- Konu Sahibi endless love
-
- #5.501
Seni ne kadar iyi anladigimi tahmin edebilirsin.sen hep hakkinda hayirlisini iste cnm.allahim kimseyi kaldiramayacagi acilarla sinamasin.komsum doguma 10 gun kala kaybetti bebegini.onun sinavi daha buyukmus.ben bi hafta yemedim icmedim uzuntuden inan olsun diye dua edemedim tek kelime hayirlisi diyebildim.olsun diye dua edicem ya sorunlu olursa diye gecti icimden hep.uzulmemek imkansiz sadece guclu olmaya calis.simdiden kendini uzerek yipratma allahin mucizesi bu ne olucagini sadece allah bilir.allah hakkinda hayirli olani versin cnm.Haftaya bi daha gidecegim eğer kürtaj derse başka doktorda gideceğim ben kalp sesini duyarim diye gittim bunları duymak beni çok sarstı ve üzdü
Evet doğru bende yapmıycam ne gelirse allahdan rabbim korusun yavrularımızı benim ilk bebek olduğu için fazla bilgim yok hamilelik hakında bu süreçte ne yapılır fazla bilmiyorum o yüzden allaha bıraktım herşeyiBi zararı var mı bilmiyorum ama benim yapmak istememem psikolojik biraz
Çünkü bi sorun varsa tedavisi olmayan şeyler bunlar
9ay boyunca üzülmek hamileliğimin kötü geçmesini istemiyorum çok fazla yanlış sonuç çıkıyormuş bide güvenemiyorum da boşuna üzülmek de istemiyorum
Canımm yaa kıyamam
Ne Stresi yapacam Allah askina... Herseye stres yapacak olsak, ayakta kalamayız.Tum msjlarinizi okudum siz konuya bile dahil degildiniz oyuzden bana arkadasa ediyosun gbi geldi. yanlis gelmis olsa gerek:)) arkadasimizin gittigi doktora hakaret etmekte onu rencide edebilir onun secimi sonucta tipki seninle alakali olmayan bi tup bebek muhabbetine dahil olman gbi meselaayrica tabiki usenmedim:) sen o sitemi yaparken uzun uzuuun usendin mi ki mesela. Neyse stres yapma bebislerimiz da yapmasin bn sadece fikrimi soyledim. Soylemesemde olurdu ama hamilelik iste
Cnm nar suyu gebeler icin sakincali diye biliyorum.yalnismi duydum acabaCanım, gercekten üzücü bir durumla karsılasmıssın.. Maalesef ki bazı doktorlar karşı tarafın ne hale gelebilecegini hayal etmeden olanı dile getiriyor. Sana tavsiyem, güçlü ol ve inancini kaybetme. Şuan erken de olabilir. Bu aralar bol bol taze sıkılmıs nar suyu ve kabak cekirdegine agırlık ver. Allah büyüktür, insaallah senin yavrunu da sana bagislar
Bebegin ilk aylarda tutunmasında büyük destek diye okumustum canım... Ayrıca diger topiclerde de görmüstüm. Ben iciyorum halen, bak şimdi tereddüt ettimCnm nar suyu gebeler icin sakincali diye biliyorum.yalnismi duydum acaba
Canm bende clexane kullanıyorum ama ben hastanede vuruluyorum ne kendi yapabilirim nede eşime yaptırırım 2 gun önce doktor ignegi damara denk getirmiş ben koldan vuruluyorum önce kontrol ediyo damarami denk geldi filan diye ona gore vuruyo bide hastane hemen evinin karşısındaBende progestanı fitil olarak kullanıyorum clexane iğne kullanıyorum göbegim artık cok kötü durumda dün yaptıgım igne kanamayla birlikte dışa attı korkuyorum arrık yapmaya
Gözün aydın canımKizlar doktordan ciktim bebegimin kalp atisini gördük şükür. Karindan bakti önce birşey demedi sonra vajinadan bakti kalp atiyor dedi.kendimi o kadar kasmisimki birden ağlamaya basladim.
Canim sakin bikma bende her aksam vuruyorum mosmor karnim ama sonucunda bebeğim yasiyor.göbeğinden bir karis sağa yada sola vuracaksin birde yatarak değil ayakta vur vurduktan sonra 2 dk bastir.birgün sağa bir gün sola vur allah yardimcimiz olsun.Bende progestanı fitil olarak kullanıyorum clexane iğne kullanıyorum göbegim artık cok kötü durumda dün yaptıgım igne kanamayla birlikte dışa attı korkuyorum arrık yapmaya
Selam Canım, valla süper bir deger bence.... İkiz olma ihtimali var mi ?Selam güzel anneler...Herkes iyidir inşallah...
Bugün kan testi yaptırdım ve beta hcg : 9133 çıktı 5+4 günlük hamileyim bana bu değer çok gibi geldi sizde nasıl çıkmıştı?
Hmm şanslısın canım evim hastaneye uzak kendim yapıyorum evde bilmiyorum allah kolaylık versin hepimizeCanm bende clexane kullanıyorum ama ben hastanede vuruluyorum ne kendi yapabilirim nede eşime yaptırırım 2 gun önce doktor ignegi damara denk getirmiş ben koldan vuruluyorum önce kontrol ediyo damarami denk geldi filan diye ona gore vuruyo bide hastane hemen evinin karşısında
Bir sağa bir sola vuruyorum canım ama uzanarak yapıyordum sağol ayakta yapayım bundan sonraCanim sakin bikma bende her aksam vuruyorum mosmor karnim ama sonucunda bebeğim yasiyor.göbeğinden bir karis sağa yada sola vuracaksin birde yatarak değil ayakta vur vurduktan sonra 2 dk bastir.birgün sağa bir gün sola vur allah yardimcimiz olsun.
Surekli hamileyim hamileyim modunda olan ben degilim yanliz sensin. Muhabbeti sakaya cevirmeye calistim anlamadin asabiyetinden olsa gerek. Ayrica farkli iki kisi arasinda gecen bir muhabbette sert bir sekilde dahil olup baska bir kizin ustune gitmen kadar sasrtici olmasa gerek. He birde istedgim kisi icin tasalanirim ki bu da benim kararim seni ilgilendirmez zaten. Yazicak biseyin varsa ozelden yazmani rica ederim bu guzel topik bu tur asabiliklerle bozulmasin.Ne Stresi yapacam Allah askina... Herseye stres yapacak olsak, ayakta kalamayız.
Kimse icin tasalanma sen, kendine odaklan. Ayrıca sürekli hamileyim hamileyim moduda iyi degil, aklında bulunsun.
DİP NOT : Tüp Bebek yöntemiyle hamile kaldigimi belirtmistim zaten, "benimle alakalı olmayan bir muhabbete karıstıgım" kanısına varman gercekten şaşırtıcı...
Gözün aydın canım darısı bana ve tüm duymayanlara inşallah hayırlısıyla hepimiz duyarız bende pazartesi gidicemKizlar doktordan ciktim bebegimin kalp atisini gördük şükür. Karindan bakti önce birşey demedi sonra vajinadan bakti kalp atiyor dedi.kendimi o kadar kasmisimki birden ağlamaya basladim.
Cnm bende bugun 5+4 dedi doktor.sata gore 7+4 aslinda.ben tahlil yaptirdigimda 11270 cikmisti.o zaman sanirim 4+3 gebeymisim.bu degerler kisiye gore degisiklik gosteriyo sanirim.Selam güzel anneler...Herkes iyidir inşallah...
Bugün kan testi yaptırdım ve beta hcg : 9133 çıktı 5+4 günlük hamileyim bana bu değer çok gibi geldi sizde nasıl çıkmıştı?
Alakasi varmi gercekten cnm.benimde yuksekmis.ama bak bide bebis iki hafta geriden geliyo.Selam Canım, valla süper bir deger bence.... İkiz olma ihtimali var mi ?
Sen buradan cık bence, coluk cocuk yerine cevirdin iyice burayi... Hadi güzelim, fazla muhatap olamayacagim zaten. Sana cevap yetistirmekten cok daha önemli işlerim var.... BYEEEEEEEEESurekli hamileyim hamileyim modunda olan ben degilim yanliz sensin. Muhabbeti sakaya cevirmeye calistim anlamadin asabiyetinden olsa gerek. Ayrica farkli iki kisi arasinda gecen bir muhabbette sert bir sekilde dahil olup baska bir kizin ustune gitmen kadar sasrtici olmasa gerek. He birde istedgim kisi icin tasalanirim ki bu da benim kararim seni ilgilendirmez zaten. Yazicak biseyin varsa ozelden yazmani rica ederim bu guzel topik bu tur asabiliklerle bozulmasin.
Canım kese görüldükten sonra tabi oyle bir ihtimal olmuyor... Ben merakimdan sordumAlakasi varmi gercekten cnm.benimde yuksekmis.ama bak bide bebis iki hafta geriden geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?