2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de ayni durumdayim migdem bulaniyor sabah ne yesem die düsünüyorum ac karnina da bulanirmis zorla cubuk kraker yiyebiliyorum

bende 7. haftanın basında 3 gun boyunca sabahları fena oldum sonra gectı sımdı 10. haftadayım ne bulantı ne baska bırsey hıssedıyorum- sıskınlık ve goguslerımın acısına zor duruyorum bazen

Ayni sekilde bende oyleyim bide ustune bagirsaklarimda bozulmus salgin varmis mide bulantim iku katina cikti baya mutsuz geziyorum sonra diyorum sukursuzluk yapiyosun yapma iyi bebegin var ama sonra mide bulantisi ve mutsuzluk gene geliyo 3. Aydan sonra gecer diyolar hormonlardanmis azicik sabir etcez sonra tadini cikaricaz cnm sikmamaya calis
kendini

Tabiki saglikla sihhatle gelsin butun meleklerimiz.Kizim 7 yasinda bide oglum var 13 yasinda okul servisi yapmakla geciyo gunum aralardada ev isleri.cok sukur iyiyim bu hamileligimde.oncekilerde sabahlari mutaka gune istifra ederk basliyodum

Son düzenleme:
Ayni sekilde bende oyleyim bide ustune bagirsaklarimda bozulmus salgin varmis mide bulantim iku katina cikti baya mutsuz geziyorum sonra diyorum sukursuzluk yapiyosun yapma iyi bebegin var ama sonra mide bulantisi ve mutsuzluk gene geliyo 3. Aydan sonra gecer diyolar hormonlardanmis azicik sabir etcez sonra tadini cikaricaz cnm sikmamaya calis
kendini

Aynen bunada şükür canim son 1 ayım kaldi o zaman 3 . Ayda insallah boyle sıkıntılı geçmez tadını çıkartırız hamileliğin

Merhaba mayıs anneleri :) bende geçen cuma öğrendim anne olacağımı. Çok mutluyum ilk gebeliğim geçen hafta keseyi gördüğünü bebeğin görünmediğini söyledi doktor. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. Gelecek cumayı bekliyoruz sabırsızlıkla. Keseceğim ve benden hepinize selamlar :))

Arada oluyor canım uzanıp dinleniyorum geçiyor kasığımda seyirmeler oluyor arada da acaba bebiş mi diyorum ama erken daha hissetmem için. 2.gebelikte daha erken olur hissetme diye duydum ama inş bebişimdir :)

canım bende hem seyırme hemde karıncalanama gıbı oluyor hos bır karıncalanma kasık bolgemde degısık bırsey ALLAHım hareket ettıgı gunlerı tekmelerı de gostersın bızlere ınsallah

Tabiki saglikla sihhatle gelsin butun meleklerimiz.Kizim 7 yasinda bide oglum var 13 yasinda okul servisi yapmakla geciyo gunum aralardada ev isleri.cok sukur iyiyim bu hamileligimde.oncekilerde sabahlari mutaka gune istifra ederk basliyodum
Allah bağışlasın canım. Mide bulantısı olmaması çok büyük bir nimet sanırım:) etrafımda hamile arkadaşlar var hiç bir şey yiyemiyorlar ben her şeyi yiyorum

İnşaallah canımm Rabbim nasip ederde görürürz ozaman daha farklı oluyor ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı malesef... 5.aydaydık rhatca hissediyordum bazen uykumdan uyandırıyodu karnım gıdıklanıyodu seyiriyordu sabırla bekleyelim inşallah :)

Benim bugün doktor kontrolüm vardı ama iş yoğunluğu nedeniyle gidemedim Kalp atışını duyacaktım güya.. Ama çok korkuyorum o kadar bilgi kirliliği var ki hep bir olumsuzluk olacak sanıyorum
6 haftalık ama dr. kalp sesini 7 haftalıkken duyabilirsin demişti bana erken değil mi?

Isyerinde baya hissediyorum ve sabah cok erken kalkincada evde fazla degil ve heyecanlı oldugumda hissediyorum. Dediğin gibi bizede bağlı vallah ben ayakta çokdurunca belimde ağrıyor kaslarım zayıf galiba. Aslinda yürüyüş yapmak lazım yavaş yavaş. Ultrasonla kalp atışı dinletmiyorlar zararlı diye ctg aletiyle ilerleyen zamanlarda duyucam inşallah ama görüyorum kalp atışını hareketini inşallah sende duyar ve görürsün.

Aleykümselam canım hoşgeldin aramıza hayurlı olsun yavrun saglıkla kavuş İnşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…