- 25 Aralık 2012
- 193
- 141
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
ben öğrendiğim günden itibaren dikkat ediyorum canım peynir yoğurt süte ağırlık verdim meyve muhakkak yiyiyorum zaten asitli yiyecek salam sosis sucuk falan hepsine dur dedim kısacası dikkat etmeye başladımSizler beslenmenize dikkat etmeye başladınız mı?
ben öğrendiğim günden itibaren dikkat ediyorum canım peynir yoğurt süte ağırlık verdim meyve muhakkak yiyiyorum zaten asitli yiyecek salam sosis sucuk falan hepsine dur dedim kısacası dikkat etmeye başladım
Ay insaAllah ben de katılırım aranızaİnşallah hergün yeni birileri eklenir bu sayfaya...
Aminnn inşallahAy insaAllah ben de katılırım aranızaAllahım lutfen duy sesimi hayırlısıyla bana da nasip et ve isteyen herkese Rabbim
kızlar ben gece kesin olarak regl oldum :)
sizlere sağlıklı hamilelikler diliyorum.
ilk 5 ay sıkıntı yok sonra kilo alımı başlıyor ağırlaşma başlıyor aman abur cubur makarna tuz yemeyin boşa şişersiniz. çünkü vücut doğumdan sonra süt yapmak bahanesiyle hepsini tutuyor.
ben verilen tüm ilaçları içtim. 6 ilacım vardı en son. zaten ilk 3 ay sadece folik asit sonra decavit sonra kan hapı, balık hapı vb diye aylar ilerledikçe veriliyor ilaçlar. 9 ay 5-6 hap içmiyorsunuz yani.
toplamda 14 kg aldım 60la kaldım 74le doğuma girdim. doğumdan sonra 15 gün içinde 64tüm. süt artsın bilmem ne diye ye ye 68e çıktım. şimdi yine indim 64e iyiyim böyle. (5aylık bebeğim)
soracaklarınız olursa yazarsınız. öptüm.
Tecrübeli kişilerden birşeyler duymak ne güzel... İstanbul' da mısınız ve hangi doktora gittinizyalsa ?
14 kilo alıp doğumdan 2 hafta sonra 4 kilo fazlanın olması gayet süper bence.
Hamilelik esnasında yemenize dikkat ederek mi aldınız 14 kiloyu? Ben de sizin kilonuz civarında hamile kaldım. Henüz 5 haftalık.
Ay insaAllah ben de katılırım aranızaAllahım lutfen duy sesimi hayırlısıyla bana da nasip et ve isteyen herkese Rabbim
kuzum ilk aydan başlamak suretiyle kilo aldım az az aldım. 6.aydan sonra kilo alımı artar dediler yavaşlattım yemeyi 7.ay kontrolüme gittiğimde 1 kg vermiştim :) ama bebeğim kilo almıştı ve dr süper dedi. yalnız aç kalmamak lazım. sık yemek lazım. 4-5 öğün yemek gerek. tabi bunların 1 öğünü meyve 1 öğünü kuruyemiş olmalı. ben öyle yaptım.
istanbul medicana international ışık bey
Ay insaAllah ben de katılırım aranızaAllahım lutfen duy sesimi hayırlısıyla bana da nasip et ve isteyen herkese Rabbim
Çok sağol canım gerçekten görünmez kaza ve çok olmadık zamanda ama vardır bi hayır diyoruz
Bakalım gidersek söylicem mutlaka
oo kizlar topic kalabaliklasmis:) yeni gelenler hosgeldiniz tebrik ederimdarisi bizim basimiza, benimde bata az kaldi heyecanliyim test yapmaya korkuyorum boyum 1.70 62 kiloyum bebisim olsunda kiloyu artik dogumdan sonra hallederiz kiloyu takmayin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?