- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi endless love
-
- #57.641
Bebegine grip asisi yaptiran var mi? Gecenlerde 6 aylik kontrole gittik doktor grip asisi verdi ayriyetten dis jeli yazmis receteye.ancak ben ikisinide almadim.ilactan cok mecbur kalmadikca uzak durmaya calisiyorum.dis jeli kullanan oldumu aranizda?
Bebeğe grip aşısı yapıldığını hiç duymamıştım. Ayrıca diş jeli de çok aşırı mecbur kalmadıkça kullanılmamalı. Bebeğin dilini uyuşturup dil yutma boğulma vakaları görülebiliyormuş nadiren de olsa. O yüzden sık sık kullanmamakta fayda var.Bebegine grip asisi yaptiran var mi? Gecenlerde 6 aylik kontrole gittik doktor grip asisi verdi ayriyetten dis jeli yazmis receteye.ancak ben ikisinide almadim.ilactan cok mecbur kalmadikca uzak durmaya calisiyorum.dis jeli kullanan oldumu aranizda?
Ben biraz suyun icine evde ne varsa koyuyom havuc kabak patates sogan ve kücük bir etli kemik. Irmik koymadim hic ama arada pirinc atiyom icine. Yani tarife göre yapmiyom sonra hepsini blenderden geciriyorumçorba veren var mı nasıl yapıyorsunuz çorba vermek istiyorum da patates kabak havuç pişirip suyuna irmik mi koyup kaynatılıyo bi yerde okumuştum aslını bilen var mı
bizim doktorumuz kesinlikle karşı yürüteçe yürümeyi geciktirmenin dışında kasların gelişimini engelleyebiliyomuş onun yerine hoppala tarzı bişy alırsanız hem kas gelişimini de olumlu etkiler dedi, yoğurdu ve lor peynirini iki günlük yapıyorum hiç zor değil zaten süt kaynayınca altını kıs az süt olduğu için hemen kaynıyo azcık kaynasın sonra maya koy oldu bitti :)Yürütec aldınız mı bana hediye geldi kullanmayı düşünüyorum gerçi Dr la konusmam gerekiyor erkek çocuğu için onermeyen varmış. sizler kullanmayı düşünüyor musunuz? Bide günlük mu yoğurt mayaliyorsunuz çocuk için hiç yoğurt yapmadım denemeler yapıcam sonra oğluma yoğurda gecicem ama hergün mayalamak zor olmaz mı?
Anladım canım bende sorucam Dr hoppala yi da sorarım o vakit Teşekkürler :)bizim doktorumuz kesinlikle karşı yürüteçe yürümeyi geciktirmenin dışında kasların gelişimini engelleyebiliyomuş onun yerine hoppala tarzı bişy alırsanız hem kas gelişimini de olumlu etkiler dedi, yoğurdu ve lor peynirini iki günlük yapıyorum hiç zor değil zaten süt kaynayınca altını kıs az süt olduğu için hemen kaynıyo azcık kaynasın sonra maya koy oldu bitti :)
Bizde yapmadı şükür ama aşı yerleri kırmızı bide büyük iğnenin olduğu yer sistikizlar 6. ay asilari kizimda ates yapti :/
banyo yaptirdim bide calpol verdim simdi uyutuyorum insallah bidaha cikmazBizde yapmadı şükür ama aşı yerleri kırmızı bide büyük iğnenin olduğu yer sisti
bende bugün bal kabağı havuç patates koydum biraz yedi bende senin gibi yapsam sebze sayısını artırayım git gide ama et kemik suyu için 7. ayı bekliycemBen biraz suyun icine evde ne varsa koyuyom havuc kabak patates sogan ve kücük bir etli kemik. Irmik koymadim hic ama arada pirinc atiyom icine. Yani tarife göre yapmiyom sonra hepsini blenderden geciriyorum
ateş popodan ölçüldüğünde 39 sa çocuk huysuz durumdan rahatsızsa müdehale edersin ama başka türlü müdehale etme ateş düşürücüler aşının etkisini hafifletiyormuş ..gecmiş olsunkizlar 6. ay asilari kizimda ates yapti :/
bizde de şişme kızarıklık olduBizde yapmadı şükür ama aşı yerleri kırmızı bide büyük iğnenin olduğu yer sisti
bende sağlık ocağında soyledim dediki şimdi destekli oturur 8. aydan sonra kendi kendine oturur dediOglum oturamiyor daha varmi daha oturamayan kuzular bizim gibi :) 7 aylik olcaz bi hafta sonra
Grip asisini bende hic duymadim dogruda gelmedi bana zaten yaptirmadim o yuzden.dis jelinin bogazi tahris ettigini duydum almadim kasiyicisini dondurucuya koyup sogutuyorum biraz surtunce dislerine iyi geliyor.Bebeğe grip aşısı yapıldığını hiç duymamıştım. Ayrıca diş jeli de çok aşırı mecbur kalmadıkça kullanılmamalı. Bebeğin dilini uyuşturup dil yutma boğulma vakaları görülebiliyormuş nadiren de olsa. O yüzden sık sık kullanmamakta fayda var.
Aa banada sakin bi gün banyo yasak dedi hemsirebanyo yaptirdim bide calpol verdim simdi uyutuyorum insallah bidaha cikmaz
İlk kez aşı olduğunda ateşi çok olmuştu çıplak bırakmıştım bide sirkeli bez koydum koltuk altı ayak altı bezini açtım bacak arasına koydum baya fark etmişti ama çok bekletmeden hafif hafif koymuştumkizlar 6. ay asilari kizimda ates yapti :/
evet dun oldu asi doktor banyo yok dedi, bugun ilik banyo yaptirdim uyuyo hala atesi 37.5Aa banada sakin bi gün banyo yasak dedi hemsire
sirke anlik ates dusurur cnm.sonra birden yukseltir dikkatli ol.bence sadece tum bilekleri islaj bez koyİlk kez aşı olduğunda ateşi çok olmuştu çıplak bırakmıştım bide sirkeli bez koydum koltuk altı ayak altı bezini açtım bacak arasına koydum baya fark etmişti ama çok bekletmeden hafif hafif koymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?