2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu arada en küçük anne benim galiba şöyle bi listeye göz attımda . Çokmu küçügum anne olmak için

Merhaba kızlar. Biz 6 haftalık olduk bugün. Dün ekranda kalp atışını gördük yanıp sönüyordu Ama doktor çok yorgundu akşam son randevusuydum, enerjisi düşüktü. Bir daha bakayım bile diyemedim Ama olsun şimdilik herşey yolunda. Aşırı uyku hali dışında başka belirtim yok.

Selam güzel anne adayları, hepimizin durumu benzer sanırım gaz, bulantı ve hazlsizlik olsun çok şükür belirtiler var. 11 gün sonra doktora gideceğim o yüzden size soruyorum bildiğim kadarıyla çay ve kahve tüketimi düşük riski doğuruyormuş biz bu dönemde su haricinde neler içebiliriz? Birde çiğ et salam, sucuk, sosis, suşi vb. Yemek yasak ve çiğ ete dokunmakta bilginiz olsun. Çiğ ette bulunan bakteriler bebeğe yapışırsa Allah korusun o bölge gelişmiyormuş

Ee ete dokunmazsak nasil yemek yapicaz? :) bildigim kadariyla ilk uc ay protein agilikli beslenmek gerekiyo her gun et yemek gerekiyo ben pek yiyemesemde su ara

kızlar bıde su tuketımmınız nasıl gunde tahmını ben hemen hemen 2 lt buluyor gıbı ama 3 olmamıstır daha -
Bende su icemiyorum pek 1.5 litre iciyorumda gerisi zor canimda hic istemiyo doktor 3 litre sivi tuketiceksin dedi enfeksiyondan dolayi bakalim artik alismaya calisiyorum

Eldivenle falan yıkamak dokunmak gerekiyor.
Canim doktor bana sadece ici kirmizi yada az pismis et yeme dedi ama dokunma demedi kedide sevebilirim ama ellerini yemekten once iyice yika dedi :) eskiden varmiydi boyle seyler biz sukur saglikli dogduk. Onlarin asisi var zaten yaptirmak gerekiyo ama doktor dedi aceleye gerek yok cocuk dogmadan yaptirmis olmaniz lazim cocuk doktorlari istiyomus burda

Benim kanamam ve agrim var zaten bebegin kalp atisida yok. Moralim cok bozuk o masaya cikip kurtaşda olmak istemiyorum 8haftaligim Allah büyüktür diyorum tevekül ediyorum.

kizlar yine bir sorum olacak bu plu. depo haftalik dusuk onleyici ignelerden kullanan var mi? her igneden sonra midem asiri bulaniyor ve rahim kipir kipir oluyor iyi mi kotu mu bilemiyorum o gun benim icin iskence geciyor ve lekelenme falan yok.. size de böyle oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…