- 29 Ağustos 2016
- 117
- 116
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.521
Su msjiniz zaten coluk cocuk muhabbeti ile ilgili cumlenizde kendini acik ediyo zaten. Beni burdan siz cikaramazsiniz yanliz saygisizlasmayin. Sizin ne gbi bi onemli isiniz olabilir ki:)) neyse muhataplik konusunda ayni fikirdeyim zaten Allah a emanet olun sizide.Sen buradan cık bence, coluk cocuk yerine cevirdin iyice burayi... Hadi güzelim, fazla muhatap olamayacagim zaten. Sana cevap yetistirmekten cok daha önemli işlerim var.... BYEEEEEEEEE
selam... :) valla olbilirmi bilmiyorum...Ablamın 7 ay önce ikiz kızları oldu,bizim genlerde var...ama çok zor oluyor yaa...Üstelik benim 9 yaşında bir kızım var zaten :) 3 tane birden nasıl olur bilemiyorum :) Valla dicek bişi bulamıyorum sağlıklı olsunda başka bişi istemem...Selam Canım, valla süper bir deger bence.... İkiz olma ihtimali var mi ?
Ayy icime mi dogdu acaba ?? Kese icin kontrole gittin mi canımselam... :) valla olbilirmi bilmiyorum...Ablamın 7 ay önce ikiz kızları oldu,bizim genlerde var...ama çok zor oluyor yaa...Üstelik benim 9 yaşında bir kızım var zaten :) 3 tane birden nasıl olur bilemiyorum :) Valla dicek bişi bulamıyorum sağlıklı olsunda başka bişi istemem...
Merhaba...ben daha dr.a gitmedim canım...ultrasonda ne görünür bilemiyorum....Cnm bende bugun 5+4 dedi doktor.sata gore 7+4 aslinda.ben tahlil yaptirdigimda 11270 cikmisti.o zaman sanirim 4+3 gebeymisim.bu degerler kisiye gore degisiklik gosteriyo sanirim.
Kansizlik varsa bas agrisi yapar cnm baktirdinmi hicMerhabalar, aranızda şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı? Bas agrisi nedir bilmezken şimdi hayatimi mafetti. Beynimin içi sallanıyor sanki, cok kötüyüm ya neden olabilirki acaba?
:)))) doğmasın yaaa...ablamda öyle olunca herkes aynı tepkyi gössteriyor zaten..."ikiz mi acaba?"Ayy icime mi dogdu acaba ?? Kese icin kontrole gittin mi canım
Iyim canim cok sukur sende iyisindir insallah. Arada bir kasik agrisi giriyor bana 1 2 dakika suruyor geciyor onun haricinde biseyim yok cok sukur.@mininuhutsivribiber @dery.a kızlar fazla giremiyorum sizlerde durumlar nasıl ?bu arada bütün arkadaşlar iyidir inşaallah
Hakkinda hayirlisi olsun cnm.Merhaba...ben daha dr.a gitmedim canım...ultrasonda ne görünür bilemiyorum....
haftaya dr a gitmeyi planlıyorum...
Ben oglumda 54 le kalip 63 le dogum yaptim.simdide 56 civarindayim bakalim nolucak.bebisler saglikli olsunda insallah.bel fitigim var cok kilo almamam gerekiyo.birde sezeryanla dogum yapmistim.senin normalmiydisizde kilolar kaç?? kaçla başlayıp kaçla bitircez bakalım ?benim 54 şuanda...
Kızımda 52 ile başlayıp 18 kilo alarak 70 ile doğuma gitmiştim...bu kez daha az almalıyım diyorum... :))))
Dogum yaptiktan sonra 54 e dusmek bnce cok guzel. bn suan 7 haftaligim ogrendigimde 52 idim. Simdi 54 oldum cok az yememe ragmen nasil aldim bu kiloyu hic bilmiyorum.sizde kilolar kaç?? kaçla başlayıp kaçla bitircez bakalım ?benim 54 şuanda...
Kızımda 52 ile başlayıp 18 kilo alarak 70 ile doğuma gitmiştim...bu kez daha az almalıyım diyorum... :))))
Ay canm çok mutlu oldum senin adına ya çok sevindim inşallah bende duyarım senin gbi mutlu haberi size veririmCnm gittim geldim :)) kalp atislarini gordum sukurler olsun.darisi sizlere insallah.7+4 diye gittim 5+4 dedi doktor.gec yumurtlamaymis.allahim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin.ustumden dunyanin yuku kalkti resmen.
Cnm bugun doktor benim karindan bakti kalp atisinida gordu.5+4 musum.insallah sendede gorunur.beklemek cok stresli ya.:)))) doğmasın yaaa...ablamda öyle olunca herkes aynı tepkyi gössteriyor zaten..."ikiz mi acaba?"
Henüz gitmedim canım,haftya gitcem...Vajinal ultrason zamanının geçmesini bekliyomvajinal muayene fobisi olan biri olaraktan....
Yaaaaa cok tatlı olurlar ama:)))) doğmasın yaaa...ablamda öyle olunca herkes aynı tepkyi gössteriyor zaten..."ikiz mi acaba?"
Henüz gitmedim canım,haftya gitcem...Vajinal ultrason zamanının geçmesini bekliyomvajinal muayene fobisi olan biri olaraktan....
Çok doğru söylüyorsun Can'ım. Ama bu formlarda olan şeyler insanı çok etkiliyor. Yalan yanlış bilgiler çok fazla. Senin ile aynı fikirdeyim. Çok şükür tıpın ilerlediği bir toplumda yaşıyoruz. Bilinçli olarak yola devam etmek en iyisi.Tabiki sizin kararınız. Herkes kendi bebeği için en doğru olanı düşünür. 6. Ayda detaylı ultrason oluyor ultrasona girerken size bir yazı okutup imzalayarak detaylı ultrosana giriyorsunuz. Böyle olunca biraz tırsıyorsunuz. Ama benim mesela kontrol sırasında bebeğime giden damarlarımdan 2 tanesinden birinin kapalı olduğunu öğrendik, tansiyon erken doğum bebeğin zayıf doğumu olabilirdi. Bunu öğrendikten sonra çok dikkat ettim tansiyon sorunum olmadı 6. Aydan itibaren kasılmalarım başladı bir sürü ilaç kullandık erken doğumu önlemek için 38. Haftaya kadar bekleyebildik doğum için 38. Haftada çatı muaynesine gittiğimizde 6 cm açıklıkla normal doğuma alındım 0 sancı ile demem oki duyduğumuz seyler hoşumuza gitmesede bilinçli olarak yola devam etmek önemli. Yine arkadaşımın detaylı ultrasonda bebeğinin bobreğinde büyüme olduğu görüldü, doğar doğmaz hemen kontrollere başlandı. Anlaşılmasa doğumdan sonra bebekte farkedilir problemler başlayana kadar kimse böbreğinde bir sorun olabileceğini düşünmezdi.
Insallah cnm insallah.allahim sanada guzel haberler almayi nasip etsin.melegini gor bizede o guzel mujdeyi ver insallah.Ay canm çok mutlu oldum senin adına ya çok sevindim inşallah bende duyarım senin gbi mutlu haberi size veririm
Amin cnm insallah duyarsin.allahim bekleyen tum annelere nasip etsin.kızlarr Rabbim nasip ederse ben de mayıs 2017 annesi olucam inşallah bebişimin kesesini gördüm daha çok küçük iki hafta sonra kalp atışlarını duyarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?