2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım aynısi bende de oldu coraapirini biraktirdi igneye devam dedi progestan iğnesi vuruldum 2 kerede haftada 1 olmak üzere

7+5 deyim ben inş Allah'ın izniyle yarın bende minnağımın kalp atışlarını duyucam çok heyecanlı ve merak içerisindeyim
Oh maşallah canım benim...Rabbim hayırlısıylanasip etsin inşiallah yavrunun kalp atışlarını duymayı.Öğrenince bize haber ver canım..
Rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın..Sağlıklı sıhhatli kucağıma alırız inşiallah..

12 haftalikken ikili test icin doktor cagirdida insallah ogrenirim ozaman ya
Hepimiz gidiyoruz 12 haftalikken :) ama burda doktorun soyleyecegini sanmam, esim ne zaman belli olur dedi kalkmis diyo oho taa 5. ayinda belli olur cus dedim tabi icimden disimdanda desem anlamazdi zaten :) benimkine ancak siz tahminde bulunursunuz

Günaydın canım nasılsın bebiş nasıl?
Cnm haftaya Dr gidince daha çok rahatlayacam inşallah... Bende mide bulantısı var,peynir ekmekle gün geçiriyorum resmen şimdi yoğurta alıştım oda iyi geliyor... Bide bol bol uyuyorum... Sen nasılsın? Herşey yolunda mı cnm?

Kizlar benimde hipotiroid sorunum var 2,5 seviyesinin ustune cikmamasina dikkat etmemiz gerektigini soyledi doktorum hanilelikte 2,5 seviyesinin ustune cikmamasi gerekiyormus. Hamilelik tsh in extra yukselmesine sebep oldugundan da surekli kontrol altinda tutulmasi gerekiyor, ilacin 100 mg ustunde doz almaninda zararli olabilecegini soyledi ben 100 luk kullaniyorum ama yetmiyo sadece pazar gunleri 150 mg ilac aliyorum o sekilde kontrol altina almaya calisiyoruz ama bakalim oda yetecekmi haftaya tekrar test vericem o zaman belli olacak. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu gün bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum allahım herkese nasip etsin dünyanın en güzel duygusu allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Arkadaşlar sağ kasıgıma çok kötü bi agrı girmiş dayanamıyorum eşimi çagırdım hastaneye gidicem çorabımı giymek için bile eyilemiyorum cok agrıyo dua edin bana inşallah bebek iyidir hastaneye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum

Aklına hemen olumsuz şeyler getirme hayırlı haberlerle dön inş dualarımız seninle

Güzel hamişler listemize eklenmek isterseniz bilgilerinizi paylaşıp benide etiketlemeniz yeterli :)
KAÇINCI BEBEK
BAŞLANGIÇ KİLOSU

Kötü düşünme canım bizi de haberdar et inşallah bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…