- 20 Temmuz 2011
- 477
- 495
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.701
Canım gönlünü ferah tut hiç kafana takma benim hiç bulantım yok, belli bi zamandan sonrada azalıyormuş zaten bulantılar takılırsan herşeyi olumsuza yorarsın takılmanazlı bir bebek olacak galiba, şimdiden bi göründü saklandı
benim gde eçen hafta çok bulantım vardı ama bu hafta neredeyse yok gibi bişey. o yüzden de kafaya çok takmaya başladım.
sesi önce duyduk sonra saklandı, bi de bulantım azalınca inşallah bişey yoktur dua ediyorum.
Canım gönlünü ferah tut hiç kafana takma benim hiç bulantım yok, belli bi zamandan sonrada azalıyormuş zaten bulantılar takılırsan herşeyi olumsuza yorarsın takılma
Cnm bu siralar istahsizlik genelde olur.zaten bebekte senin depolarindan beslendigi icin onun acisindan bi sorun yok.ama 3aydan sonra sen nasil beslenirsen bebeginde oyle beslenicek.cok fazla cay kahve tuketmemeye calis.sabah aksam bir bardak sut ic.bol meyve badem ceviz gibi yemisler tuket.balik tavuk sebze agirlikli beslen hamur isindende biraz uzak tut.hamur isi sana kilo aldirir ama bebegin icin cok besleyici degil.Kızlar gunaydin ...bisey sorucam sabah kahvaltınızda falan ne yiyorsunuz oyle dikkat ettiğiniz seyler var mı.hamile kaldığınızı öğrendiğiniz anda bıraktığınız yada başladığınız seyler...ben cok iştahsızim hic bisi yemesem olur o derecebu arada 7+2 yiz
Cok sagol cnmmm insaAllahHadi duy gel de bizim de içimize su serp Can'ım..duymadan rahata eremeyecek bende hep aklımda o var..
Benim bulantım sadece 1 gün oldu onun dışında pek bi belirtİm de yok.ben öleyim bariiii..nazlı bir bebek olacak galiba, şimdiden bi göründü saklandı
benim gde eçen hafta çok bulantım vardı ama bu hafta neredeyse yok gibi bişey. o yüzden de kafaya çok takmaya başladım.
sesi önce duyduk sonra saklandı, bi de bulantım azalınca inşallah bişey yoktur dua ediyorum.
InsaAllah cnmİnşallah duyarsın canım daha bende duymadım
Amin insaAllah cnm tesrkkurlerUmarım herşey yolundadır ve miniğini görebilirsin
Can'ım aynısı bende de var o işsizlik değil inanamamak ben tedaviyle hamile kalanlardanım bir kimyasal gebeliğimde var.o tamamen var mı yok mu hissinden kaynaklanıyor. Ben hala ben şimdi hamile miyim diye soruyorum sürekli inanamıyorum çünkü..merhaba kızlar.,
benim bebeğim 6 . ay bana geldi çok şükür. ve 6 ay boyunca çok üzüldüm olmayacak mı acaba diye.
şimdi rabbime sonsuz şükürler olsun ki hamileyim.
benim sorum da şu olacak sizlere. sürekli takip ediyorum burayı. yıllardır özlem çeken, tedaviyle anne olanlar da var aranızda hemem hamile kalan da.düşük yapan da boş-kimyasal-dış gebelik yaşayan da.sizleri çok heyecanlı buluyorum.bazılarınızı stresli,panik...tabii ki kimse kimseye benzemez ama ben de hiç birşey yok. mesela dün keseyi gördüm tamam bitti benim için. 2 hafta sonra çağırdı o da tamam.
bu seferde kendimi sorgulamaya başladım. hissiz miyim ben acaba????
Bi doktora danış Can'ım vertigo falan olmasın..Bir seyler yememe ve uyumama rağmen hala başımın dönmesi geçmedi. Duserim diye ayağa kalkmaya korkuyorum napicam ben boyle çok kotuyum. Geçer mi geçmesi için ne yapiyim
Kizlar catlama problemi öncelikle vucut yapinizla alakali.eger vucudunuz musaitse en pahali kremler bile yetersiz kalabilir.ama vucudunuz skiysa arko surseniz bile yeterli gelebilir.ben ilk hamileligimde bana bi doktor su markayi onerdi.bende kullandim ve memnun kaldim.tavsiye edebilirim.LIERAC PHYTOLASTIL.ama dedigim gibi vucudunuzla alakali.Denicez artik o halde sirayla. Bebe yagi benim vucudumu kurutuyo ya soyuluyo sonra. Bakalim ne deneyebiliriz dusunmek lazim
Benim bulantım sadece 1 gün oldu onun dışında pek bi belirtİm de yok.ben öleyim bariiii..
evet bende inanamayanlardanım sanırım. bir de hayatım boyunca hep kontrollü oldum. hiçbişeye erken sevinemedim.neye erken sevindiysem olumsuz oldu sanki.Can'ım aynısı bende de var o işsizlik değil inanamamak ben tedaviyle hamile kalanlardanım bir kimyasal gebeliğimde var.o tamamen var mı yok mu hissinden kaynaklanıyor. Ben hala ben şimdi hamile miyim diye soruyorum sürekli inanamıyorum çünkü..
Canım çok gecmisolsun Allah sabır versin bi sebep varmiydi yoksa hersey yolundamiydiNormal planimiza gore 1 mayisda dogum yapicakdim taki düne kadar dun oglen kahverengi lekelenmeler oldu oglen isten çıkıp doktora gittigimde kalbinin durduğunu söyledi yikildim yikildim ilk bebegimdi o benim dün icimden aldilar onu allah kimseyi yaşamasın cok kotu bir durum nasil toparlanirim naparim bilmiyorum aglamakdan gozlerim sisti siz siz olun cok baglanmayin bebeginize simdi icimi bos hissediyorum.aldilar onu benden
Ben de öyle sayılırım. Korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür. Sadece keseyi gördüm kalp atışları için ctsi gidicez ama hiç öyle zaman geçmiyor çok heyecanlıyım durumu yok. Hatta geçen hafta devlet hastanesi deki dr dün için gel kalp atisina bakalım dedi.hastane evimin de dibinde cumtsi dr a gidicem diye gitmedim. Tek isteğim bulantı ve baş dönmelerinin bitmesi. Ben de bende mi tuhaflık var niye diğer anne adayları gibi heycan stres vs yok diyordum.merhaba kızlar.,
benim bebeğim 6 . ay bana geldi çok şükür. ve 6 ay boyunca çok üzüldüm olmayacak mı acaba diye.
şimdi rabbime sonsuz şükürler olsun ki hamileyim.
benim sorum da şu olacak sizlere. sürekli takip ediyorum burayı. yıllardır özlem çeken, tedaviyle anne olanlar da var aranızda hemem hamile kalan da.düşük yapan da boş-kimyasal-dış gebelik yaşayan da.sizleri çok heyecanlı buluyorum.bazılarınızı stresli,panik...tabii ki kimse kimseye benzemez ama ben de hiç birşey yok. mesela dün keseyi gördüm tamam bitti benim için. 2 hafta sonra çağırdı o da tamam.
bu seferde kendimi sorgulamaya başladım. hissiz miyim ben acaba????
Ya ben tüp bebekle hamile kaldım adetim geçeli 19 gün oldu.kötü bişey olsa kanamam gelirdi dimi şimdiye?deme öylee
Sonunda benden başka midesi bulanmayan biri var :) normaliz bizde normal :=)Benim bulantım sadece 1 gün oldu onun dışında pek bi belirtİm de yok.ben öleyim bariiii..
Ya ben tüp bebekle hamile kaldım adetim geçeli 19 gün oldu.kötü bişey olsa kanamam gelirdi dimi şimdiye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?