2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bence de kesin git canım önemsencek bi durumdur belki. Kötü sonuçlar doğursa ailen ozaman suçlancak eşine karşı sana karşı. İhmal alma bence Dr una anlat durumu inş korkulacak bişey değildir

Bende çocukluğu özler oldum ya iyice hassaslaştık

Iyi aksamlar kizlar bnmde nasip olursa tahmini 5 mayis dogum cok duygusalim agliyorum bulantim kusmalarim var sizin nasil durumlar

Cnm yat surekli egilme gelmio . Ben yatarak gecirdim.3ayi atlat.arabaya bile binmemeye cls

Iyi aksamlar kizlar bnmde nasip olursa tahmini 5 mayis dogum cok duygusalim agliyorum bulantim kusmalarim var sizin nasil durumlar
Merhaba canım hayıtlı olsun bende bulantı var tam boğazımın ucuda duruyor ama çıkarmadım hiç daha..koku hassasiyetim var aglamalarım var göğüslerim agırlaştı üzerinede yatınca acıo

2017 haziran anneleri grubu acilmis. Eskidik bile, buyutuyoruz bebisleri
Coook sukur hamilelik haftasi 7 8 olanlari gordugumde ayyy diyodm ben daha 4 haftaligim :)
Kizlar yardimmmm
Mide yanmam agriya donustu gavisconsuz duramiyorum oneriniz varmi bulantim hic yok olsa belki biraz rahatlicam asidi aticam
Canim annem midesi agriyinca ilik sut icer bi dene istersen
Ya beni bi panik kapladı ya kalp atışını duyamazsam diye sürekli kalp atışı olmqzsq bi belirti olurmı diye yqzılqr okuyorum deliricem
Yapma oyle olurmu bebegin stresten etkilenir yazik degilmi annesi.Allahin izniyle sayili gun cabuk geciyor okumayi birak sen insan okudukca psik.bozuluyo

Kizlar bu da benim ultrason sonucum. Sata gore tam 7 hafta ultrasona gore 6 haftaligiz. Kalp atisi duyulmadi henuz. Kesenin sekli cok duzgun cok bicimli guzel bir gebelik kanaman yok dedi doktorum. 2 hafta sonra gel kalp atisi icin dedi. Kalp atisini duymamamiz normal mi dedim. Tabi normal daha kucuk kesen gec olusmus dedi. Hadi bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin.

Eklentiler

• 20160929_133202.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba canım hayıtlı olsun bende bulantı var tam boğazımın ucuda duruyor ama çıkarmadım hiç daha..koku hassasiyetim var aglamalarım var göğüslerim agırlaştı üzerinede yatınca acıo
Bnm goguslerim ogrenmeden onceden beri agriyodu azaldi sanki artik bnde az once agladim yeni sustum burnum hala kirmizi acikiyorum agliyorum kusuyorum agliyorum istahsizlikta var cnm hicbsy istemiyo ne olcak bilmiyorum gecer insallah bian once yiyip icmek istiyorum ya

Allah tamamina saglikla huzurla kolaylikla erdirsin

Buda benim minişim
Maşallah bebişlerinize..

Hamile kalmadan önceki adet günüm olması nedeniyle mi bu akinti bilemedim ... ilk hamileligim. Daha once Hiç ilgilenmedigim arastirmadigim konular bunlar .. ufff dua edin nolur
Ben de önce ki hamileliğim de 2. Ayın sonlarına doğru kahverengi açık pembe leke gelmişti idrara çıktığımda oluyordu birazda kasığımda ağrı. Dr uma gttim hemen yatış yaptırdı bebeğim iyiydi ama düşükten korktu snra düşük iğnesi yazıp beni gönderdi canım sonra normale bindi ama bi kaç ay sonra yine başladı ve 5.ayımda düşük yaşadım... Kan pıhtılaşlaması varmış Dr sağolsn hiç anlamamş. Umarm senin ki böyle bi durum değildir canım ilk 3ay yerleşme lekesi görülüymuş. Adet günlerde oluymuş. Dr a kesin git kafan rahatlasn. Sonucu da bildir bize. Allah yardmcn olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…