2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy bide oyle bisey var evet dedeeee dedeee diye icten ice gicik oluyosun :)
Canim normal bunlar suan hepimiz yasiyoruz yeni uyandim agzimin ici cok fenaa
Kuruluk yok ama derin derin sivilceler dedigin gibi cenemde yanagim coook
kizlar ağız kurulugu yasayan var miiii ???
Evet benmde kuruyo cok kotu bi tat
ilk uc ay cok normalrahim genisliyor kendine yer aciyor ters hareket veya gerinme gibi seyler yapmadan da ara sıra sizi korkutabilir hatta son uc da olacakmis ayni batmalar acima agrilar normal hepsi :)
Son aylar batma oldugunu hatirlamiyorum ama cok fena kasilmalar oluyo karnin onunde top gibi sivriliyo bi anda kasilip kaliyosun
Merhaba herkese bende kısmet olursa mayıs annesiyim allah hepimize kolaylıklar versin
Hosgeldiiiiinnn

Kızlar daha hamilelik basında da olsak hafif göbisiniz büyüdü mü bnim sanki büyüdü gibi geliyor birde göbeğimizin sol alt tarafı bazen cikkin sert oluyo sizde hissettiniz mi oda bebis mi acaba :))

Kızlar daha hamilelik basında da olsak hafif göbisiniz büyüdü mü bnim sanki büyüdü gibi geliyor birde göbeğimizin sol alt tarafı bazen cikkin sert oluyo sizde hissettiniz mi oda bebis mi acaba :))
Evet bende hissettim ve önceden göbeğimizi içimize çekerdik dümdüz olurdu şimdi içime çekemiyorum çekilmio :)

canım selam aynı seyı bende hıssedıyorum ama benımde sagımda doktorda sagına yerlesmıs demıstı zaten boyle yumru gıbı bır sıskınlık oluyor tam dedıgın yerde

Gunaydin cok sukur iyiyim kizimi okula gonderdim ev dandini islere girisicem simdi.masallah 10. Haftana girmissin bi 4 5 hafta sonra cinsiyetini ogrenirsin
Sağol canım inşallah bakalım çok merak ediyoruz:) sağlıklı olsun öncelikle de cinsiyet çok önemli değil. Maşallah kızın varmış senin bide kaç yaşında Allah bağışlasın. Çok yorma ama kendini ev işi falan derken

Gercekten cok gecmis olsun cok uzuldum. Haklisin cok baglanmamak gerek. Insallah en yakin zamanda tekrar hamile kalirsin ve bidaha boyle bisey yasamazsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…