- Konu Sahibi endless love
-
- #5.681
Umarım herşey yolundadır ve miniğini görebilirsinMeraba kizlar iki bucukda randevum var dua edin lutfen kalp atisi icin gidiyorum
İnşallah duyarsın canım daha bende duymadımMeraba kizlar iki bucukda randevum var dua edin lutfen kalp atisi icin gidiyorum
Hadi duy gel de bizim de içimize su serp Can'ım..duymadan rahata eremeyecek bende hep aklımda o var..Meraba kizlar iki bucukda randevum var dua edin lutfen kalp atisi icin gidiyorum
Ayyy gözün aydın çok sevindim darısı başımıza artık.beni 7+2 de çağırdı doktor..Kizlar cok sukur kalp atislarini duyduk bugun karndan goremedi alttan muayene ile gordu. 7+1 iz
Canim isyerinden goturduler beni devlette gittim orda doktor ilgilenmedi bakmadi dogumhaneye aldilar beklettiler beni hic muayene bile etmedi oyle olunca eşim ozele goturdu en yakin ozel hastaneye ordaki doktor kalbi durmus mudahe etmemiz lazim dedi ordan cktik kendi doktoruma geldik oda bakti kalbi durmus dedi sonra kurtajla alip patolojiye gonderdiler çarşamba günü sonuçlarını alicaz 10 gun sonrada muayeneye gel dedi o kdarCanim oncelikle coook gecmis olsun rabbim tekrarini gostermesin insallah ama sana sormak istedigimm sen yanlizca bir doktorami gozukup aldirdin bebegi ? Kotu moral vermek istemem acinida coook iyi anliorm ama keske bi iki yere daha gozukseydinn cunku gecen hafta bende ayni sen gibi kanamam geldi ki seninki lekelenmeymis ilk gittigim doktor dengesizin tekiydi acil doktoruydu bebegn dusmus gel kurtaj yapayim seni kalp atisi flan yok bunun olmus dedi ayni senin yasadgn seyleri yasadim gozumden damla bi dakikalik bile eksik olmadi ama benim icim almadi hemen oyle bi karar vermesinden yana baska bi hastaneye gittik ozele bu sefer doktorum digerinin aksine oyle biseyin olmadgni bebegm gayet yerinde oldgnu ama dikkat etmem gerektgni soyledi hatta kalp atislarini bile dinletti .. Demek istedgm hemen ilk seferde o karara varmasaydinrabbim tekrarini nasip etsin insallah hayirlisyla kucaklarini doldrsun mevlam .. Nekadr uzulme dicek olsamda biliormki oyle olmicak ama soyle dusun en azindan belki rahatlatici olur "her serde bi hayir vardir " belki bebegn dursaydi seni daha cok uzucek farkli sebepler olucakti rabbim her seyin hayirlisini versin .. Sanada tekrar annelik nasip etsin insaalah ..
Ne demek canım önemli değil her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz her şey miniklerimiz daha sağlıklı olsun diyeDr danışan birinin olması süper oldu saç boyası ve ojeyi biliyordum ama fondöteni Yen'i öğrendim çok sağol
Gözün aydın canım :)Kizlar cok sukur kalp atislarini duyduk bugun karndan goremedi alttan muayene ile gordu. 7+1 iz
Canım keşke alttan baktırsaydın için rahat ederdi. Ben kesede de kalp atışında da alttan baktırdım herhangi bir sorun olmadı. Ama içini ferah tut bence bir sorun olsaydı ilkinde de duyamazdı hem doktor bir problem olduğunu düşünseydi alttan bakardı illaki inşallah en yakın zamanda duyarsınız kalp atışlarınıkızlar mrb. bi kaç haftadır giremedim foruma arada bakıp çıktım.
geçen hafta cumartesi randevum vardı kalp atışını dinlemek için çağırmıştı dr. ben uzandım dr kese içinden bebeği gördü kalp atış sesini açtı bak bu kalp atışı dedi sonra ultrason aletini oynattı, heralde daha iyi ses almak için. sonra aradı taradı uğraştı baya bi daha duyamadık sesini. nereye kayboldu şimdi duyduk sesini dedi. sonra 1 saat sonra iyice sıkışık gel dedi. yine bulamadı. haftaya gel dedi. alttan bakalım istersen dedi. ben baktırmak istemedim
dr sordum birşey yok dimi diye. yok dedi ilkte duyduk sonra kaçırdık. çok küçük o 1 mm kadar bişey ve oynuyor dedi. ama ben çok korkuyorum. lütfen dua edin bana. ultrasona göre 6+5 ti geçen hafta.
eşimde diyo bi sorun olsa ilkte duymazdık diye. videoya çekmiştik. defalarca dinledim. dr kendi diyo bak bu kalp atışı diye
başına böyle bişey gelen var mı?
Geçmiş olsun ben yeni atlattım çok zor oluyorKızlar çok fena grip oldum Boğaz'ım çok acıyor yutkunamıyorum ne yapim
Gözün aydın:)Kızlar randevum vardı bugün çok şükür kalp atışlarını gördük . Ama dinletmedi bende ısrar etmedim okadar güzel gözüküyor ki . Çok şükür rahatladm
Canım keşke alttan baktırsaydın için rahat ederdi. Ben kesede de kalp atışında da alttan baktırdım herhangi bir sorun olmadı. Ama içini ferah tut bence bir sorun olsaydı ilkinde de duyamazdı hem doktor bir problem olduğunu düşünseydi alttan bakardı illaki inşallah en yakın zamanda duyarsınız kalp atışlarını
Bi kere gösterip saklanmıştır annesi.. Naza çekiyordur kendini bebeğin.. sonuçta duymuşsun hiç sıkıntı yapmainşallah canım. biraz olsun içimi rahatlatan taraf sesini duymamız. hiç duymamış olsak daha çok yerdim kendimi heralde
cumartesiyi iple çekiyorum.. 7+5 olacak cumartesi...
8-9 haftada bile duyanlar oluyormuş.. allahım hayırlısını nasip et. bebişimden ayırma beni
Canim benimmm gözun aydin olsunn :)) cok ama cok sevindim.masallah subhanallah.allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.@Meyr_aqiza Günaydin Sekerler ve Güzel Anne adaylari, şükürler olsun bu sabahki kontrolden cıktık. Artık gönül rahatlıgıyla İKİZ annesi oluyorum diyebilirim İki bebegimin de kalbi atiyor, o kadar tatli bir duygu ki anlatamam Yalniz ikiz oldugundan bir tanesi birazcık geriden geliyor ( aralarında yaklasık 1 hafta / 10 gün kadar fark var dedi doktorum) ama ilerleyen aylarda yoluna giriyormuş. Allahim isteyen herkese en güzelini nasip etsin insaallah. 3 Hafta sonra tekrar cagirdi / ense kalınlıklarına bakacakmıs... Sanırım ikili test bu oluyor.
Canım bende 7+1 de duymuştum ama duyana kadar okumadığım şey kalmadı nette, bir de benim mide bulantım falan hiç yok en başından beri bir sorun mu var acaba diye günlerce kendimi yedim ama boşuna stres yapmışım duyunca hepsini unutuyosun bu sefer neden stres yaptım diye pişman oluyorsun. Zor biliyorum ama düşünmemeye çalış inşallah cumartesi duyarsın hem ne kaldı şurda cumartesiye:)inşallah canım. biraz olsun içimi rahatlatan taraf sesini duymamız. hiç duymamış olsak daha çok yerdim kendimi heralde
cumartesiyi iple çekiyorum.. 7+5 olacak cumartesi...
8-9 haftada bile duyanlar oluyormuş.. allahım hayırlısını nasip et. bebişimden ayırma beni
Gözun aydin cnm.Kızlar kontrolden geldim şimdi 5+0 dayız bebeğimle kesesi göründü karnımdan muayene ile kalp atışını dinleyelim 2 hafta sonra gel dedi
Anladim canim cok gecmis olsun tekrardan :/Ca
Canim isyerinden goturduler beni devlette gittim orda doktor ilgilenmedi bakmadi dogumhaneye aldilar beklettiler beni hic muayene bile etmedi oyle olunca eşim ozele goturdu en yakin ozel hastaneye ordaki doktor kalbi durmus mudahe etmemiz lazim dedi ordan cktik kendi doktoruma geldik oda bakti kalbi durmus dedi sonra kurtajla alip patolojiye gonderdiler çarşamba günü sonuçlarını alicaz 10 gun sonrada muayeneye gel dedi o kdar
ben de 29 liraya aldım ama 90 tane içinde. 3 aylık yani.Ben folbiol kullaniyordum. Ilacim bitti doktordan istedim bir ilac yazdi 25 TL. Icim acidi resmen. Folbiolun icinde 50 tane vardi bunda 30. Normalde ozel sigortam olmasina ragmen devlete giderdim ama islerden dolayi ozele gittim. Bunlarin parasi vardir diye mi yukleniyorlar bilmiyorum. O folik asidi kullaninca cocuk cok zeki olacak heralde
Canim allah sabir versin.insallah en kisa zamanda tekrar anne olursun.verende allah alanda allah kalbini ferah tut.saglik sorunu olucak bebekler gelisimini tamamlayamazmis.allahim sanada isteyen tum annelerede saglikli hayirli bebekler nasip etsin.bu surec uzun ve stresli bi surec.sonradan uzulmekte var.allah kimseye yasatmasin dogumda kaybedenler var.belki senin icin hayirli ve dogru olan budur.allah bilir biz bilemeyiz.Ca
Canim isyerinden goturduler beni devlette gittim orda doktor ilgilenmedi bakmadi dogumhaneye aldilar beklettiler beni hic muayene bile etmedi oyle olunca eşim ozele goturdu en yakin ozel hastaneye ordaki doktor kalbi durmus mudahe etmemiz lazim dedi ordan cktik kendi doktoruma geldik oda bakti kalbi durmus dedi sonra kurtajla alip patolojiye gonderdiler çarşamba günü sonuçlarını alicaz 10 gun sonrada muayeneye gel dedi o kdar
Bi kere gösterip saklanmıştır annesi.. Naza çekiyordur kendini bebeğin.. sonuçta duymuşsun hiç sıkıntı yapma
Canım bende 7+1 de duymuştum ama duyana kadar okumadığım şey kalmadı nette, bir de benim mide bulantım falan hiç yok en başından beri bir sorun mu var acaba diye günlerce kendimi yedim ama boşuna stres yapmışım duyunca hepsini unutuyosun bu sefer neden stres yaptım diye pişman oluyorsun. Zor biliyorum ama düşünmemeye çalış inşallah cumartesi duyarsın hem ne kaldı şurda cumartesiye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?