2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun aramıza hoş geldin saglıkla yavruna kavuş İnşallah ☺ben 5+5 de kese ve bebeği gördüm kalp atışını bekliyorum şuan..geciktirme kontrolüne başla canım
Kızlar bende 5+6 günlük hamileyim bundan bir hafta önce kan testinde degerim 232,48 çıkmıştı ama halla hiç doktora gitmedim sizce artık gidersem keseyi görürmiyim bulunduğum

Kızlar kanamam oldu çok kötü doktora gittik bebek duruyordu bi anırmallik yoktu kalp atışlarını da gördük.inşallah bişey olmaz dua edin bana lütfen..
Ya böyle şeyler demeyin valla cok korkuyorum benimde icim acıyo burdaki bebeklerin hepsi benim bebegim gibi hiçbirine bişey olmasını istemiyom inşallah bişey olmaz canım

Kızlar kanamam oldu çok kötü doktora gittik bebek duruyordu bi anırmallik yoktu kalp atışlarını da gördük.inşallah bişey olmaz dua edin bana lütfen..
Bak cok sukur bebegin iyiyms bisi olmaz Allah in izniyle. Bol bol yat iyi dusun iyi olsun cnm. Sag elini karnina koy ve ya Mübdi cek cnm. Dua et bol bol Allah buyuktur. Iyi haberlerini bekliyorum insaAllah

kızlarrrrrr havuc tuketın havuccccccc - bebısın kesesındekı sıvıya cok faydalıymıs - e tabı bebek ıcınde faydalıııı Sup3risi
Tmm canim sagol zaten dogru duzgun sebze yiyemiyorum aslinda bebek ilk uc ayda kandan besleniyomis daha cok yesil sebze yesillik yemek lazimmis ama ben hicbirsey yiyemiyorum havucu kemiririm o sorun olmaz :)

Bulantın çoksa doktor ilaç verir o biraz rahatlatır
Canim burda ölsen agri kesiciyi zor veriyolar normal sartlarda bile, hayatimda bi kez bu bulanti hapi kullandim ondada gidip afedersin istifra ettim. Kusma yok sükür tiksiniyorum canim istemiyo bisey yemek yedigimden migdem bulaniyo zorla corba yaptim inattan iciyorum saglikli beslenmek adina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…