2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
N nhrk Tabi canim dikkat ediyorum ben zaten bi suredir her yedigime ictigime dikkat ettim su anda da ayni sekilde devam ediyorum her gun kefir icerim mesela her sabah bir haslanmis yumurta bol sebze balik. Ilk üç ay etkilemiyor zaten sanirim sonrasi onemli meyce yersen yaninda süt fln içki sekeri dengelesin mesela cok meyvede gebelik sekeri cikariyormus

ben öğrendiğim günden itibaren dikkat ediyorum canım peynir yoğurt süte ağırlık verdim meyve muhakkak yiyiyorum zaten asitli yiyecek salam sosis sucuk falan hepsine dur dedim kısacası dikkat etmeye başladım

Ben de her sabah kahve içerdim, kahveyi bıraktım, asitli içecekleri de bıraktım. İlk 3 ay zeka ve organ gelişimi için beslenme önemliymiş.

Gelişme olanlar, doktora gidenler yazsın buraya. Hamileliğin ilk zamanları olduğu için galiba çok heyecanlıyız, henüz belirtileri bile yok :)

kızlar ben gece kesin olarak regl oldum :)
sizlere sağlıklı hamilelikler diliyorum.
ilk 5 ay sıkıntı yok sonra kilo alımı başlıyor ağırlaşma başlıyor aman abur cubur makarna tuz yemeyin boşa şişersiniz. çünkü vücut doğumdan sonra süt yapmak bahanesiyle hepsini tutuyor.
ben verilen tüm ilaçları içtim. 6 ilacım vardı en son. zaten ilk 3 ay sadece folik asit sonra decavit sonra kan hapı, balık hapı vb diye aylar ilerledikçe veriliyor ilaçlar. 9 ay 5-6 hap içmiyorsunuz yani.
toplamda 14 kg aldım 60la kaldım 74le doğuma girdim. doğumdan sonra 15 gün içinde 64tüm. süt artsın bilmem ne diye ye ye 68e çıktım. şimdi yine indim 64e iyiyim böyle. (5aylık bebeğim)
soracaklarınız olursa yazarsınız. öptüm.

Tecrübeli kişilerden birşeyler duymak ne güzel... İstanbul' da mısınız ve hangi doktora gittiniz yalsa ?
14 kilo alıp doğumdan 2 hafta sonra 4 kilo fazlanın olması gayet süper bence.
Hamilelik esnasında yemenize dikkat ederek mi aldınız 14 kiloyu? Ben de sizin kilonuz civarında hamile kaldım. Henüz 5 haftalık.

kuzum ilk aydan başlamak suretiyle kilo aldım az az aldım. 6.aydan sonra kilo alımı artar dediler yavaşlattım yemeyi 7.ay kontrolüme gittiğimde 1 kg vermiştim :) ama bebeğim kilo almıştı ve dr süper dedi. yalnız aç kalmamak lazım. sık yemek lazım. 4-5 öğün yemek gerek. tabi bunların 1 öğünü meyve 1 öğünü kuruyemiş olmalı. ben öyle yaptım.

istanbul medicana international ışık bey

Teşekkürler. Ben de aç kalmadan sağlıklı beslenmek istiyorum, yediklerim bana kilo yapmasın bebeğe -yapsın :) ekmek makarna pilavla zaten aram pek yoktu. Süt ürünlerine meyveye çiğ kuruyemişlere ağırlık vereceğim artık

oo kizlar topic kalabaliklasmis:) yeni gelenler hosgeldiniz tebrik ederim darisi bizim basimiza, benimde bata az kaldi heyecanliyim test yapmaya korkuyorum boyum 1.70 62 kiloyum bebisim olsunda kiloyu artik dogumdan sonra hallederiz kiloyu takmayin kizlar

Günü gelmeden yapma bence, çıkacaksa bile çıkmayabiliyor, insanın morali bozulabilir. 1-2 gün geçince yapabilirsin. Hepimiz o testi heyecanla yapıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…