- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #57.361
Bebeğiniz alerjikse o tüylü işlere hiç girişmeyin derim. Benimki en ufak tüylü kıyafette hemen alerji oluyorH&m in tulumun resmini ata bilirmisiniz? Ben o ayicik tulumlara bayiliyorum cok tatli oluyolar :)
nedense benimkindede tam tersiönceden daha rahattim
Bunu düşünmemiştim ama şuan alerji durumu yok inş dokunmaz fakat dışı tüy içi normalBebeğiniz alerjikse o tüylü işlere hiç girişmeyin derim. Benimki en ufak tüylü kıyafette hemen alerji oluyor
Desteksiz de oturabiliyor, evet. Tabi desteksiz olunca bazen yana doğru dengesini kaybettiği oluyor :)desteksiz mi oturuyor
Ayni ben vitaminlerle ayakta duruyorum cidden bi cozum varsa cok mutlu olurumkizlar gunduz kizimla ilgileniyorum o uyudugunda ev isi yemek bazen yemek bile zor yiyorum aksam o uyuyana kadar hic oturamiyorum cok sukur uyku saati gelince uyuyo ama gece 3 kere fln uyaniyo emmek istiyo daha onceden emiyodu hemen uyuyodu simdi oyun istiyo dönüyo mirildaniyo ben gecede dinlenemez oldum yorgun hissediyorum nasil duzene sokarim bu durumu
Benim oglum gece ytardi bazen hic uyanmazdi sabaha kadar yatardi. Uyansadanbir kez uyanirdi. Simdi nolduysa 1 aydir her saat uyaniyor. Benim tahminim gaz. Gazimiz geri geldikizlar gunduz kizimla ilgileniyorum o uyudugunda ev isi yemek bazen yemek bile zor yiyorum aksam o uyuyana kadar hic oturamiyorum cok sukur uyku saati gelince uyuyo ama gece 3 kere fln uyaniyo emmek istiyo daha onceden emiyodu hemen uyuyodu simdi oyun istiyo dönüyo mirildaniyo ben gecede dinlenemez oldum yorgun hissediyorum nasil duzene sokarim bu durumu
Atak haftasında da olabilir, bizim de o zamanlarda saat başı uyanıyor.Benim oglum gece ytardi bazen hic uyanmazdi sabaha kadar yatardi. Uyansadanbir kez uyanirdi. Simdi nolduysa 1 aydir her saat uyaniyor. Benim tahminim gaz. Gazimiz geri geldiaksamlari banyo deniycem.
Zamanı geldiğinde zaten yiyecekler Dr muz abuk subuk şeyler çıkarıyorlar dediBen de çok korkuyorum valla
saçları enseye kadar uzanıp toplanılacak zamana geldiği zamanKizi olan anneler ne zaman kulak delmeyi kupe takmayi dusunuyorsunuz
Aynı dediğini yaşadım ama gecti bebeklerin anı anına tutmuyorBenim oglum gece ytardi bazen hic uyanmazdi sabaha kadar yatardi. Uyansadanbir kez uyanirdi. Simdi nolduysa 1 aydir her saat uyaniyor. Benim tahminim gaz. Gazimiz geri geldiaksamlari banyo deniycem.
Rota aşısını yaptırmış mıydın...bazen ara vermekte fayda var bi sure ara ver sonra tekrar denersin yalnız muz için biraz erken değil miKizlar biz 20 gundr falan ek gidaya basladik ama arada oglum rota virusu kaptigi icin bir hafta ne sut icti ne gida aldi. Kabak patates havuc pirinc corbasi yapip veriodm oglende muz ve elma puresi yiyodk iyi de gidiosu kahvalti baslayacaktm ama hasta olunca hersey bitti simdi napiosam bir kask almio uzattgm gibi yiyecegini anlayip ortaligi kaldiro diliyle agzini kenetlio ya
Aşı yaptırmamış mıydın canım?Kizlar biz 20 gundr falan ek gidaya basladik ama arada oglum rota virusu kaptigi icin bir hafta ne sut icti ne gida aldi. Kabak patates havuc pirinc corbasi yapip veriodm oglende muz ve elma puresi yiyodk iyi de gidiosu kahvalti baslayacaktm ama hasta olunca hersey bitti simdi napiosam bir kask almio uzattgm gibi yiyecegini anlayip ortaligi kaldiro diliyle agzini kenetlio ya
saat başı emmek isteyip uyanması doymadığını açlıktan uyandığını düşündürdü bana ama yanılıyor olabilirim ek gıdaya başlayınca düzelir muhtemelen geç yatma olayı ise bizimkide geç yatıyo artık aile biireyi oldular biz yatmadan yatmıyolarHaftaya 6 aylık olacagiz uyku düzenimiz hiç yok kızım gece çok geç yatiyor bazi günler 12yi bile buluyor ve saat başı uyanıp emmek istiyor siz de durumlar nasıl
Haftaya 6 aylık olacagiz uyku düzenimiz hiç yok kızım gece çok geç yatiyor bazi günler 12yi bile buluyor ve saat başı uyanıp emmek istiyor siz de durumlar nasıl
Golden goat piyasaya daki en iyi mama tek eksiği omega 3 içermemesiRutin kontrole gittiğimiz doktoruna gittik, ek gıdaya yoğurtla başlayın, haftaya sebze çorbası verin, meyve olarak da bir tek elma ve armut verin dedi. Ben sanrım blw'ye önümüzdeki ay geçicem, şu an gözüme çok küçük görünüyor kendisi. Tam dik oturamıyormuş gibime geliyor.
Geceleri de mama verin, çocuk 1 cm bile uzamamış dedi. İkide bir de uyanıyor geceleri emmek için. Benimki ne biberon ne alıştırma bardağı almıyor. Golden goat 2 aldım tadı çok güzel ama yemiyor. Kafam çok karışık, bir de diğer doktoruna gidicem.
Bugün blw ile ek gıdaya başlayacağız. Henüz yaptırmadım tadımı, öğle saatlerinde yaptıracağım :)Ek gida ne durumda blw yapanlar var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?