2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu yasima kadr hic elma yemeyen ben hergn elma tuketiyrm canm istio:) bakalm daha neler degiseck

canım benım ağzım zehir gibi. ne yiyece ğimi şaşırıyorum.ağzımın tadını yerine getirebilmek i.çin hep bişiler yiyorum.ama ağzım zehir.ama elma ıyı geliyor gibi banada.bende günde 1-2 elma yıyorum.bide ben su içemiyorum bitürlü.çokta üzülüyorum bu duruma

Canım dün rahatsızdım boğazım dolmuştu bugün güne iyi başladım çok şükür sen nasılsın :)

Merhabalar, aranızda şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı? Bas agrisi nedir bilmezken şimdi hayatimi mafetti. Beynimin içi sallanıyor sanki, cok kötüyüm ya neden olabilirki acaba?

Beenn nedenini bilmiyorum doktora sormayı da unuttum

Benimde ağzımın tadı hiç yok
Suyu da içemiyorum eskiden çok içerdim şimdi zorla içiyorum

Bende seviyorum yüzüstü yatmaya :) ama korkuyorum bilmiyorum yan yatiyorum olmuyor oraya dönüyom olmuyor son zamanlar zaten hic yatamiyorum:) ben 12 lere yatan simdi sabah 8 de ayaktayim gündüz bi uyku basiyor yatamiyorum ama..gecede yatamiyorum anlamadim :)

Aynen yaa yorgunluk halsizlik uyku... eşim ise giderken ayaktayım hatta ondan önce bile uyanıyorum ama dün gece hiç uyuyamadım ya gece de mide bulantısı oldu bende

Merhabalar, aranızda şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı? Bas agrisi nedir bilmezken şimdi hayatimi mafetti. Beynimin içi sallanıyor sanki, cok kötüyüm ya neden olabilirki acaba?
Cnm bende ilk hamileligimde cekmistim onu bi baslarinda bi sonlarinda yakalamisti 3 4 gun surdu benimkide sesren isikdan uzak durmaya calismistim dunya basima yikiliyodu agridan simdi en buyuk korkum bundada olursa napicam cunki hic bi yolu yok gecmiyo gunlerce cok zor biliyorum allah yardimcin olsun

endless love iyi olmana sevindim canimm ben bugun cok iyiyim mide bulantima tesadufen cozum bulmus durumdayim ve cok mutluyum. Sabaha karsi esim sehir disina cikti ona bi tost yapayim dedim kendimede yaptim ayy sabah mide bulantisiyla uyanan ben sifir mide bulantisi su an cok mutluyummmm

Mutlaka duzelecgz cnm boyle surmez 4 ay diolar. Yoksa kusmaktan ve aclktan olecz:)

Kızlar ekşı yiyince kızın olur derler tatlı yiyince oğlun olacak derler. Kayınvalidem ben ekşi yediğim için oğlun olacak diyor çünkü kendisinde de aynısı olmuş. Sizce? Her yöreye her deyişe göre mi değişiyor ki?

Guzel anneler nasilsiniz.ben bugun 7+4oldum.yarin gitmeyi planliyodum ama beklemekte cok stres yaptiriyo.bugun gidicem doktora.karindan bakiyo gorurmu bilmiyorum ama.benim icin dua edin nolur guzel haberlerle gelim.hepinize meleklerinizle birlikte saglikli guzel gunler olsun insallah.

Teşekkürler canim, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ne zor biseymis ya hiç yasamamistim daha önce. Benimde 3. Bebeğim olacak inşallah.

Can'ım hamileler için stick rol on gibi mentollü baş ağrısı geçirici şeyler var. Onlardan kullanabilirsin

Ben oglumda tatlıdan nefret ettim bol bol Turşu eksi yedim,şimdi yine tuzlu eksi yiyorum ama içime cok yogun bir hisle kız doğuyor

Butun dualarımız sizlerle canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize gerçekten beklemek çok zor ben anca pazartesi günü gidicem ozaman kadar beklemek durumundayım bende 7+3 de gidicem şuan 6+4 uz

Kuzum ben mide bulantısı ve iştahsızlıkla uğraşıyorum bu aralar canım hiçbişi istemiyo. Bi ton ilaç içiyorum acaba onlar mı yapıyo ya demir hapı, tiroid hapı, vitamin, folik asit her gün. bi de d vitamini haftada bir.. içim dışım ilaç oldu sinirim bozuluyo bazen. Uyku pozisyonu olarak da herkes sol diyo ama ben sağıma yatmaya alışığım dizlerimi çekerek hala da öyle devam ediyo. yüzüstü yatamıyorum o da psikolojik yoksa göbekten falan değil zaten daha ne kilo aldım ne de göbek var ortada:) ayrıca kahverengi akıntılarım vardı 1 haftadır progestan kullanıyorum alttan, çok şükür kullandığımdan beri gelmiyo hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…