2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Amin canım bende doktoruma sonucu gosterdim 3 çıkmıştı benimde şimdilik ilaç baslamayacagiz iyotlu tuz kullan takip edelim dwdi bende ilaç verse rahatlayacaktim ya simdı bi ay içinde çok yükselirse

Güzel hamişler listemize eklenmek isterseniz bilgilerinizi paylaşıp benide etiketlemeniz yeterli :)
KAÇINCI BEBEK
BAŞLANGIÇ KİLOSU
Can'ım benide eklermişim şehir ısparta meslek evhamını yaş 35 ilk bebeğim olacak inşsllah beklenen Doğum tarihi 14.05.2017 bsşlangıç kilom 50 idi ama şimdi 46 ya düştüm bulantıdan inşallah hep birlikte sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Ekledim canım :) hoşgeldin :)

Ya bende çıkarıyorum ama kilo vermedim hep sabit kilom :) ama bulantım geçsin diye kraker simit fln yiyorum ondan dengeliyor mu ne :)

Canm benimde ayni.haftana baktim 8 gorunuyo.adet zamaninmi?benimde ayni buna bagliyorum.diger hamileliklerimdede adet gunlerimde kasik agrim olurdu

Canıım şimdi doktordan geldik içini rahat tut. Ağrının sebebi rahim ve bebek büyüdüğü içinmiş. Ağrı hissettiğinde uzanıp ağıran kısmını ovalarsan yavaş yavaş geçiyor.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallaaahhh

Kızlar maalesef benimde migde bulantılarım başladı . Hiç birşey yiyemiyorum açım hissediyorum ama gitmiyo istifra etmiyorum fakat kendi mutfagimdan tiksinir oldum .

İlk hamilelikte ne rahatmısım kızlar sabah 1 e kadr yatıodum aksama kadr uzanıodum az ev işi yapıp yine dınlenıodum şimdi 3 yaşında bi oğlum var ve cok yoruluom ilk oglumda tup bebek buda dondurulmuşlarla allah nasıp ederse ...demin tuvaletını yapmıs bı yıkadım dus aldırdım gıydırdım ben peltt bide uykum var uyuyamıyorum allah yardımcımız olsun dünyanın en guzel şeyi evlat sahıbı olmak onların varlıgına şükürler olsun ama yanlız büyütmek cok zor gerçekten herşey bi yana onların sağlıklarıı iyi olsun dünyalara bedell şükürler olsun... ben size bişi sorcam kızlar tecrübeli anneler yada bilenler ilk oğlumda bu kadar bel agrım yoktu bu hamileliğim bel agrılı geçio acaba dınlemedıgımdenmi yada ilkiepidural oldum sezeryan onun etkisimidir dersinizz..?? Bide bı cumartesi gelemedi gittikki minnakı duyalımm

Ekledim canım :) hoşgeldin :)

Ya bende çıkarıyorum ama kilo vermedim hep sabit kilom :) ama bulantım geçsin diye kraker simit fln yiyorum ondan dengeliyor mu ne :)
Hoşbulduk Can'ım :) ben hiç bişey yiyemiyorum zorlasamda olmuyor su bile içemiyorum arada bi serum takviyesi alıyorum oda fayda etmiyor sabırla bulantımın geçeceği günleri bekliyorum zor zormuş

Amin canım bende doktoruma sonucu gosterdim 3 çıkmıştı benimde şimdilik ilaç baslamayacagiz iyotlu tuz kullan takip edelim dwdi bende ilaç verse rahatlayacaktim ya simdı bi ay içinde çok yükselirse
Daha ince tiroid problemin varmiydi canim ? Benim inceki hamileligimde ki o malesef kalp atisi durdugu icin kurtaj olmak zorunka kalmistim o zaman 14 e cikmisti ve kontrol altina alamamistik ama simdi daha kontrollu gidiyo cok sukur.

Büyük ihtimalle dinlenmesinin içindir Allah yardım etsin canım :)

Hoşbulduk Can'ım :) ben hiç bişey yiyemiyorum zorlasamda olmuyor su bile içemiyorum arada bi serum takviyesi alıyorum oda fayda etmiyor sabırla bulantımın geçeceği günleri bekliyorum zor zormuş

Bende son bir haftadır su içiyorum hiç içemiyordum ayrıca benim bide şiddetli baş ağrılarım var ve hiç geçmiyor ya

Büyük ihtimalle dinlenmesinin içindir Allah yardım etsin canım :)

Bende son bir haftadır su içiyorum hiç içemiyordum ayrıca benim bide şiddetli baş ağrılarım var ve hiç geçmiyor ya

Sanirim bas agrisi su icmemekten de kaynaklaniyo bende su icmeye basladigimdan beri cok sukur rabbime bas agrisindan eser kalmadi canim aklinda olsun. Rabbim sorunsuz bir sekilde atlatmayi nasip etsin hepimize insallah

Sanirim bas agrisi su icmemekten de kaynaklaniyo bende su icmeye basladigimdan beri cok sukur rabbime bas agrisindan eser kalmadi canim aklinda olsun. Rabbim sorunsuz bir sekilde atlatmayi nasip etsin hepimize insallah
Son 1 haftadır içiyorum ama geçmiyor

Burda kalp atışını duyamayan bi arkadaş vardı 2 gün sonra tekrar bakılacaktı sevalerva sanırım isim etiketlemeyi bilmiyorum noldu acaba inşallah duymuştur bi mucize olmuştur

Ben bu sureci baya ağır geciyorum ama kendime çözüm buldum çok şükür. Miğdem bulandığı anda burundan derin nefes alıp ağızdan veriyorum bunu miğde bulantımın geçtiğini hissedene kadar takrarlıyorum bende baya işe yaradı.

Burda kalp atışını duyamayan bi arkadaş vardı 2 gün sonra tekrar bakılacaktı sevalerva sanırım isim etiketlemeyi bilmiyorum noldu acaba inşallah duymuştur bi mucize olmuştur
Evet canım bugün gidecekti Sevalerva
Ne olduğunu haber verir inşallah merakla bekliyoruz

Aynen bunu bende yapıyorum ve cidden işe yarıyor

Bende deniyeyim Can'ım inşallah bu bir süreç ve geçecek diye umut ediyorum hep kendime böyle teselli veriyorum ben yemediğim için tansiyon düşüklüğüde var 24 saat yatıyorum bulantısı olmayan arkadaşlar çok şanslı hamileliklerinin tadını çıkarsınlar

Canım geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inş. Kalp atışını duyan anneler göznüzaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…