2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bariz belirtim yoktu canim adet olucam sandim kasıklarim bacaklarim belim cok agridi o kadar
Anladım canım Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. Umitlenmemeye çalışıyorum kendimi kaptirmamaya çalışıyorum ama ister istemez kafama takılıyor hayırlısı insaAllah

Anladım canım Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. Umitlenmemeye çalışıyorum kendimi kaptirmamaya çalışıyorum ama ister istemez kafama takılıyor hayırlısı insaAllah
Amin Rabbim cumlemize nasip etsin. Takma kafaya bak ben aylardir klomen ictim olmadi bu ay son adetimde dr.a gittigimde artik asilmaya gecicez dedi 5 agustosta. Ben istemiyorum yil sonunda yapariz dedim veee 28 agustosta hamile oldugumu ogrendim bak :) Rabbim ol dedikten olmucak mucize yok

Aynen canım yeterki Rabbim ol desin. Ne güzel çok şükür Rabbim nasip etmiş sağlıcakla da kavuştursun inşallah. ne kadardır evlisiniz.

Kızlar ben bugün 3. beta hcg testimi yaptırdım. 543,5'ten 1001'e yükselmiş. 45 saat aralayla kan verdim. Normal mi sizce? 2'ye katlamamış da tam panik yaptım

Pazar gecesi ve dun gece pembemsi akintim geldi hala adet olmadim 31temmuzda adet olmuştum 30.gundeym perşembe ya da cumaya kadar olmazsam kan vericem direk umudumu kaybetmistm cuma falan test yapip negatif cikinca bu topicten umudumu kesmistim demek ki varsa gec dollenme ya da gec yumurtalama oldu insaAllah gzuekt haberler alırım ve mayis annesi olurum en iyi anlastigim burç boga bebemde bogami olucak yoksa annesinin minigi

kızlar adet oldum yazdım bikaç saat evvel ama hala kan gelmedi. azcık kahve lekelenme oldu sanırım yerleşme kanaması oldu.

Kızlar ben bugün 3. beta hcg testimi yaptırdım. 543,5'ten 1001'e yükselmiş. 45 saat aralayla kan verdim. Normal mi sizce? 2'ye katlamamış da tam panik yaptım

48 saat de olmamış ama tam 48 saat olsa 2ye katlıcaktı belki de. çok takılma ben ilk bebeğimi 3 aylıkken kalbi durduğu için kaybettim. ikincisinde hiç 48 saat sonra falan yaptırmadım hcg'ye bakmadım takip etmedim şükür 5 aylık kucağımda bebeğim.

benim de 1 ağustos ve dün regl olmam lazımdı. test negatif çıktı. yarın yine yapıcam. sen de yarın yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…