- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #6.941
Canim bence guzel haberlerle donuceksin hic canini sıkma...kırmızı kan görmediğin ve devamlı olmadığı sürece sorun yok bence...dualarimiz seninle bu süre zarfında kendine dikkat etKızlar cevaplarınız için çok sagolun tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın üzüntüden sadece uyumak istiyorum.kürtaja tabiki gitmicez dr sormadan gün verdi bıçak parası derdinde kendisi sanırım! Beklicez cuma günü ayrıntılı yanı radyolojik usgem çekilcek orda herşey daha net görünüyormuş sonrada özel hastanedeki dr a randevu günüm gelince gitcez.liçok acık kahve lekelenme oldu başka gelmedi..az az batarak acılar hissediyorum bebeğin oldugu noktada şimdilik bu durumdayım..
Canm benimde ayni.haftana baktim 8 gorunuyo.adet zamaninmi?benimde ayni buna bagliyorum.diger hamileliklerimdede adet gunlerimde kasik agrim olurduKızlaar selam.
Kasıklarım 2 gündür çok ağrıyor, normal midir
Allah yarmimciniz olsun insallah seninde bebegininde insallah saglikli sihatli bir sekilde birbirinize kavusursunuzIki doktora gidiyorum biri coraspin israrla kullanma diyor bebege zararliymis ( bende pihtilasma cok fazla ona ragmen bunu soyluyor)digeri kullanmami istiyor bende zaten kanama da olunca kullanmamayi tercih ettim coraspini eger gebeligim devam ederse 12.haftadan sonra baslicam ama kan sulandirici igneye devam ediyorum ne olursa olsun .. bir de progestoron igne oluyorum onu da kesinlikle kullanmazdim ama kan gelince korktum ..
Öncelikle hayırlı olsun . Bende kan pihtilasmasi var . Kahverengi lekelenmem oldu çok az da kırmızı geldi . Doktorum coraspin ve igneyi bıraktırdi ısrarla sordum kan pihtilasmam var sorun olmaz mı diye . Devam edersen kanamanız artabilir dedi . Progestan iğne kullanıyorum bir deIki doktora gidiyorum biri coraspin israrla kullanma diyor bebege zararliymis ( bende pihtilasma cok fazla ona ragmen bunu soyluyor)digeri kullanmami istiyor bende zaten kanama da olunca kullanmamayi tercih ettim coraspini eger gebeligim devam ederse 12.haftadan sonra baslicam ama kan sulandirici igneye devam ediyorum ne olursa olsun .. bir de progestoron igne oluyorum onu da kesinlikle kullanmazdim ama kan gelince korktum ..
Amin İnşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunCanim bence guzel haberlerle donuceksin hic canini sıkma...kırmızı kan görmediğin ve devamlı olmadığı sürece sorun yok bence...dualarimiz seninle bu süre zarfında kendine dikkat et
Canım senin kaçtı tsh ın bende kontrol ettiriyoruj sürekli bu cumartesi baktırıcamBenimde yüksekti hamile kalmadan önce baktirmistim ilac basladim. Birsz düzelmis ama hala yüksek. Önümüzdeki hafta tekrar baktircam. Tiroitte dikkat etmek gerek doktorum dedi hep takip edecez cünkü buda bir düsüge sebeb olabilir.
Canım bende oluyo durup durup canım sıkılıyor iş yerinde boş kaldığım zaman abuk sabuk şeyler takıyorum sanırım hormonlardan bide havalarda kapamaya başladı ben onlara bağlıyorum kendimceKızlar mutlu olmamız gereken bu günlerde hep içim sıkılıyo hep böyle mutsuz gibiyim okulda da ne oldu bir sorun mu var diyorlar... İçten içe mutluyum ama değişik duygularım oluyo bazen.... Sizde de oluyor mu normalmiş aslında ama korku kaygı halsizlik hepsi üst üste geliyor gibi
Canım günaydın ben iş yerin söyledim herkes biliyor şuan patron dahil ama kimse muhasebe falan bi bildirim yapmamız gerektiğini söylemedi zaten 32. hafta normal izne çıkış dönemi o zaman muhasebe sgkya bildircek ki sen brüt üzerinden 3/2 şekilde paranı sigortadan alabilesin. Benim bildiğim 32. haftadan önce herhangi bir bildirime gerek yok.Günaydın herkese;
konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
İş yerine ne zaman bilgi vermemiz gerekiyor hamilelik konusunda?
Günaydın canım nasılsın bebiş nasıl?Günaydın kızlar,hayırlı bir gün olsun hepimiz için
Günaydın herkese;
Haberin olur olmaz.Günaydın herkese;
Kendini sağlama almak için önemli, şirkete bildirmezden ve şirket seni bu süre içinde işten çıkartırsa hiç bir hak iddaa edemiyorsun.Canım günaydın ben iş yerin söyledim herkes biliyor şuan patron dahil ama kimse muhasebe falan bi bildirim yapmamız gerektiğini söylemedi zaten 32. hafta normal izne çıkış dönemi o zaman muhasebe sgkya bildircek ki sen brüt üzerinden 3/2 şekilde paranı sigortadan alabilesin. Benim bildiğim 32. haftadan önce herhangi bir bildirime gerek yok.
12 haftalikken ikili test icin doktor cagirdida insallah ogrenirim ozaman yaGorumcemde 14 haftalikken falan soylediler 12. haftadan itibaren belli olabiliyo sanirim
Canim yukarda yazan ismine tikla kisisel bilgilere gir orda hamilelik takvimi bölümü var son adet tarihini gircenSelam arkadaşlar ben de bugün itibariyle 5+5 günlük hamileyim. Allahım nasip ederse inşallah Mayıs ayında ilk kez anne olcam. Su takvimu nasıl oluşturuyoruz bebekle alakali bilgi veren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?