- 28 Haziran 2016
- 3.632
- 2.710
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #58.001
Biz parkyataktan memnunuz bi sknti olmadi simdilikOglum yatagin icinde yukariya tirmanmaya calisiyor. Korkuyorum düser diye kendi yatagima sifirlatcam yatagini. Acaba park yataga mi gecsem onunda ama etrafi hep acik :/ sizin bebislerde böyle bise yapiyor mu
Bizde yaptırmadik daha ne zaman yaptırmak lazım emin değilim bezdeykende korkuyorum sonuçta kaka cis olayı var temizlemek nasıl olucak sıkıntı olur diye korkuyorum bezden çıksın diye bekliycem sanırım.Ben de oyle ya daha da buyusn istemiyorm bezdeyken ve daha tam anlamioken yapaym diyorm ama cesaret edemiyorm senn yapmayi dusundgn bi yer var mi. Hastane bende dusunmuyorm. Eli hafif iyilesme sureci kisa suren biri var mi bildgn
Zaten bunlar 8 ayını doldurur doldurmaz beklenmiyor ki. Endişen yersiz şu an için :)kızlar benim kızım 8 ayını doldurdu ama emeklemiyo biliyorum her bebek farklı ama nebiliyim tutunup kalkmıyoda sadece yuvarlanarak gidiyo heryere
yok hayır 8 ayını doldurdu hop emeklesin demiyorum zaten yanlıs anlasıldım:) 8 aylık olan bebeklerden hep duyuyorum da emekliyo vs diye onun için diyorumZaten bunlar 8 ayını doldurur doldurmaz beklenmiyor ki. Endişen yersiz şu an için :)
Benım kızımda 8 ayını yarın doldurucak ama emeklemek yok kalkmak yox sadıce yuvarlanmak varkızlar benim kızım 8 ayını doldurdu ama emeklemiyo biliyorum her bebek farklı ama nebiliyim tutunup kalkmıyoda sadece yuvarlanarak gidiyo heryere
cnm endiselenme hic.bence yuvarlanmak daha eglenceli ve rahat geliyor olabilir :) birde kac kg kizin.bazen kilo kaynaklida olabiliyor.bnm kizimdan 15 gun kucuk bebegi olan akrabamiz var kilosu fazla biraz o daha az harektli.hele benim yegenim emeklemeden yurudu :))) her cocugun gelisimi farkli yanikızlar benim kızım 8 ayını doldurdu ama emeklemiyo biliyorum her bebek farklı ama nebiliyim tutunup kalkmıyoda sadece yuvarlanarak gidiyo heryere
aynen benimkideöyleBenım kızımda 8 ayını yarın doldurucak ama emeklemek yok kalkmak yox sadıce yuvarlanmak var
tesekkur ederim cevabin icin:) dogru soyluyosun ama iste annelik demek endiselenmek demek galiba :))cnm endiselenme hic.bence yuvarlanmak daha eglenceli ve rahat geliyor olabilir :) birde kac kg kizin.bazen kilo kaynaklida olabiliyor.bnm kizimdan 15 gun kucuk bebegi olan akrabamiz var kilosu fazla biraz o daha az harektli.hele benim yegenim emeklemeden yurudu :))) her cocugun gelisimi farkli yani
tesekkur ederim cevabin icin:) dogru soyluyosun ama iste annelik demek endiselenmek demek galiba :))[/QUOTE
Hamile oldugumu ogrendigimde anneligin bir endise hali oldugnu da ogrenmis oldum :)
hamile oldugumu ogrendigimde anneligin bir endise hali oldugunu da ogrenmis oldum :))))tesekkur ederim cevabin icin:) dogru soyluyosun ama iste annelik demek endiselenmek demek galiba :))
Dagkapida bi sünnetci varmisda benim herif arastirana kadar benim oglum 2 yasi bulur. Malesef pek girisken deildir kendisiBen de oyle ya daha da buyusn istemiyorm bezdeyken ve daha tam anlamioken yapaym diyorm ama cesaret edemiyorm senn yapmayi dusundgn bi yer var mi. Hastane bende dusunmuyorm. Eli hafif iyilesme sureci kisa suren biri var mi bildgn
Ben milkway kullanıyorum memnunum, fiyatı uygun. Boyutları da cok büyük değil bana kullanışlı geldi. Az süt çıksa da koca poşet heba olmuyor gibi geliyor.Milk way süt sklama poseti kullanan var mı? Ben hep lansinoh kullandım daha uygun fiyatlı süt saklama poseti arıyorum sizler neler kullanıyorsunuz?
Zimalin krem ile ilgili bilgisi olan var mı?
Haftaya 7 aylık olcaz günde kac saat oturmalı sanki bazen cok oturtuyorum gibi geliyor sizde durumlar nasıl?
Ben baby&me poset kullaniyorum. 4 al 3 ode gibi kampanyasi oluyor arada.Milk way süt sklama poseti kullanan var mı? Ben hep lansinoh kullandım daha uygun fiyatlı süt saklama poseti arıyorum sizler neler kullanıyorsunuz?
Zimalin krem ile ilgili bilgisi olan var mı?
Haftaya 7 aylık olcaz günde kac saat oturmalı sanki bazen cok oturtuyorum gibi geliyor sizde durumlar nasıl?
İnce lastikler var ya örgüde vs kullanılan ben onu takıyorum yani bağlıyorum fıskıye şeklinde :) onu çıkarması mümkün değil tavsiye edebilirimAnneler size iki şey soracağım, bir; yatan araba koltuğu tavsiyesi verir misiniz? İki; bizim oğlanın saçları çok uzadı gözüne giriyor kestirmek istemiyorum, tokayı ağzına atar diye toka takmak istemiyorum, bandanayı çekip alır onu da takmaz. Ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?