.a canimm iyiyim cok sagolllmide bulantilarindan yatiyorum satandart durumlarimiz iste
endless love tatlimmm sen nasilsin canim
Merhabalar, aranızda şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı? Bas agrisi nedir bilmezken şimdi hayatimi mafetti. Beynimin içi sallanıyor sanki, cok kötüyüm ya neden olabilirki acaba?
canım benım ağzım zehir gibi. ne yiyece ğimi şaşırıyorum.ağzımın tadını yerine getirebilmek i.çin hep bişiler yiyorum.ama ağzım zehir.ama elma ıyı geliyor gibi banada.bende günde 1-2 elma yıyorum.bide ben su içemiyorum bitürlü.çokta üzülüyorum bu duruma
Bende seviyorum yüzüstü yatmaya :) ama korkuyorum bilmiyorum yan yatiyorum olmuyor oraya dönüyom olmuyor son zamanlar zaten hic yatamiyorum:) ben 12 lere yatan simdi sabah 8 de ayaktayimBide bişi daha sorcam kızlar. Rahat uyuyabiliyor musunuz? (Özellikle yüz üstü yatmayı sevenler) Yüz üstü yatınca karnım batıyor gibi sanki hiç rahat yatamıyorum ya bu ileriki zamanlarda olacak rahat yatamama ama şimdiden sizde de oluyor mu? Tek ben miyim? Dönerken felan da yatakta rahat dönemiyorum yani. Bazen karın ağrıları felan da oluyor mu?
Aynen yaa yorgunluk halsizlik uyku... eşim ise giderken ayaktayım hatta ondan önce bile uyanıyorum ama dün gece hiç uyuyamadım ya gece de mide bulantısı oldu bendeBende seviyorum yüzüstü yatmaya :) ama korkuyorum bilmiyorum yan yatiyorum olmuyor oraya dönüyom olmuyor son zamanlar zaten hic yatamiyorum:) ben 12 lere yatan simdi sabah 8 de ayaktayimgündüz bi uyku basiyor yatamiyorum ama..gecede yatamiyorum anlamadim :)
İyi diyelim iyi olalım. Bende de fazla. Kaç haftalık bebeğin?Slm kızlar nasılsınız mide bulantım çok fazla sizde durumlar nasıl
Cnm bende ilk hamileligimde cekmistim onu bi baslarinda bi sonlarinda yakalamisti 3 4 gun surdu benimkide sesren isikdan uzak durmaya calismistim dunya basima yikiliyodu agridan simdi en buyuk korkum bundada olursa napicam cunki hic bi yolu yok gecmiyo gunlerce cok zor biliyorum allah yardimcin olsunMerhabalar, aranızda şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı? Bas agrisi nedir bilmezken şimdi hayatimi mafetti. Beynimin içi sallanıyor sanki, cok kötüyüm ya neden olabilirki acaba?
Mutlaka duzelecgz cnm boyle surmez 4 ay diolar. Yoksa kusmaktan ve aclktan olecz:)canım benım ağzım zehir gibi. ne yiyece ğimi şaşırıyorum.ağzımın tadını yerine getirebilmek i.çin hep bişiler yiyorum.ama ağzım zehir.ama elma ıyı geliyor gibi banada.bende günde 1-2 elma yıyorum.bide ben su içemiyorum bitürlü.çokta üzülüyorum bu duruma
Teşekkürler canim, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ne zor biseymis ya hiç yasamamistim daha önce. Benimde 3. Bebeğim olacak inşallah.Cnm bende ilk hamileligimde cekmistim onu bi baslarinda bi sonlarinda yakalamisti 3 4 gun surdu benimkide sesren isikdan uzak durmaya calismistim dunya basima yikiliyodu agridan simdi en buyuk korkum bundada olursa napicam cunki hic bi yolu yok gecmiyo gunlerce cok zor biliyorum allah yardimcin olsun
Can'ım hamileler için stick rol on gibi mentollü baş ağrısı geçirici şeyler var. Onlardan kullanabilirsinMerhabalar, aranızda şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı? Bas agrisi nedir bilmezken şimdi hayatimi mafetti. Beynimin içi sallanıyor sanki, cok kötüyüm ya neden olabilirki acaba?
Ben oglumda tatlıdan nefret ettim bol bol Turşu eksi yedim,şimdi yine tuzlu eksi yiyorum ama içime cok yogun bir hisle kız doğuyorKızlar ekşı yiyince kızın olur derler tatlı yiyince oğlun olacak derler. Kayınvalidem ben ekşi yediğim için oğlun olacak diyor çünkü kendisinde de aynısı olmuş. Sizce? Her yöreye her deyişe göre mi değişiyor ki?
Butun dualarımız sizlerle canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize gerçekten beklemek çok zor ben anca pazartesi günü gidicem ozaman kadar beklemek durumundayım bende 7+3 de gidicem şuan 6+4 uzGuzel anneler nasilsiniz.ben bugun 7+4oldum.yarin gitmeyi planliyodum ama beklemekte cok stres yaptiriyo.bugun gidicem doktora.karindan bakiyo gorurmu bilmiyorum ama.benim icin dua edin nolur guzel haberlerle gelim.hepinize meleklerinizle birlikte saglikli guzel gunler olsun insallah.
Kuzum ben mide bulantısı ve iştahsızlıkla uğraşıyorum bu aralar canım hiçbişi istemiyo. Bi ton ilaç içiyorum acaba onlar mı yapıyo ya demir hapı, tiroid hapı, vitamin, folik asit her gün. bi de d vitamini haftada bir.. içim dışım ilaç oldu sinirim bozuluyo bazen. Uyku pozisyonu olarak da herkes sol diyo ama ben sağıma yatmaya alışığım dizlerimi çekerek hala da öyle devam ediyo. yüzüstü yatamıyorum o da psikolojik yoksa göbekten falan değil zaten daha ne kilo aldım ne de göbek var ortada:) ayrıca kahverengi akıntılarım vardı 1 haftadır progestan kullanıyorum alttan, çok şükür kullandığımdan beri gelmiyo hiç.Diğer arkadaşlar ne durumdasınız bakalım gelişmelerinizi bizimlede paylaşın heleki ben gibi ilk olanlar için çok değwrli bu bilgileri öğrenmek..birde kızlar nasıl uyuyorsunuz uyku pozisyonunuz nasıl b3n sadece yüzüstü yatınca uykuya dalabiliyorum kendimi bildim bileli..ama zararlı diyenler var bu pozisyona
Teşekkürler şifa olur inşallahCan'ım hamileler için stick rol on gibi mentollü baş ağrısı geçirici şeyler var. Onlardan kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?