- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.941
Slm canım hayırlı olsun inşallah kucağına alırsın sende bebeğini ya bende doktora gittiğim gun sevinçliyim görüyorum rahat oluyorum ama oyle aglama falan duygulanma bendede yok sadece mutlugu cok hisediyorum ama okadar bende kendimi cok duygusuz hissettim ama ilkinde bebegimi kaybettim ben kurtaj oldum sonra şimdi yine hanileyim hep bi tedirginlikde oluyor aslinda tuhaf duygular icindeyim ve aşırı sinir var herseye sinirleniyorummerhaba kızlar.,
benim bebeğim 6 . ay bana geldi çok şükür. ve 6 ay boyunca çok üzüldüm olmayacak mı acaba diye.
şimdi rabbime sonsuz şükürler olsun ki hamileyim.
benim sorum da şu olacak sizlere. sürekli takip ediyorum burayı. yıllardır özlem çeken, tedaviyle anne olanlar da var aranızda hemem hamile kalan da.düşük yapan da boş-kimyasal-dış gebelik yaşayan da.sizleri çok heyecanlı buluyorum.bazılarınızı stresli,panik...tabii ki kimse kimseye benzemez ama ben de hiç birşey yok. mesela dün keseyi gördüm tamam bitti benim için. 2 hafta sonra çağırdı o da tamam.
bu seferde kendimi sorgulamaya başladım. hissiz miyim ben acaba????
Ay benimde yüzüm gözüm sivilce içinde cnö ya regl olmadok ondan minik minik yağ bezesi oldu bıraz bıde tam şakaklarımda kaşımın çaprazlarında koca koca sivilceler baş ağrısı yapıo cildimde de aşırı kuruma olduubole vıcudum pul pul oldu su içmeme rağmen
Insallah canim insallah zaten aksama kadar yatiyorum tv izliyorum baska bsy yaptigim yok zaten su donem bi gecsin cikip yuruyus yapicam bol bol bayramdan beri yatiyorum :)Oyy super yaa daha ne ama aglamamaya cals kafani gerekirse dizi ile doldur bilca uyu uyu 3.ayi tamamlicaz bole masallah bu kdr buyuduyse ztn iyi olcak demekki cnmmmmm
Bana da oluyor canım. Otururken kalkarken öksürürken bi batma hissiKizlar doktor randevum saliydi ogun sabah gitmeden once kasigimda tuhaf batma agrisi oldu doktoruma bunu dedigimde artik bunlar normal arada olabilir hisedersin bebegi yavasdan dedi. Bende kotu bisey sandim sizdede oluyormu igne batar gibi kesenin solunda bebeğim bende solumda hisediyorum arada
Bende var hatta az önce uykudan uyandım o batma hissiyle.. bazen ağrı şeklinde oluyor ve bacağımı kasıyor bende de solda..Kizlar doktor randevum saliydi ogun sabah gitmeden once kasigimda tuhaf batma agrisi oldu doktoruma bunu dedigimde artik bunlar normal arada olabilir hisedersin bebegi yavasdan dedi. Bende kotu bisey sandim sizdede oluyormu igne batar gibi kesenin solunda bebeğim bende solumda hisediyorum arada
Haberimiz olmadan bize yavasdan hissetiriyorlar maşallah çok güzel bi duyguBana da oluyor canım. Otururken kalkarken öksürürken bi batma hissi
Ayyy neguzel bisey evet daha cok ani bişey yaparken hissediyorum ve normal ayakta oturuken oluyor allahım bebislerimizi korusum insallah kucağıniza aliriz zamanlar çabuk geçseBende var hatta az önce uykudan uyandım o batma hissiyle.. bazen ağrı şeklinde oluyor ve bacağımı kasıyor bende de solda..
Amin camım inşallah.. şu kalp atışını da duysam iyice rahata ericem valla.benim dikkatimi çekti uzun süre ayakta kaldığım zaman Ağrı'm şiddetli oluyor ama evde olup yorulmadığım zamanlar nerdeyse yok.. sende de öyle mi?Ayyy neguzel bisey evet daha cok ani bişey yaparken hissediyorum ve normal ayakta oturuken oluyor allahım bebislerimizi korusum insallah kucağıniza aliriz zamanlar çabuk geçse
Ya bende çok istiyorum ama herşey erkeğe işaret :)Benim ki kiz cikti cok isterim kizimin bi kiz kardesi olsun ama hayirlisiyla saglikla tabiki..
Senin bütün yollar erkeğe çıkıyor
Yok canım çok önceden başlamak faydalıymış bi kaç kez hep karşılaştım erken başlamak yararlı oluyor bende başlıcam lierac die bi krem arkadaşım tavsiye ettiBen bio oil aldim kizlar kullanmaya basladim 2ayligim henuz ama erkenmi bilmem basladim artik insallah yirtilmaz
Hahaha iyi fikir aslinda :)) bende adam gibi birini bulsam iyi olacak ozelliklede 5. aydan sonra rapor almak istiyorum burdakiler pislik vermiyo kolay kolayBen hala dr arıyorum hepsi ayrı bi alem valla ebe bulcam artık kendime eski toprak daha ii bilio anlatıo :)
Kizlar doktor randevum saliydi ogun sabah gitmeden once kasigimda tuhaf batma agrisi oldu doktoruma bunu dedigimde artik bunlar normal arada olabilir hisedersin bebegi yavasdan dedi. Bende kotu bisey sandim sizdede oluyormu igne batar gibi kesenin solunda bebeğim bende solumda hisediyorum arada
Benim de agzimin ici metal tadinda. Ictigim suyun bile tadi değişik geliyor. Hamilelikte normalmis canim.Kızlar lütfen tek tek cevaplayın.ağzımda bakır tadından başka tat hissetmiyorum iğrenç bir tat var.yediğim hiçbirşeyden tat ve haz almıyorum tadım tuzum yok sizde de öyle mi acaba lütfen cevaplayın.çok rahatsız edici.midem de sürekli kaynıyor doğru dürüst bişey yiyemiyorum.yüzümde sivilce tarlası oldu bitane bile yokken.
Kibar davranıp Cevapladığın hassas davrandığın için teşekkür ederim canım.Benim de agzimin ici metal tadinda. Ictigim suyun bile tadi değişik geliyor. Hamilelikte normalmis canim.
Ne demek lafi bile olmaz canimKibar davranıp Cevapladığın hassas davrandığın için teşekkür ederim canım.
Ben özel güvenliğe başlıcaktım kimliği aldım hamile kaldımHahaha iyi fikir aslinda :)) bende adam gibi birini bulsam iyi olacak ozelliklede 5. aydan sonra rapor almak istiyorum burdakiler pislik vermiyo kolay kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?