- 29 Haziran 2016
- 1.130
- 1.307
- 53
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.981
Ben de ayni durumdayim migdem bulaniyor sabah ne yesem die düsünüyorum ac karnina da bulanirmis zorla cubuk kraker yiyebiliyorum
Aynen Can'ım midem cok kotu çubuk kraker yiyebildim sadecebulantın mı oluyor canım ? bu sabah ıse gelırken beslenme hazırlamadım kendıme mecbur sımıt ve ucgen oeynır ıle kahvaltı yapmıs bulundum
Ayni sekilde bende oyleyim bide ustune bagirsaklarimda bozulmus salgin varmis mide bulantim iku katina cikti baya mutsuz geziyorum sonra diyorum sukursuzluk yapiyosun yapma iyi bebegin var ama sonra mide bulantisi ve mutsuzluk gene geliyo 3. Aydan sonra gecer diyolar hormonlardanmis azicik sabir etcez sonra tadini cikaricaz cnm sikmamaya calisKızlar hic ii Değilim ne yesem çıkarıyorum artık gücüm kalmadı resmen eşimde evde Yok cok zor geciyo bu dönemlerim bilmediğim Bi şehirde tek başıma .aksamdan aksama görüşüyoruz eşimle üstüne hamilelik dayanamıyorum artık
Tabiki saglikla sihhatle gelsin butun meleklerimiz.Kizim 7 yasinda bide oglum var 13 yasindaSağol canım inşallah bakalım çok merak ediyoruz:) sağlıklı olsun öncelikle de cinsiyet çok önemli değil. Maşallah kızın varmış senin bide kaç yaşında Allah bağışlasın. Çok yorma ama kendini ev işi falan derken
Ayni sekilde bende oyleyim bide ustune bagirsaklarimda bozulmus salgin varmis mide bulantim iku katina cikti baya mutsuz geziyorum sonra diyorum sukursuzluk yapiyosun yapma iyi bebegin var ama sonra mide bulantisi ve mutsuzluk gene geliyo 3. Aydan sonra gecer diyolar hormonlardanmis azicik sabir etcez sonra tadini cikaricaz cnm sikmamaya calisKızlar hic ii Değilim ne yesem çıkarıyorum artık gücüm kalmadı resmen eşimde evde Yok cok zor geciyo bu dönemlerim bilmediğim Bi şehirde tek başıma .aksamdan aksama görüşüyoruz eşimle üstüne hamilelik dayanamıyorum artık
Aynen bunada şükür canim son 1 ayım kaldi o zaman 3 . Ayda insallah boyle sıkıntılı geçmez tadını çıkartırız hamileliğinAyni sekilde bende oyleyim bide ustune bagirsaklarimda bozulmus salgin varmis mide bulantim iku katina cikti baya mutsuz geziyorum sonra diyorum sukursuzluk yapiyosun yapma iyi bebegin var ama sonra mide bulantisi ve mutsuzluk gene geliyo 3. Aydan sonra gecer diyolar hormonlardanmis azicik sabir etcez sonra tadini cikaricaz cnm sikmamaya calis
kendini
Insallah cnm buarada bide sari leblebiyi dene yemek icin bana oda iyi geliyo sabahtan aksama kadar bi elimde su bi elimde leblebi geziyorum :)Aynen bunada şükür canim son 1 ayım kaldi o zaman 3 . Ayda insallah boyle sıkıntılı geçmez tadını çıkartırız hamileliğin
Arada oluyor canım uzanıp dinleniyorum geçiyor kasığımda seyirmeler oluyor arada da acaba bebiş mi diyorum ama erken daha hissetmem için. 2.gebelikte daha erken olur hissetme diye duydum ama inş bebişimdirKızlar ya sizdede Karin ağrısı oluyo mu
Arada oluyor canım uzanıp dinleniyorum geçiyor kasığımda seyirmeler oluyor arada da acaba bebiş mi diyorum ama erken daha hissetmem için. 2.gebelikte daha erken olur hissetme diye duydum ama inş bebişimdir:)
Allah bağışlasın canım. Mide bulantısı olmaması çok büyük bir nimet sanırım:) etrafımda hamile arkadaşlar var hiç bir şey yiyemiyorlar ben her şeyi yiyorumTabiki saglikla sihhatle gelsin butun meleklerimiz.Kizim 7 yasinda bide oglum var 13 yasindaokul servisi yapmakla geciyo gunum aralardada ev isleri.cok sukur iyiyim bu hamileligimde.oncekilerde sabahlari mutaka gune istifra ederk basliyodum
6 haftalık ama dr. kalp sesini 7 haftalıkken duyabilirsin demişti bana erken değil mi?Benim bugün doktor kontrolüm vardı ama iş yoğunluğu nedeniyle gidemedimKalp atışını duyacaktım güya.. Ama çok korkuyorum o kadar bilgi kirliliği var ki hep bir olumsuzluk olacak sanıyorum
Isyerinde baya hissediyorum ve sabah cok erken kalkincada evde fazla degil ve heyecanlı oldugumda hissediyorum. Dediğin gibi bizede bağlı vallah ben ayakta çokdurunca belimde ağrıyor kaslarım zayıf galiba. Aslinda yürüyüş yapmak lazım yavaş yavaş. Ultrasonla kalp atışı dinletmiyorlar zararlı diye ctg aletiyle ilerleyen zamanlarda duyucam inşallah ama görüyorum kalp atışını hareketini inşallah sende duyar ve görürsün.Amin camım inşallah.. şu kalp atışını da duysam iyice rahata ericem valla.benim dikkatimi çekti uzun süre ayakta kaldığım zaman Ağrı'm şiddetli oluyor ama evde olup yorulmadığım zamanlar nerdeyse yok.. sende de öyle mi?
Aleykümselam canım hoşgeldin aramıza hayurlı olsun yavrun saglıkla kavuş İnşallah :)Merhaba mayıs anneleri :) bende geçen cuma öğrendim anne olacağımı. Çok mutluyum ilk gebeliğim geçen hafta keseyi gördüğünü bebeğin görünmediğini söyledi doktor. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. Gelecek cumayı bekliyoruz sabırsızlıkla. Keseceğim ve benden hepinize selamlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?