• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Merhaba, ben de Ekim annelerinden olacağımı beklerken 38+1 de bebeğimi kaybettim. Her şeyi yolunda olan kilosu 3950 boyu 54 cm doğan bir bebekti. Her şeyine bakılmasına rağmen ölümü için hiçbir sebep bulunamadı. Hareketini hissetmeyip gittiğim kontrolde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah kimseye acı yaşatmasın. Bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin. Yaşadığımı yaşayanınız var mıdır bilmiyorum varsa bana ulaşırsa konuşmak çok isterim…
Başınız sağolsun rabbim sabır versin 🙁🙁

Merhaba, ben de Ekim annelerinden olacağımı beklerken 38+1 de bebeğimi kaybettim. Her şeyi yolunda olan kilosu 3950 boyu 54 cm doğan bir bebekti. Her şeyine bakılmasına rağmen ölümü için hiçbir sebep bulunamadı. Hareketini hissetmeyip gittiğim kontrolde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah kimseye acı yaşatmasın. Bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin. Yaşadığımı yaşayanınız var mıdır bilmiyorum varsa bana ulaşırsa konuşmak çok isterim…
Başınız sağolsun, acınızı kalbimde hissettim benim de erken haftalarda düşüklerim oldu, Rabbim cennette kavuştursun

Biberon ısıtıcı yaz google çıkar canım biz ondan aldık biberona mama yapacağım suyu koyuyorum verceeğim zaman ısıtıp mamayı ekliyorum o kadar. Bende öğrenene kadar heryere soğuk sıcak taşıyordum baya kolaylaştırıyor işimi.
Hangi marka sende canım baktım Trendyolda çeşit çok

Eklentiler

• IMG_5460.webp
    IMG_5460.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 0
Back
X