- 12 Mart 2016
- 411
- 387
- 33
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #6.141
ay bosver keseyi kiz dikkatli baksana kolu bacagi belli resmen masallah allah nazardan saklasinEki Görüntüle 1891635 Maşallah diyelim bu benim miniğimbu gün tüp bebek merkezine kontrole gittik şükür her şey yolunda .gebeliğimi takip edecek olan Dr yede pazartesi gitmiştik 6 hafta sonra tekrar gidecem inşaallah .sizce kese yuvarlak mı
olmaz bence sekersiz sade bir turk kahvesi ama icine sinmiyorsa doktoruna sormalisin en basta hepsini sor ki rahat etsin icinKızlar merak ettim türk kahvesi yasak mi. Bi fincan icsek zararı olur mu ???
Ekledim canımHaydi beni de ekleyin! :)
Ankara - çalışıyor- 1 Mayıs - 34 yaş - 2. bebek - 66 kg
Selam herkese!
olmaz bence sekersiz sade bir turk kahvesi ama icine sinmiyorsa doktoruna sormalisin en basta hepsini sor ki rahat etsin icin
Cnm bnde gecen hafta gittim en son doktora 8 haftaliktim benide 1 ay sonra cagirdi ikili test icin.12-14 hafta arasi yapiliyormus o test bnde ozmn gittigimde tam 12 haftalik olucam
Insallah canimTamam ozaman normali bu İlk bebek olunca panik oluyor insan biraz hersey hepimiz icin hep yolunda gitsin insallah
İdare eder :) sen nasılsın canımSelam canımlar nasılsınız :)
Selam güzel anne adayları, hepimizin durumu benzer sanırım gaz, bulantı ve hazlsizlik olsun çok şükür belirtiler var. 11 gün sonra doktora gideceğim o yüzden size soruyorum bildiğim kadarıyla çay ve kahve tüketimi düşük riski doğuruyormuş biz bu dönemde su haricinde neler içebiliriz? Birde çiğ et salam, sucuk, sosis, suşi vb. Yemek yasak ve çiğ ete dokunmakta bilginiz olsun. Çiğ ette bulunan bakteriler bebeğe yapışırsa Allah korusun o bölge gelişmiyormuş
İyi canım bende dün gittim ikili test için 26 ekime gün aldım aslında özel hastaneye gidiyorum ama bu tür şeyleri devlette yaptırıcam sen yaptırmıycaktın canım yanlış hatırlamıyorsam hatta bende istemiyordum ama dr um şiddetle dopplere gir diyo diğer arkadaşlara tavsiyem bu tarz tahlilleri devlette yapıyorlar 200 tl olan şeyi 35 tl ye yaptırıcam kan aldırmakta kararsızım bu testi istemiyordum çünkü ama doktorum da dopplere mutlaka gir sadece down sendromu açısından önemli değil dedi ileriye yönelik bakıyolar kan vermesende olur dedi yaptırıcam Allah nasip ederse 26 ekimde ama kan vermeyecem sanırım :)İdare eder :) sen nasılsın canım
Allahım seni ve bebeğini korusun inşKızlar kanamam oldu çok kötü doktora gittik bebek duruyordu bi anırmallik yoktu kalp atışlarını da gördük.inşallah bişey olmaz dua edin bana lütfen..
Saol Can'ım hepimizi korusun rabbim..Allahım seni ve bebeğini korusun inş
Olmaz bişey inşallah canım yat hiç kalkma verdiği ilaçları kullan doktorun benim kuzeniminde öyleydi hep kanaması vardı ilk 4 ay yattı 34 haftaya geldiğinde erken doğum yapcaktı hatta durdurdular normal gününd doğdu bebişi sağlıklı kırkı çıktı şimdi:)Kızlar kanamam oldu çok kötü doktora gittik bebek duruyordu bi anırmallik yoktu kalp atışlarını da gördük.inşallah bişey olmaz dua edin bana lütfen..
Canım geçmiş olsun bol bol dinlen belki hiç bişi olmadan geçer kanaman..dua et bol bol üzüntü iyice tetikler üzülme rahat olmaya çalışBenim kanamam ve agrim var zaten bebegin kalp atisida yok. Moralim cok bozuk o masaya cikip kurtaşda olmak istemiyorum 8haftaligim Allah büyüktür diyorum tevekül ediyorum.
İnşallah Can'ım çok saol..Olmaz bişey inşallah canım yat hiç kalkma verdiği ilaçları kullan doktorun benim kuzeniminde öyleydi hep kanaması vardı ilk 4 ay yattı 34 haftaya geldiğinde erken doğum yapcaktı hatta durdurdular normal gününd doğdu bebişi sağlıklı kırkı çıktı şimdi:)
Elini karnına koy bebeğinin olduğu yere ayetel kürsi nas felak ihlas ne biliyosan oku canım allahın izniyle hiç bişey olmaz:)İnşallah Can'ım çok saol..
Saol Can'ım hemen başlıyorum..Elini karnına koy bebeğinin olduğu yere ayetel kürsi nas felak ihlas ne biliyosan oku canım allahın izniyle hiç bişey olmaz:)
Kızlar kanamam oldu çok kötü doktora gittik bebek duruyordu bi anırmallik yoktu kalp atışlarını da gördük.inşallah bişey olmaz dua edin bana lütfen..
Evet canım ben ikili test üçlü test yaptırmayacam ama doppler başka bişey ona bende gidecem :) hakkımızda hayırlısı bakalım :) yani test sonuçları kesin doğru olsa ve tedavisi olan hastalıkları tespit etse tabi ki girerim ama şu şartlarda zaten tedavisi yok gerek görmüyorum kendimi ve bebişimi üzmeyeİyi canım bende dün gittim ikili test için 26 ekime gün aldım aslında özel hastaneye gidiyorum ama bu tür şeyleri devlette yaptırıcam sen yaptırmıycaktın canım yanlış hatırlamıyorsam hatta bende istemiyordum ama dr um şiddetle dopplere gir diyo diğer arkadaşlara tavsiyem bu tarz tahlilleri devlette yapıyorlar 200 tl olan şeyi 35 tl ye yaptırıcam kan aldırmakta kararsızım bu testi istemiyordum çünkü ama doktorum da dopplere mutlaka gir sadece down sendromu açısından önemli değil dedi ileriye yönelik bakıyolar kan vermesende olur dedi yaptırıcam Allah nasip ederse 26 ekimde ama kan vermeyecem sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?