2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın,

Cayı cok seven biri olarak, ilk hamileliğimde kanım hep dusuktu kan ilaçlarına rağmen yukseltemeyince cayı bırak dedi cayı bıraktığımda piknik sezonu başlamıştı millet semavarlerde cay içti canım çok istedi içemedim. 38. Haftada tam doğuma girerken kanım normale dönmüştü. Şimdide tedbir olsun diye 2 bardaktan fazla cay içmiyorum. Kendi annem ve kayınvalidem de 2 ayrı doktora gidiyor ikisinde de kansızlık var, doktor onlarada cayı yasakladı.

Valla ben cok mutluyum ya şimdiden lohusa takımlarına bebegime neler gerekli sürekli onları araştırıyorum sürekli pozitif olmak istiyorum ALLAH büyük bol bol dua bol bol tesbih cekiyorum Allaha sıgındıkca insan huzur buluyor düşünün icinizde bi canlı ve sizi hissediyo ne güzel bi duygu rahatlamak icin bebeşlerinizle bol bol sohbet edin kızlar inşallah güzel bi hamilelük grciririz hep beraber

gunaydin kizlar tedirginlik endise hepsi normal cunku hotmonlar degisiyor bi kac ay icunde oda gecicek evladinizin karninuzda tekmelemesi herseyi unutturacak hissettikce guveniniz artacak merak etmeyin

Günaydın arkadaslar,
Kendini kötü hissedenler mutlaka birinden destek almali profesyonel olmasi sart değil eş destegi de yeterli beni kasik ağrıları korkutuyor biraz esim hep bebegimiz buyuyor kendine yer aciyor olcak o kadar uzme kendini oldu artik o kalp atisini duyduk saglikli olmasa onu da duymazdik biliyosun diyo (ki sagliksiz gebelikte yasadik)
İşin bi de şu kısmı var her gebelik kisiye ozel kimseyle kendinizi kiyaslamayin kiminin hcg si binlerdir kiminin yuzlerdir olsun ikiye katlamasi onemli
Kimi kalp atisini 6. Haftada duyar kimi 8.de önemli olan netice degil mi
Ben kendimi bebek arabasi ve kanguru araştırmasına verdim bana kendimi cok iyi hissettiriyor bebegimi gezdirdigimi hayal ediyorum mutlu oluyorum
Siz de bikaç parca unisex esya alabilirsiniz boylelikle bebeginize de daha baglanirsiniz esyalara baktikca moral depolarsiniz :)

Canim okurken kendimi gördüm. Tüp bebekle hamile kaldım ben. Tedavi süresince hiç bırakamadim. Bırakmak istedikce daha çok içtim. Ama transferden sonra günde iki uictim ( bazı günler daha fazla oluyordu) pozitif sonucu aldıktan sonra da arada kaçamakları oldu ama cook dua ettim. Bu arada sevdiğim her şeyden tiksinmeye başladım. Ya kokusunu alıyordum ya kendini görüp ya da yiyip tiksiniyordum. Bu tiksinme anindan birinde sigarayı içtim ama vallaha ondan da tiksindim. Ki ben her fırsatta sigara içen her boşluğu değerlendiren biriydim. Bi dene bu yöntemi. Bu arada vesveseler hepimizDe var olacak da tabi. Allah çoklu hayata hazırlıyor bizi. Şimdi çok rahatım hem vicdanen hem fiziken.inşallah en kisa zamanda sen de tiksinirsin.

Bide bişi daha sorcam kızlar. Rahat uyuyabiliyor musunuz? (Özellikle yüz üstü yatmayı sevenler) Yüz üstü yatınca karnım batıyor gibi sanki hiç rahat yatamıyorum ya bu ileriki zamanlarda olacak rahat yatamama ama şimdiden sizde de oluyor mu? Tek ben miyim? Dönerken felan da yatakta rahat dönemiyorum yani. Bazen karın ağrıları felan da oluyor mu?

Kızlar inanılmaz dış ağrısı çektim doktora gittim dış eti sorunu oluşmuş doktor dediki gebeler günde 4 kere dış fircalamali aman dikkat edin

Ben de bir tüp bebek anne adayıyım, o bahsi gecen doktoruna bir sor bakalim; "HER SEYIN dogalından" kastı hamileligi de iceriyorsa bence bosuna Kadın Dogum doktoru olmus, bu tarz söylemleri Tıp alanındaki birine yakıştıramadım. Ülkemizde binlerce hatta milyonlarca cift var, Tüp bebek yöntemi ile hamile kalip cok da saglıklı bebekler doguran. Kaldıkı bizde hicbir sorun yoktu ama kendiliginden olmadi. Ben şuan 8+2 hamileyim, cok sukur hicbir problemim yok ! Saglıgım da gayet yerinde.. Risk konusuna gelince, o herkes icin gecerli. Tüp bebek yapmadigi halde 2 - 3 tane düsük yapan insan taniyorum. Sonucta, her ne sebepten olursa olsun, karnimizdaki yavruya can verecek olan Allahım nasip ettikten sonra gerisi boştur.

Günaydın canım, ben normalde de Sol yanıma yattıgım icin uykuda bir sorun yasamadım henüz ama geceleri kasık agrısından uyanıyorum birkac defa ( normalde deliksiz uyurdum )... Bu arada yarın sabah kontrolum var, insaallah kalp atıslarını duyarım pıtırcıkların

Kendimi bildim bileli yuzustu yatarim. Oglumdada 4. Aya kadar yuz ustu yatmistim. 4. Aydan sonra yasak. Suanda da yuzustu yatıyorum :) bi rahatsizligim yok henuz

Evet mesajı gördüğümde çok Uzulmistum benimki de tup bebek . Acaba alinganlik mi yaptım diye düşünmüştüm.

Evet mesajı gördüğümde çok Uzulmistum benimki de tup bebek . Acaba alinganlik mi yaptım diye düşünmüştüm.
Üzülecek birşey yok Canım...Bizler de herkes gibi Anneligimizin tadını cıkaracagiz Burada acı olan birşey varsa o da şu ; "ÖNYARGI". Toplum olarak bunu yok edemedigimiz sürece, hangi konuda olursa olsun illa ki densizin biri çıkacak iste... Aman neyse salla gitsin, bebişlerimizle ilgilenelim biz

Kızlar bnm bi tanıdık 5 aylık hamileyken yüzüstü yatıodu koca göbegin üstüne o suyun içinde bsey olmaz diodu ama bn riske atıp suan bile yatamıorm

Allah kucağımıza almayı da nasip etsin Canım bende tüp bebek serüveni ile hamiş oldum rüya gibi.. Bizimki daha farklı bir duygu.. Allah güzel gebelik dönemi nasip etsin inşallah

Allah kucağımıza almayı da nasip etsin Canım bende tüp bebek serüveni ile hamiş oldum rüya gibi.. Bizimki daha farklı bir duygu.. Allah güzel gebelik dönemi nasip etsin inşallah
Canım bende tüp bebek ile hamile kaldım evdeki hareketlerin nasıl yani uzanıyormusun yoksa gündüzleri oturarak mı geciriyosun mesala yere felan oturup kalkıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…