• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ben bugün yine hala mide bulantım yok, belirtim yok modundayım. Mide yanmalarım gaz problemim arada bel ağrım var ama bu mide bulantısı olmamasını ara ara kafama takıyorum bir sorun mu var acaba diye kafayı mı yiyorum:KK45::KK45:
benim de hiç bulantim yok.kizima hamileyken de olmamıştı. Gayet sağlıklı bir hamilelik geçirmiştim. Bence buna takılma
Bende aşırı bir iştah var mesela .surekli canım bişeyler yemek istiyor sanki hiç doymuyorum

Günaydın güzellikler :KK200:

Hoşbulduk Canım nette bi sorun vardı ondan giremedim nasıl gidiyo bebis nasıl

İyidir harelde canım beni çok yoruyor :(

Kızlar istanbulda olan varsa esenler medipol süper yardmcı doç a gidiyorum 50 tl doğumda normali 550 tl sezeryan 1000 sanırım ..

Bende Sefaköy medipole gidiyorum aynı şekilde şuan memnunum ;)

5+5teymisiz kalp atisini duyamadik :KK43:

Daha çok minnak canım üzülme haftaya duyarsın inşallah

Kızlar ben bugün yine hala mide bulantım yok, belirtim yok modundayım. Mide yanmalarım gaz problemim arada bel ağrım var ama bu mide bulantısı olmamasını ara ara kafama takıyorum bir sorun mu var acaba diye kafayı mı yiyorum:KK45::KK45:
Şükret canım kusmak mide bulantısı mide yanması kadar kötü bi durum yok bide gaz oluyor son iki gündür bende :(

Günaydın kızlar bu gaz olayına çözüm bulan var mı ya.... 5 aylık gibi duruyo karnım gazdan :ıslık:
Canım bende de oluyor ama sabredecez bitecek bu günler :)

günaydın canım dün ben doktora sordum aynı şey değilmiş sanırım ama az çok o da bilgi veriyo sanırım
Gunaydin cnm. Evet ya deilmis napicaz ozellerde bin kusur tl devlette o testi bi dusuk gecmisin olmadan yapmiyor. Napicaz hic bilemedim :( Allah a emanet artik.

Aynı şeyi bende yaşadım okmeydanında kese boş dedi kabus gibi bir hafta geçirdim kendimi hazırladım boş gebeliğe sonra aradan bir gafta geçti başka doktora muayene oldum bebişim kocaman olmuş 1 cm Si kalp atışlarını da gördüm sordum o Zaman neden görünmedi diye bana dediği şey şu oldu ; görmek istememiş sesi. Kocaman Bebek 1 cm de olsa :)))
Kaç haftalıktı boş dediklerinde canım ?

benim de hiç bulantim yok.kizima hamileyken de olmamıştı. Gayet sağlıklı bir hamilelik geçirmiştim. Bence buna takılma
Bende aşırı bir iştah var mesela .surekli canım bişeyler yemek istiyor sanki hiç doymuyorum
Pek cok kisinin icini rahatlattin su an :)
Yani %100 her hamilede bulanti olacak diye bisey yok

7 haftalıkken bebeği gören doktorda şimdi boş diyor keseye:((( kürtaj randevusu verdi..

7 haftalıkken bebeği gören doktorda şimdi boş diyor keseye:KK43:(( kürtaj randevusu verdi..
Nasil ya :(obstetrik doppler usg var onda da baktirdin mi normal doktorun baktigii ultroson degil buna radyoloji uzmanlari bakiyor her sey daha net ve kesin görünüyor

Sağol canım teşekkür ederim insan ister istemez takılıyor arada içim rahatladı :):dondurma:

7 haftalıkken bebeği gören doktorda şimdi boş diyor keseye:KK43:(( kürtaj randevusu verdi..
Bir de daha onceki usg goruntulerine baktim bebek var orda sonradan kaybolacak hali yok ya benim daha onceki gebeligimde kalbi durdu denildi hemen kurtaj yaptiralim dediler benim icime sinmemisti ve baska 2 doktora daha gittim kalp atislari vardi ve bebegimin yaklasik 10gun daha kalp atislari alindi sonra durdu ama en azindan cocugu canli canli kurtajla almadik belkide yasabilirdi onun icin cok iyi bir yere daha git umarim olumlu sonuclanir ..

Bu nasıl iş kuzum ya o zaman gördüğüne şimdi nasıl yok diyo :( bence de başka başka doktorlara da git iyice emin olmadan kürtaj olma oy kuzum dualarım seninle Allah yardımcın olsun..

Canm ben 100 tl veriyorum muayene ücretini ama benimki 10 gün geçerli . 11. Gün gittiğimde tekrar 100 tl odemem gerekiyor. Doğru söylüyorsun soyuyorlar bizi ama napalim yavrularımız için herşey en azından devlet hastanesinden iyi ilgileniliyor. Ben burda devlet hastanesine gittim çocuğum olmuyor diye bana yumurtlamiyosun sen dediler o ayda hamile kaldım ben içeri 4-5 hasta birden alıyorlar 2 dakka bakıp yolluyorlar eve. Soru bile soramiyo insan.

Devlet hastanesinde kadin doguma gitmek cidden sorunlu, ayni anda iceri bikac hasta alip sen soyun sen giyin şeklinde oluyor. Sana katiliyorum canim, Çok yazik :KK12: Ben de özele gidiyorum, muayene ucretim 65tl. Zaten tum hastahanelerde kontrol suresi 10 gundur ve bu 10 gun icinde bir daha ucret odemezsiniz. Ucretlerde her hastanede farkli oluyor, birbirine yakin iki farkli hastahanese muayene oldum ve fiyatlari farkliydi. Sonucta hersey hem bizim hem de bebeklerimizin sagligi icin :anneadayı:
İyi geceler Mayis Anneleri :KK200:
Ben direk doktorun muayenesine gidiyorum. Valla çok zor bi süreç maddi olarak ta manevi olarakta. Allah parayı değil hastasını seven doktorlarla karşılaştırsın kızlar...

Evet canım özele gidiyorum hatta şuan hala tüp bebek merkezine devam ediyorum bu kontrolden sonra normal bir özel hastaneye geçicem doktor araştırıyorum şuan
Hemde tüp bebek merkezi kontrol tarihini bu kadar uzatıyor. Gerçekten iyice inandım artık canım bunlar bize direk para gözüyle bakıyor.

Bende aynindurumdayim ve kilo aliyorum ne yazikki:halay:obez anne olmaya adayim galiba:anneadayı:

Bel agrısı olan varmı bende bel ağrısı bide ses çıkıyo kemikler ayrılıyo gibi
Benimde öyle cnm biraz ayakta durayim hemen agrir. Dün aksam mutfagi zar zor toparladim sirtim yariliyor resmen. Uzaniyom bol bol artik :(
5+5teymisiz kalp atisini duyamadik :KK43:
canim seninki daha erken ben 5+4 te gitmistim oda zar zor keseyi gördü :/ daha haftaya kalp atisi icin gitcez yani 3 hafta aradan gecmis olcak bakalim hele hayirlisi :/

Back
X