- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.541
Canım seni etkilemek istemiyorum ama ben tedavisi olmadığı için 2 li 3 lü testi yaptırmak istemiyorumEvet doğru bende yapmıycam ne gelirse allahdan rabbim korusun yavrularımızı benim ilk bebek olduğu için fazla bilgim yok hamilelik hakında bu süreçte ne yapılır fazla bilmiyorum o yüzden allaha bıraktım herşeyi
Kizlar doktordan ciktim bebegimin kalp atisini gördük şükür. Karindan bakti önce birşey demedi sonra vajinadan bakti kalp atiyor dedi.kendimi o kadar kasmisimki birden ağlamaya basladim.
Tabiki sizin kararınız. Herkes kendi bebeği için en doğru olanı düşünür. 6. Ayda detaylı ultrason oluyor ultrasona girerken size bir yazı okutup imzalayarak detaylı ultrosana giriyorsunuz. Böyle olunca biraz tırsıyorsunuz. Ama benim mesela kontrol sırasında bebeğime giden damarlarımdan 2 tanesinden birinin kapalı olduğunu öğrendik, tansiyon erken doğum bebeğin zayıf doğumu olabilirdi. Bunu öğrendikten sonra çok dikkat ettim tansiyon sorunum olmadı 6. Aydan itibaren kasılmalarım başladı bir sürü ilaç kullandık erken doğumu önlemek için 38. Haftaya kadar bekleyebildik doğum için 38. Haftada çatı muaynesine gittiğimizde 6 cm açıklıkla normal doğuma alındım 0 sancı ile demem oki duyduğumuz seyler hoşumuza gitmesede bilinçli olarak yola devam etmek önemli. Yine arkadaşımın detaylı ultrasonda bebeğinin bobreğinde büyüme olduğu görüldü, doğar doğmaz hemen kontrollere başlandı. Anlaşılmasa doğumdan sonra bebekte farkedilir problemler başlayana kadar kimse böbreğinde bir sorun olabileceğini düşünmezdi.
amin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm yavrucakları korusunAmin cnm insallah duyarsin.allahim bekleyen tum annelere nasip etsin.
Hayirli olsun cnm.benimde ilk gebeligimde ikili taramada oglan demisti oglus oldu.saglikla dogsun meleklerimiz insallahMerhabaa anneler bende 3 aylık hamileyim dun ikili taramaya gittim doktor kesin olmamakla beraber kız dedi :) Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım bencillikten ziyade tedavisi olmayan hastalıklar öğreniliyor ve Doğuma kadar ki sürede kendimi bebeğimi üzmek istemediğim için istemiyorumCan'ım herkesin kendi tercihi kimseyi etkilemek istemiyorum. Ama sırf bencillik için yani bir sorun çıkarsa huzurum bozulur diye yaptırmamazlık yapmak istemiyorum. Yani bu benim düşüncem. Belki çözülebilecek bir sorunu çıkacak ama ben yaptırmadığım için bilmeyeceğim. O zman ömür boyu vicdan azabı çekerim.
Benimde aynı gün randevumMerhaba güzel Mayıs anneleri :))) 11 ekimde ikili tarama testimiz var çok heyecanlıyız :)
yok canım ben mecburi sezaryen oldum...Aslında normal doğum bekliyordum 41. haftada hiçbi belirti olmayınca dr um suni sanccı verdi ama bende tutmadı yani karnımda sancı olmasına nst de çıkmasına rağmen hissetmedim ve açılmam olmadı,bebek sıkıntıya girince acil spinal sezaryeen oldum...Ben oglumda 54 le kalip 63 le dogum yaptim.simdide 56 civarindayim bakalim nolucak.bebisler saglikli olsunda insallah.bel fitigim var cok kilo almamam gerekiyo.birde sezeryanla dogum yapmistim.senin normalmiydi
selam canımDogum yaptiktan sonra 54 e dusmek bnce cok guzel. bn suan 7 haftaligim ogrendigimde 52 idim. Simdi 54 oldum cok az yememe ragmen nasil aldim bu kiloyu hic bilmiyorum.
Can'ım önünde ikili üçlü dörtlü taraman ayrıntılı ultrason var hangisi yaptırmayacaksın ki. Gebeliğin 12-24 haftası hep taramalarla geçiyor.Canım bencillikten ziyade tedavisi olmayan hastalıklar öğreniliyor ve Doğuma kadar ki sürede kendimi bebeğimi üzmek istemediğim için istemiyorum
selammmm...Hoşgeldin...benden sonra doğuracak biri de geldi... :) hoş belli olmaz bu işler ben geç doğuruyorum :))))kızlarr Rabbim nasip ederse ben de mayıs 2017 annesi olucam inşallah bebişimin kesesini gördüm daha çok küçük iki hafta sonra kalp atışlarını duyarım inşallah
maşallah...ilk bebekte stresli oluyor beklemek ama şimdi o kadar stres yapmıyorum ben nedense... :)Cnm bugun doktor benim karindan bakti kalp atisinida gordu.5+4 musum.insallah sendede gorunur.beklemek cok stresli ya.
benim ilk bebişim olacak inşallah bir sürpriz yapmazsa mayıs sonu bekliyorum kendisiniselammmm...Hoşgeldin...benden sonra doğuracak biri de geldi... :) hoş belli olmaz bu işler ben geç doğuruyorum :))))
Can'ım kalp atışını duyduktan sonra genelde testleri istiyorlar bende ozaman yaptırdım ondan vermemiştir sana dahamerhaba kızlar...bugün ben de ilk defa doktora gittim. test mest hiçbir şey yapmadı. neyse ultrasonla baktı karından.
daha küçük dedi. dış gebelik falan yok keseyi gördüm dedi.( çok şükür) neyse folik asit olarakta folic iod verdi artık iyotlu folik asit veriyoruz dedi. siz de mi iyotlu kullanıyorsunuz. test falan yapmadı yaa ne bileyim içime sinmedi. ne dersiniz??
Teyzesi 7+0 olduk bugun cok sukur iyiyim bi yaramazlik yok simdilik.cocuklara kosturuyorum ev ve okullar arasinda gidip geliyorum hafta sonuda kurslari basliyacak hic durma dinlenme yok ..guzel oluyo zaman nasil geciyo anlamiyorum@mininuhut @sivribiberdery.a kızlar fazla giremiyorum sizlerde durumlar nasıl ?bu arada bütün arkadaşlar iyidir inşaallah
Merhabalar canimm:) valla 20 kilo muthis bi rakkam. odum kopuyo 9. Ayi 90 la tamamliycam diye:)) biraz kilo takintim da var. Bide doktorum 3. Aydan sonra kilo alirsin bebegin suan 5 mm bisey dedi hepten coktumselam canım
ben kızımda ilk 4 ayda 8 kilo almıştım. :)))) kızım 9 aylıkkende 20 kilo vermiştim 50 kiloya düşmüştüm...Şimdi kızım 9 yaşında 54 kiloyumve tekrar hamileyim...
iyi bari:) test yapmadan verince iyotlu folic tuhaf geldi neyse başlayayım en iyisi.Can'ım kalp atışını duyduktan sonra genelde testleri istiyorlar bende ozaman yaptırdım ondan vermemiştir sana daha
Süpermişşşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?