2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ay bosver keseyi kiz dikkatli baksana kolu bacagi belli resmen masallah allah nazardan saklasin

Haydi beni de ekleyin! :)

Ankara - çalışıyor- 1 Mayıs - 34 yaş - 2. bebek - 66 kg

Selam herkese!
Ekledim canım

olmaz bence sekersiz sade bir turk kahvesi ama icine sinmiyorsa doktoruna sormalisin en basta hepsini sor ki rahat etsin icin

Canım bi kaç defa yazdım ama tekrar yazayım
Doktorum en fazla hafta da 3 kere içebilirsin dedi ben de tiryakiyim her doktora sordum pek iyi değil çünkü Bebek hazır değil bu kafeine
Bi arkadaş tam detaylı yazmıştı yine
Bence içmemeye çalışalım :)

Cnm bnde gecen hafta gittim en son doktora 8 haftaliktim benide 1 ay sonra cagirdi ikili test icin.12-14 hafta arasi yapiliyormus o test bnde ozmn gittigimde tam 12 haftalik olucam

Tamam ozaman normali bu İlk bebek olunca panik oluyor insan biraz hersey hepimiz icin hep yolunda gitsin insallah

Ben et doğramıştım

İdare eder :) sen nasılsın canım
İyi canım bende dün gittim ikili test için 26 ekime gün aldım aslında özel hastaneye gidiyorum ama bu tür şeyleri devlette yaptırıcam sen yaptırmıycaktın canım yanlış hatırlamıyorsam hatta bende istemiyordum ama dr um şiddetle dopplere gir diyo diğer arkadaşlara tavsiyem bu tarz tahlilleri devlette yapıyorlar 200 tl olan şeyi 35 tl ye yaptırıcam kan aldırmakta kararsızım bu testi istemiyordum çünkü ama doktorum da dopplere mutlaka gir sadece down sendromu açısından önemli değil dedi ileriye yönelik bakıyolar kan vermesende olur dedi yaptırıcam Allah nasip ederse 26 ekimde ama kan vermeyecem sanırım :)

Kızlar kanamam oldu çok kötü doktora gittik bebek duruyordu bi anırmallik yoktu kalp atışlarını da gördük.inşallah bişey olmaz dua edin bana lütfen..
Olmaz bişey inşallah canım yat hiç kalkma verdiği ilaçları kullan doktorun benim kuzeniminde öyleydi hep kanaması vardı ilk 4 ay yattı 34 haftaya geldiğinde erken doğum yapcaktı hatta durdurdular normal gününd doğdu bebişi sağlıklı kırkı çıktı şimdi:)

Benim kanamam ve agrim var zaten bebegin kalp atisida yok. Moralim cok bozuk o masaya cikip kurtaşda olmak istemiyorum 8haftaligim Allah büyüktür diyorum tevekül ediyorum.
Canım geçmiş olsun bol bol dinlen belki hiç bişi olmadan geçer kanaman..dua et bol bol üzüntü iyice tetikler üzülme rahat olmaya çalış

İnşallah Can'ım çok saol..

Kızlar bende 5+6 günlük hamileyim bundan bir hafta önce kan testinde degerim 232,48 çıkmıştı ama halla hiç doktora gitmedim sizce artık gidersem keseyi görürmiyim bulunduğum

Kızlar kanamam oldu çok kötü doktora gittik bebek duruyordu bi anırmallik yoktu kalp atışlarını da gördük.inşallah bişey olmaz dua edin bana lütfen..

İnşallah birşey olmaz canım aklına kötü şeyler getirme hiç

Evet canım ben ikili test üçlü test yaptırmayacam ama doppler başka bişey ona bende gidecem :) hakkımızda hayırlısı bakalım :) yani test sonuçları kesin doğru olsa ve tedavisi olan hastalıkları tespit etse tabi ki girerim ama şu şartlarda zaten tedavisi yok gerek görmüyorum kendimi ve bebişimi üzmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…