- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #57.001
Ben yanliz yikiyamiyom yoksa bende hergün yikamak isterdimDoktor hergun dedi hastayken bile yıkandıkça daha iyi iyileşir normal de de günlük tozdan mikroptan arınır dedi ...nette araştırma yaptım haklıymış zor geliyor biraz ama....ortam sıcaklığı ve suyun sıcaklığı iyi olduktan sonra hiç bir zararı yok
Ben hamak besik aldim onda salliyorum bazen oda fayda etmezse bebek arabasina koyuyom evde gezdiriyom onda kesinlikle yatiyor. Benimki malesef emzigi pek sevmiyor cok istiyodum alissinKızlar bu bebek arabası artık ağır geliyor önümüzdeki ay baston araba almak istiyorum varmı kullanan tavsıyesı olan acaba.birde bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz kendı kendılerıne uyuyorlarmı benimki memede yada emzikle kucağımda uyuyor nasıl alıştıracağım kendı uyuması için neyapmalıyım acaba
Bende yıkayamıyordum bigun mecbur kaldım yıkadım o gün bugündür yalnız yıkıyorum biriyle olunca dikkati dağılıyo çırpınıyo yıkamak daha zor oluyoBen yanliz yikiyamiyom yoksa bende hergün yikamak isterdim
İnsanın aklı kalıyor ister istemez ama çok çabuk alışıyorlar. Ben ilk gittiğim gün biraz kriz olmuş, aslında hata da bizdeydi çok alıştırma yapmadık evde, birden ayrılınca kötü oldu. Sonraki gidişlerimde gayet iyiydi. Benim tavsiyem önceden deneme yapın alıştırma bardağıyla, senin yokluğuna da alışsın. Başta biraz zorlanıyordu bardaktan içmeye ama şu an çok rahat içiyor. Bir de farklı markaları deneyebilirsin.Evet bebek için iyi şu an ama benim yokluğumda ne olut diye düşünmekten kendimi yiyip bitiriyorum. Alıştırma bardağıyla yapabilir mi tüm anne sütü öğünlerini?
İnsanın aklı kalıyor ister istemez ama çok çabuk alışıyorlar. Ben ilk gittiğim gün biraz kriz olmuş, aslında hata da bizdeydi çok alıştırma yapmadık evde, birden ayrılınca kötü oldu. Sonraki gidişlerimde gayet iyiydi. Benim tavsiyem önceden deneme yapın alıştırma bardağıyla, senin yokluğuna da alışsın. Başta biraz zorlanıyordu bardaktan içmeye ama şu an çok rahat içiyor. Bir de farklı markaları deneyebilirsin.
Neresinde? Benim bebegimin arkada boynunda egzama gibi gecmiyor bi türlü kirmizi noktalar. Hic o kadarda önemsemedim sicaktan sandim :/kizlar bebegimde hafif egzama varAllah dermansiz dert vermesjn ama insan cokkotu oluyo en önemlisi saglik Allah butun cocuklari korusun var mi bi bilgisi olan 5 gun krem kullanicaz sadece sanki hafiften gecmeye basladi ama gordukce kotu oluyorum of
Bende almadim alsam mi almasam ki kararsizim. Bazi yerlerde iyi degil diye okudum ama yillardir millet kullanyior bise olmadi yani bilemedimyurutec aldiniz mi aldiysaniz hangi marka aldiniz
Neresinde? Benim bebegimin arkada boynunda egzama gibi gecmiyor bi türlü kirmizi noktalar. Hic o kadarda önemsemedim sicaktan sandim :/
Bende almadim alsam mi almasam ki kararsizim. Bazi yerlerde iyi degil diye okudum ama yillardir millet kullanyior bise olmadi yani bilemedim
Bende yıkayamıyordum bigun mecbur kaldım yıkadım o gün bugündür yalnız yıkıyorum biriyle olunca dikkati dağılıyo çırpınıyo yıkamak daha zor oluyo
Ay hic bilmiyorum bi doktor görmüstü dedi egzamada olabilir alerjide olabilir dedi :/Ensedekiler farklı diye biliyorum gül lekesi mi ne deniyor, onlar da mı egzamaymış
Ben ilk wee baby'ninkini denedim ama baya sertmiş ucu. Avent'le daha rahat aldı. Bunu da almasaydı Nuk deneyecektim.Aventle denemiştim şimdi nuk aldım onla da deneyeceğim. Ama su vericem önce, geçen sefer zorla süt sağmıştım boşa gittidediğiniz bardaklardan da alayım. İlla bir yolunu bulucaz bizim bakıcı kasımda başlayacak iki ay benle duracak.
Aventin alistirma bardaklarini mi diyorsun canim? Nasil güzel mi onlar akitiyor mu bende almayi düsünüyorumBen ilk wee baby'ninkini denedim ama baya sertmiş ucu. Avent'le daha rahat aldı. Bunu da almasaydı Nuk deneyecektim.
doktor hngi kremi verdi cnm.kortizonlu mukizlar bebegimde hafif egzama varAllah dermansiz dert vermesjn ama insan cokkotu oluyo en önemlisi saglik Allah butun cocuklari korusun var mi bi bilgisi olan 5 gun krem kullanicaz sadece sanki hafiften gecmeye basladi ama gordukce kotu oluyorum of
doktor hngi kremi verdi cnm.kortizonlu mukizlar bebegimde hafif egzama varAllah dermansiz dert vermesjn ama insan cokkotu oluyo en önemlisi saglik Allah butun cocuklari korusun var mi bi bilgisi olan 5 gun krem kullanicaz sadece sanki hafiften gecmeye basladi ama gordukce kotu oluyorum of
Her günHavalar soğumaya basladi bebeklerinizi ne sıklıkla yikiyorsunuz
Yürüteç önermiyor uzmanlar.yurutec aldiniz mi aldiysaniz hangi marka aldiniz
Filede yatırıp yıka. Yakınına havlusunu ser. Yıkayınca hemen havlusuna koy sar. Çok basit. Ya ben ya eşim tek başımıza yıkıyoruz. İki kişiye gerek yok bence. Korkulacak bir şey yok.Nasıl yıkıyorsunuz yalnız? Ben asla yıkayamam şu an. Ne kadar beceriklisiniz Maşallah.
başını nasıl yıkıyorsun ?Her gün
Yürüteç önermiyor uzmanlar.
Filede yatırıp yıka. Yakınına havlusunu ser. Yıkayınca hemen havlusuna koy sar. Çok basit. Ya ben ya eşim tek başımıza yıkıyoruz. İki kişiye gerek yok bence. Korkulacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?