- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #58.041
Ben bu konuda araştırma yaptım biraz, çünkü biz de çok başarılı değiliz ek gıda konusunda. Reddetmiyor ama çok çok az yiyor. 1 yaşına kadar hatta daha da fazla süre sadece anne sütü alan bebekler varmış, sonradan gayet de yemeye başlamışlar. İçimi bi nebze rahatlattı. Seni anlayabiliyorum, ben de zaman zaman endişeleniyorum ama sabırla beklemekten ve denemekten başka bir çaremiz yok sanırımKizlar merhaba cok uzun zamandir buraya yazmiyorum..yogunluktan firsat bulamadim ne guzel halen konusup dertleşiyorsunuz . ek gidayi reddeden bebişler var mi .benim kiz 8aylik 2aydir bir turlu alisamadi .ilk baslarda sallamiyordum. nasil olursa alişir umuduyla Agzi kilit hiçbir şey denemek istemiyor ..Anne sütüyle idare ediyoruz ama ilerisi için cok endiseliyim
İnş canim öyle olurlar ..aslinda bende öyleymişim .Annem anlatirdi hep memeden başka bir şey istemezdin .neler neler yaptim hep reddettin. sürekli emermişim sonra yemeye başlamisim .hemvde oyle böyle değilBen bu konuda araştırma yaptım biraz, çünkü biz de çok başarılı değiliz ek gıda konusunda. Reddetmiyor ama çok çok az yiyor. 1 yaşına kadar hatta daha da fazla süre sadece anne sütü alan bebekler varmış, sonradan gayet de yemeye başlamışlar. İçimi bi nebze rahatlattı. Seni anlayabiliyorum, ben de zaman zaman endişeleniyorum ama sabırla beklemekten ve denemekten başka bir çaremiz yok sanırım
Evet belki de genetiktir bilemeyiz :)İnş canim öyle olurlar ..aslinda bende öyleymişim .Annem anlatirdi hep memeden başka bir şey istemezdin .neler neler yaptim hep reddettin. sürekli emermişim sonra yemeye başlamisim .hemvde oyle böyle değilboga burcuyum her şeyi yerim yemek yemeye bayilirim :)belki de bu bu minnoslar da böyle olcak.ben şimdilik ek gidaya ara verdim hafizasini silmek icin
Vallah bilmiyorum esim isminide sormamisKimmis adi ne. Yaptiran tandgnz bizzat var mi
Bende yapmak istiyorum ama bitürlü zamani bulamiyorumBebek bisküvisi, keki ya da ekmegi veren var mı? Ben bisküvi yapmayı düşünüyorum ama emin olamadım.
Bizimkilerin sekiz dişi çıktıAYNEN bende bu kadar erken beklemiyordum cevremde 9-10 aylık bebeklerde diş cıkarmayan var şok oldum
Toplam mı ayrı ayrı mı?Bizimkilerin sekiz dişi çıktı
Ay siz kelebek mi oldunuuz?Bizimkilerin sekiz dişi çıktı
bebelerinin disleri cikan anneler bisi sormak istiyorum kizimin damagi kabaran yeri bugun aglarken bi baktim sanki orasi delinmis gibi gozukuyo dis mi patlatiyo acaba tam
anlatamadim nasil oldugunu ama
Her biri sekiz tane. Toplamda 16 :)) İkişer ikişer çıktı. Ama ben de öyleymişim annem öyle dedi. Irsi yani.Toplam mı ayrı ayrı mı?Maşallah :) Benimki 6ayı dolunca 2 tane çıkardı şimdi yeni üstler göründü :)
He kelebek kadar hafifAy siz kelebek mi oldunuuz?
Çok alakasız bi yere yazdım gerci
Kedi diye aldık bizHe kelebek kadar hafifsiz nedir o köpek mi
Ay pardon yaKedi diye aldık biz
Kedi gibi poncigiz
Bebeğim de aynı sıkıntılar gözlendi acaba nezaman bu bulgular kaybolduKızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
Organ ve kemik anomalliği saptamadı
ancak koroid plektus kisti izlendi yani bebeğimin beyinde kist var..
Bir de bağırsaklarında parlaklık gördü
üçlü tarama testini önemsemedi o açıdan içimi rahatlattı
ama kistlerin takip edilmesi gerektiğini söyledi
1 ay sonra yine çağırdı..amniyosentez yaptırmamı önerdi .Eşimle ortak karar aldık yaptırmayacağız bebeği kaybetme riski var çünkü
1 ay sonra inşallah kistler kaybolur hiperokojen bağırsak normale döner
Lütfen dualarınızı esirgemeyin
Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.Rabbim nasıl uygun görürse öyle olacak
Adım adım serisini aldık bu ay ilk kez deneme olarak. Güzel seyler var içinde. Hoşuna da gitti bizimkinin. Flash kartlardan da almıştım önceden ama adım adım setinin bu aykinde de çıktı kartlar. Onlara da bakıyor arada.Adım adım bardabaş aktivitilerini de her ay verilir mi emin olamadım
Bende alıcam bütün gün ne yapıcam sarpla diye düşünüyorum kac günde geldiAdım adım serisini aldık bu ay ilk kez deneme olarak. Güzel seyler var içinde. Hoşuna da gitti bizimkinin. Flash kartlardan da almıştım önceden ama adım adım setinin bu aykinde de çıktı kartlar. Onlara da bakıyor arada.
Ertesi gün kargoya verdiler, bir sonraki güne de geldi. 2 güne elime geçti yaniBende alıcam bütün gün ne yapıcam sarpla diye düşünüyorum kac günde geldi
Flash kart olarak önerdiğiniz bi marka var mı acaba oyuncak olarak ne almalıyım bilemiyorum bi türlüAdım adım serisini aldık bu ay ilk kez deneme olarak. Güzel seyler var içinde. Hoşuna da gitti bizimkinin. Flash kartlardan da almıştım önceden ama adım adım setinin bu aykinde de çıktı kartlar. Onlara da bakıyor arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?