- Konu Sahibi endless love
-
- #57.621
bennnn melek gibi uyuyan kizim 4 gunden beri 1 dakika bile beni uyutmuyor surekli meme istiyor veya kucak istiyor kendi uyuyor oyle ama benim hasatim cikiyorDişleri çıktıktan sonra uyku düzeni yerle bir olan var mı bizden başka? :) Ah ah, biraz uyku tek istediğim... :)
Ben oyle diyemiyorum ya hevesim kirildi. Hic yemeyecekmis gibime geliyor. Cocugu etiketlemekte istemiyorum istahsiz, onu bunu sevmiyor diye. Bazi gunleri hicbir sey vermeden geciriyorum. Hic ek gidaya gecmemis gibiyizDoktor bize de öyle demişti aslında şimdi sen diyince hatırladım, yarım çay bardağını geçmesin diye. Ama, aynen, önüne koyduğum şeyi ağzına bile götürmediği günler var :)
Neyse böyle devam, elbet yiyecekler günün birinde :)
Saat başı maksimum 2 saate bir uyanıyor :) ve bu uzun süredir böyle, kabullendim artık. Habire peş peşe diş çıkarıyor.Dişleri çıktıktan sonra uyku düzeni yerle bir olan var mı bizden başka? :) Ah ah, biraz uyku tek istediğim... :)
Benim de hiçbir şey vermediğim günler var diyebilirim. Son bir haftada midesine giden toplam katı gıda bir zeytin yapar mı emin değilim :) ben de vazgeçmek istemiyorum ama nereye kadar böyle gidecek bilemiyorum. Sabır işi diyorlar, böyle olması normal diyorlar ama bazen hiç umut ışığı göremiyorum :)Ben oyle diyemiyorum ya hevesim kirildi. Hic yemeyecekmis gibime geliyor. Cocugu etiketlemekte istemiyorum istahsiz, onu bunu sevmiyor diye. Bazi gunleri hicbir sey vermeden geciriyorum. Hic ek gidaya gecmemis gibiyiz
Gecen eline mor erik verdim altli ustlu disleri oldugu koca bir parca kopardi zeytin kadar diyebilirim ve o parcayi yuttu ogutmeden nazlanmadan yarim erik yedi. Bi kere de kabak denemistim ayni sekilde kopardi ve yuttu. Blw yapsam yiyecek belki
aklıma geldikce katıyorum yada bir cay kasıgı kadar sade sekilde veriyorum cünkü ara ara öksürük oluyo.bogazınınyumusatsın diye veriyorumZeytinyağı var Dr verdiği listede çorbalarda veren var mı?
Sanirim grupta bi ben kaldım ek gidaya başlamayan inşallah başlıycam pimpirikleniyorumBen
aklıma geldikce katıyorum yada bir cay kasıgı kadar sade sekilde veriyorum cünkü ara ara öksürük oluyo.bogazınınyumusatsın diye veriyorum
İlk cocugunsa normal canımSanirim grupta bi ben kaldım ek gidaya başlamayan inşallah başlıycam pimpirikleniyorum
evet kolay ama yedirmesi de kolay yani mesela ben yumurta sarisiyla lor karistiriyorum azicik yumusatmak icin lor peynirinin suyundan koyuyorum icine oyle yiyebiliyoteşekkürler yapması kolamış ama yedirmesi zor olsa gerek şuan sadece mama kıvamında şeyler yiyebiliyor pütürlu yiyemiyo dışarı atıyo sabah yumurtayı bile yiyemedi lor peyniri ne zaman a yer bilemiyorum
bugun doktora gittik biz ister haslayip lor peyniriyle karistirip ver dedi icine pekmez ve cevizi toz haline getirip katabilrsin dedi ister tavada azcik tereyagiyla peynirle karistirip oyle pisir dedi ama puturlu yiyebiliyosa oyle yap dediYumurtayı rafadan vercem ben. Bir çay kaşığı yeter. Top yumurta yiyemez.
+meyvelerle ve kuruyemişlede süt ürünleri beraber verilmemeliPekmez ve süt ürünleri biraraya gelmemeli bilginize
Bide huysuz bi bebek maalesef vitamini bile tukuruyor ağzını kapıyorİlk cocugunsa normal canım
bende biraz cesaret ediyorum eşim sağolsun boğulur boğulur diyip panik oluyo benide panikletiyor bu gidişle hep püre yiyecekMerhaba kizlar. 2 haftadir annemdeyim saolsun bana cok yardimci biraz en azindan uyuyorum sabahlari. Ben biraz korkarak davraniyordum ek gida konusunda. Annem masallah iyi yediriyor oglumu. Oglumda cok istahli masallahherseyi yiyor. Corbalarini muhallebi yogurdunu. Kücük kase veriyoruz hepsini bitiriyor. Kasigi görünce agzini acip cirpiniyor. Anasi gibi bogaza düskün Ondan beri bez sayisida düzeldi cocuk biraz toparladi cok sükür. Dis cikarma döneminde olmamiza ragmen yemesi iyi insallah böyle devam ederiz simdilik iyi gidiyoruz
Zeytinin kabuğunu soyup sarımsak rendesinde rendeletsen yumuşacık püre oluyor öyle deneyebilirsinzeytin de verin diyolar onu mumkun değil heralde :)
Benim prematüremde hala diş yok ALlah kolaylık versin canımDişleri çıktıktan sonra uyku düzeni yerle bir olan var mı bizden başka? :) Ah ah, biraz uyku tek istediğim... :)
Ben yarım patates yarım havuç 1 kibrit kutusu kadar balkabağı ve 1 küçük yer almasını minik minik doğrayıp üzerini geçecek kadar suda haşlıyorum. Pişince altını kapatıp haftalık yaptığım kemik iliğinden 1 tatlı kaşığı atıp blenderdan çekiyorum.Kaseye alınca üzerine 1 çay kaşığı zeytinyağı gezdiriyorum bebeğim bayıla bayıla içiyor.Tavsiye ederim.Zaten sulu değil kıvamlı oluyor çok da besleyici.çorba veren var mı nasıl yapıyorsunuz çorba vermek istiyorum da patates kabak havuç pişirip suyuna irmik mi koyup kaynatılıyo bi yerde okumuştum aslını bilen var mı
Kemik iliği ağır gelmezmi şimdiBen yarım patates yarım havuç 1 kibrit kutusu kadar balkabağı ve 1 küçük yer almasını minik minik doğrayıp üzerini geçecek kadar suda haşlıyorum. Pişince altını kapatıp haftalık yaptığım kemik iliğinden 1 tatlı kaşığı atıp blenderdan çekiyorum.Kaseye alınca üzerine 1 çay kaşığı zeytinyağı gezdiriyorum bebeğim bayıla bayıla içiyor.Tavsiye ederim.Zaten sulu değil kıvamlı oluyor çok da besleyici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?