2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Gecen sene agustosta hamile kaldim 9,5 haftalikti kalbi durdu ekimde kurtaj oldum sonra mart ayinda kimyasal gebelik yasadim ve simdiki gebelik olustu cok sukur rabbime. Tam bir sene sonra oldu ama smear testi icin gitmistim dr a yumurtan catlamis son bir kez degerlendirin dedi ve hamile kaldim. Yumurta takibinin dr tarafindan yapilmasinin onemini anlamis oldum bu arada. :) insallah bu sefer her sey normal ve saglikli bir sekilde gider insallah gectigimiz hafta sonu kahverengi lekelenmeler yasadim progestan hap verdi dr um onu kullaniyorum ve surekli istirahat verdi su an kontrole kadar hep yaticam fazlaca sıkıcı ama kaybetmemek adina her seyi yapabilirim bu sefer

Bu arada sana da cok gecmis olsun cok yipratici bir durum ama ona takilip kalinca inan hamile kalmak daha zorlasiyo rabbine sigin ve dusunmemeye calis cnm

Maşallah baya kalabalık olmuş burası hayırlı olsun bebişleriniz.
Benim kahverengi leke kanamam olmustu dr gittim progesteron ilac yazdı karından baktı bu sefer kese büyümüş içte bir kanama gözükmüyor haftaya tekrar gidicem. Doktora diyorum ben hala emin degilim neyden hamilesin işte diyo ama ben de degişik duygular ağlıcam netleşmedi düşük tehlikesi bişey göremedik diye uf cok korkuyorum. Bir an önce nolucaksa olsun diyorum.

Gunaydin kizlar,
Gecmiste kurtaj, dusuk yasayanlar bisey kullaniyor musunuz ? Ben de gecen sene temmuzda kurtaj oldum o zamandan bu yana coraspin kullaniyorum tedbir amacli

Gunaydin kizlar,
Gecmiste kurtaj, dusuk yasayanlar bisey kullaniyor musunuz ? Ben de gecen sene temmuzda kurtaj oldum o zamandan bu yana coraspin kullaniyorum tedbir amacli
Günaydın canım bende Mayıs ayında kürtaj oldum ama doktor hiç bir şey vermedi bana herkeste olabilir falan dedi ben birsey kullnmiyorum plt diye bir test yapmıştı o normaldi kanda pıhtılaşma olup olmadığına bakıyordu o testte

Plt benim de iyi 195 cikmisti en son ama icim rahat etmiyor yine de Kurtaj oldugum dr. Vermisti coraspini sonra o dr. Gitti yeni dr.a başladım o coraspine gerek olmadigini ikinciye ayni seyi yaşarsam o zaman araştirilacagini soyledi tabi soylemek kolay ben ayni seyleri bi daha yasamak istemiyorum 10 eylülde gidicem gittigimde bi daha konuscam coraspin meselesini
Ben 2 ayda bir dahiliyeye de gidiyorum tsh icin o da gerek yok pihtilasma varsa zaten tek basina coraspin yeterli olmaz diyor

Gunaydin kizlar,
bende ocakta kürtaj oldum canım bende pıhtılaşma çıktı keseyi cumartesi gördük ondan sonra kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum birde progesteron

Bana da aynı şeyi söyledi doktor 2. Kez hatta 3. Kez de biz arastiriyoruz demişlerdi onlara kolay geliyor dediğin gibi. Allah bir daha yaşamasın. Ben su an doktora gitmeye bile cesaret edemiyorum.

InsaAllah Rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almak nasip eder canım. Peki bir sebep söyledi mi Dr kalbinin durması için.
Bol bol dinlen canım kalkma hiç yeterki bebis iyi olsun sen iyi ol boşver ev işlerini filan.
Sanırım ben çok kafama takıyorum çok istiyorum hayırlısıyla

Neden kalbi durmuş ki acaba?

Slm arkadaşlar bende dün rastgele öğrendim gebeliğimi kaşık ağrısı ve adet düzensizliği için gittim hamile olarak çıktım ama b hcg biraz düşük yarın tekrar yaptırıcam hadi hayırlısı hepiniz sagsalim bebislerinizi kucaklayıp koklayın inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Hadi hayırlısı...

Bana da aynı şeyi söyledi doktor 2. Kez hatta 3. Kez de biz arastiriyoruz demişlerdi onlara kolay geliyor dediğin gibi. Allah bir daha yaşamasın. Ben su an doktora gitmeye bile cesaret edemiyorum.
Amin canim bi daha o gunleri yasamayalim hiçbirimiz aslinda boyle olumsuz seyleri konusmak bile istemiyorum ama tedbiri elden birakmamak gerek iste hamile olduhuma bile sevinemiyorum hayal kirikligi yasamayayim diye daha otesi var mi

bende ocakta kürtaj oldum canım bende pıhtılaşma çıktı keseyi cumartesi gördük ondan sonra kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum birde progesteron
Hayirli olsun canim darisi basimiza ben 10 eylulde gidicem keseyi ve bebisi gorurum inşallah. Sorun bulunmus en azindan ilaclarla hicbir sorun kalmicak bebisini kucaklicaksin insallah

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Merhabalar ben de aranızda yeniyim, daha kaç haftalık olduğunu bilmediğim için eklemedim hamilelik takvimini. Beta hcg henüz dün akşam 1500ü geçti yarın sabah inşallah doktora gidecem gerçi doktorum üstten ultrasonla görünmez ama vajinal ultrasonla bir bakalım dedi, yaklaşık 5 gündür kahverengi lekelenmem ve 2 defa da 2şer damla kanamam oldu doktorum korkmamam gerektiğini söyledi böyle bişey yaşayan var mı aranızda?

inşallah canım insanın içinde hep bir kuşku oluyorr malesef hayırlııyla bebeklerimize kavuşuruz inşallah bende kalp atışı için haftaya gidicem inşallah sag salim duyarım...sende hayırlıyla keseyi görürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…