2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ca
Canim isyerinden goturduler beni devlette gittim orda doktor ilgilenmedi bakmadi dogumhaneye aldilar beklettiler beni hic muayene bile etmedi oyle olunca eşim ozele goturdu en yakin ozel hastaneye ordaki doktor kalbi durmus mudahe etmemiz lazim dedi ordan cktik kendi doktoruma geldik oda bakti kalbi durmus dedi sonra kurtajla alip patolojiye gonderdiler çarşamba günü sonuçlarını alicaz 10 gun sonrada muayeneye gel dedi o kdar

Canım keşke alttan baktırsaydın için rahat ederdi. Ben kesede de kalp atışında da alttan baktırdım herhangi bir sorun olmadı. Ama içini ferah tut bence bir sorun olsaydı ilkinde de duyamazdı hem doktor bir problem olduğunu düşünseydi alttan bakardı illaki inşallah en yakın zamanda duyarsınız kalp atışlarını

Kızlar çok fena grip oldum Boğaz'ım çok acıyor yutkunamıyorum ne yapim
Geçmiş olsun ben yeni atlattım çok zor oluyor bol bol mandalina yedim ben canım en ekşilerinden o baya iyi geldi bana, birde eşim limonların suyunu sıktı onları içtim öyle toparladım. biraz acı oluyor tadı ama boğaz ağrısına çok iyi geliyor mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalış

inşallah canım. biraz olsun içimi rahatlatan taraf sesini duymamız. hiç duymamış olsak daha çok yerdim kendimi heralde

alttan bakalım istersen dedi ama ben istemedim o da ısrar etmedi..

cumartesiyi iple çekiyorum.. 7+5 olacak cumartesi...

8-9 haftada bile duyanlar oluyormuş.. allahım hayırlısını nasip et. bebişimden ayırma beni

Bi kere gösterip saklanmıştır annesi.. Naza çekiyordur kendini bebeğin.. sonuçta duymuşsun hiç sıkıntı yapma

Canim benimmm gözun aydin olsunn :)) cok ama cok sevindim.masallah subhanallah.allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.

Canım bende 7+1 de duymuştum ama duyana kadar okumadığım şey kalmadı nette, bir de benim mide bulantım falan hiç yok en başından beri bir sorun mu var acaba diye günlerce kendimi yedim ama boşuna stres yapmışım duyunca hepsini unutuyosun bu sefer neden stres yaptım diye pişman oluyorsun. Zor biliyorum ama düşünmemeye çalış inşallah cumartesi duyarsın hem ne kaldı şurda cumartesiye:)

Anladim canim cok gecmis olsun tekrardan :/

ben de 29 liraya aldım ama 90 tane içinde. 3 aylık yani.

Canim allah sabir versin.insallah en kisa zamanda tekrar anne olursun.verende allah alanda allah kalbini ferah tut.saglik sorunu olucak bebekler gelisimini tamamlayamazmis.allahim sanada isteyen tum annelerede saglikli hayirli bebekler nasip etsin.bu surec uzun ve stresli bi surec.sonradan uzulmekte var.allah kimseye yasatmasin dogumda kaybedenler var.belki senin icin hayirli ve dogru olan budur.allah bilir biz bilemeyiz.

Bi kere gösterip saklanmıştır annesi.. Naza çekiyordur kendini bebeğin.. sonuçta duymuşsun hiç sıkıntı yapma

nazlı bir bebek olacak galiba, şimdiden bi göründü saklandı

benim gde eçen hafta çok bulantım vardı ama bu hafta neredeyse yok gibi bişey. o yüzden de kafaya çok takmaya başladım.

sesi önce duyduk sonra saklandı, bi de bulantım azalınca inşallah bişey yoktur dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…