2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba güzel anneler..
Bugün hastaneye gittik tahliller için cuma günü sonuçlar çıkacakmış. inş herşey yolunda olur.
Bu arada en fazla muayne ücretini ben mi ödüyorum yaa 50 TL, 75 TL, 100 TL muayne ücretleri çok iyiymiş.

Hemde tüp bebek merkezi kontrol tarihini bu kadar uzatıyor. Gerçekten iyice inandım artık canım bunlar bize direk para gözüyle bakıyor.
maalesef canım bu süreç ne olursa olsun maddiyatlı bir süreç ister tüp bebek olsun, ister normal yollarla olsun vitamindi, doktordu derken her şey paraya çıkıyor. Allah sonunda hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ne kadar veriyosun sen cnm ?

Selam arkadaşlar.. şuan 6 haftalık gebeyim. Geçen hafta sauna ve buhar odasına girdim. Gebelikte girilmeyeceğini bilmeden. Sonra baktım ki bebekte sakatlık olabilir yazıyordu. Hamileyken saunaya vs. giren var mı? Bilgisi olan var mı. Endişeliyim bebeğe zarar vermiş miyimdir diyedüşünüyorum sürekli

Kızlar birşey sorcam benim bir sonraki randevumda 11 haftalık oluyorum acaba cinsiyet için çokmu erken olur ?

Kızlar selam. Benim tsh değerim 3.03 çıkmış internetten baktığım kadariyla gebelikte en fazla 2.5 olması lazımmış yarın doktora gidicem ama içim içimi yiyor geç mi kaldım ilaç kullaniminda acaba bebeğe bi etkisi olmusmudur. Tsh yüksek çıkan arkadaşlarım varmi?

Ne kadar veriyosun sen cnm ?
Bir tıp fakültesinden doçentin özel muaynehanesine gidiyorum. muayne ücreti 300 TL. Testleri tahlilleri fakülte hastanesinde yaptırıyorum. Bunun yanında doğumu da tıp fakültesi hastanesinde yapıcam doğuma extra ücret ödemiycez.

Kızlar birşey sorcam benim bir sonraki randevumda 11 haftalık oluyorum acaba cinsiyet için çokmu erken olur ?

İlk bebeğimde 2'li test esnasında söylemişlerdi bebeğimin cinsiyetini. %60 erkek demişlerdi ve erkek geldi :))
Erkekler kendini gösteriyor diyorlar. Yani aslında 2'li test sırasında cinsiyet belli ama söylemiyorlar

Ben Ankara koru hastanesine 212 lira veriyorum

7 haftalıkken bebeği gören doktorda şimdi boş diyor keseye(( kürtaj randevusu verdi..
Selam Canım, öncelikle gecmis olsun ya yeni okuyabildim yazdıklarını. Canım sakın acele karar verme kürtaj konusunda, baska doktorlara bir görün. Zaten senin şuanki haftana göre cok net görülüyor olması lazım, kalp atısları da duyulmalı. Böyle bir bebek var sonra yok diye bisey olabilir mi hic... Insaallah hersey yoluna girer

Canım benim var TSH problemim şuan 2.93 ayda bir baktırıyorum doktorum 3 ün altında olması yeterli hamilelikte dedi sınırdasın bi dahaki ay bakalım yükselirse ilaca başlarız dedi bence telaş yapma seninki benden düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…