- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #6.181
Gözün aydınBebişimi ve kalp atışlarını gördüm sonunda minnoş değişik
Benimde var ama aşırı değil canım belkide yemekleri kendim yapmadığımdandirCanim burda ölsen agri kesiciyi zor veriyolar normal sartlarda bile, hayatimda bi kez bu bulanti hapi kullandim ondada gidip afedersin istifra ettim. Kusma yok sükür tiksiniyorum canim istemiyo bisey yemek yedigimden migdem bulaniyo zorla corba yaptim inattan iciyorum saglikli beslenmek adina :)
Sağol canım cümlemizin bebişlerini Allah korusunay bosver keseyi kiz dikkatli baksana kolu bacagi belli resmen masallah allah nazardan saklasin
Gunlerdir hazir yemek yiyorum o yuzden esim yemek Yapmayi bilmiyo hic ögrenmemis :) annemlerinde trden dönmesine 1 ay var ya yemegi baskasida yapsa farketmiyo gerci benim yedigim yemekten bile migdem bulaniyo zorluyorum kendimi :) bebisim ters benim ya 7.5 haftaya kadar ne bulanti ne kusma ne tiksinme hicbirsey yoktu yeni yeni basladiBenimde var ama aşırı değil canım belkide yemekleri kendim yapmadığımdandir
Ekledim canım
Canım bi kaç defa yazdım ama tekrar yazayım
Doktorum en fazla hafta da 3 kere içebilirsin dedi ben de tiryakiyim her doktora sordum pek iyi değil çünkü Bebek hazır değil bu kafeine
Bi arkadaş tam detaylı yazmıştı yine
Bence içmemeye çalışalım :)
Bak cok sukur bebegin iyiyms bisi olmaz Allah in izniyle. Bol bol yat iyi dusun iyi olsun cnm. Sag elini karnina koy ve ya Mübdi cek cnm. Dua et bol bol Allah buyuktur. Iyi haberlerini bekliyorum insaAllah
Tşkr ederim canm inş hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız evladımızı bulunduğm yer küçük bir yer ve burdaki hastanede olan kadın doğumcudan hiç kimse memnun degil oyüzden bende gitmek istemedim pazartesi başka bir yerde hastaneye gidicem oyüzden biraz zaman geçmesini bekledin biraz geç gitmemin bir sakıncası olurmuMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun aramıza hoş geldin saglıkla yavruna kavuş İnşallah ☺ben 5+5 de kese ve bebeği gördüm kalp atışını bekliyorum şuan..geciktirme kontrolüne başla canım
Bendede cikiyo sivilceaynı durumdayız canım benımde kasımın yanlarında bıle cıkıyo puturler
her doktor ayri soyluyor sanirim ben de bunu bir kac defa yazdim her gun iceni de gordum hic icmeyeni de.. o yuzden kisiden kisiye göre değişir. hem sakınan goze cop batar hic bir seyi abartmadan tuketmek lazim. mesela benim iki doktorum var biri diyor ki nescafe bile icebilirsin.. kisitlanmak daha stres ve daha kotu emin ol..
Olmaz sanırım ama bi risk falan varsa dr görür ve önlem alır galiba canım o yüzden dedim yaniTşkr ederim canm inş hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız evladımızı bulunduğm yer küçük bir yer ve burdaki hastanede olan kadın doğumcudan hiç kimse memnun degil oyüzden bende gitmek istemedim pazartesi başka bir yerde hastaneye gidicem oyüzden biraz zaman geçmesini bekledin biraz geç gitmemin bir sakıncası olurmu
Bende kullaniyorum canim hatta bugün gidip yaptirdim. Bi ilac daha kullaniyorum düsmeyi engelliyormus, doktorum o zaman bana demisti asiri bulanti ve kusman olursa bilgim olsun demisti heralde ilaclardan dolayi. Cok sükür hic biseyim yok. Cok kötü olursan doktoruna bi söyle. Kac defa yapiyorsun igneyi? Ben haftada bi kez ve günlükte clexane igne yapiyorum.kizlar yine bir sorum olacak bu plu. depo haftalik dusuk onleyici ignelerden kullanan var mi? her igneden sonra midem asiri bulaniyor ve rahim kipir kipir oluyor iyi mi kotu mu bilemiyorum o gun benim icin iskence geciyor ve lekelenme falan yok.. size de böyle oluyor mu?
Tatli cok degilde habire tursu istiyom :) ve aci.. simdiye kadar hic agzima sürmezdim ama canim aci istiyorKızlar aşerme durumunuz Nasılben hala cnm tatlımı ekşimi istiyor anlamış değilim ammelerimizin ne gzl anlattıkları var oda ayrı bir gzllik gece gece kocalarımıza neler arattıracağız acaba
Temizlik falan bisey yaptin mi yada cok ayakta durdun mu? Yoruldunda belki canim bol bol dinlenKızlar bi bel agrısı girdi yarımsaattir hayırlısı allahtan ayaklarım üşüyordu biraz üşüdüm sonra biağrı girdi yattım yerde belim ağrıo sağ bacagıma vuruo inşallah gecer
Cok sagol iyi dileklerin icin Allah razi olsun simdik dr geldim kese bozulmus bebek 6haftada kalmis buyumemis dr prt duşmese kürtaj olucam normalde 8haftalik olmasi lazimdi ama kismet. İns sen prt kalp atisini duyarsin hayirlisiylaCanım geçmiş olsun bol bol dinlen belki hiç bişi olmadan geçer kanaman..dua et bol bol üzüntü iyice tetikler üzülme rahat olmaya çalış
Benimde düşük tehlikesi olabilir dedi doktorum onun için sağolsun komşum geliyor hergün o yapıyor yemeği ev işini ailem uzakta oluncaGunlerdir hazir yemek yiyorum o yuzden esim yemek Yapmayi bilmiyo hic ögrenmemis :) annemlerinde trden dönmesine 1 ay var ya yemegi baskasida yapsa farketmiyo gerci benim yedigim yemekten bile migdem bulaniyo zorluyorum kendimi :) bebisim ters benim ya 7.5 haftaya kadar ne bulanti ne kusma ne tiksinme hicbirsey yoktu yeni yeni basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?