- 28 Ağustos 2016
- 569
- 557
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
Amiiiiiiin canım inşallah. RABBİM bana da gösterir hepimize gösterir o günleri insaAllah. Sat kaç canım senin ? Bat kaçtı? Belirtilerin neler acaba??
Çok şükür canım Rabbim nasip etmiş kaçıncı haftada durdu bebeğinin kalbi basın sağolsun canım kürtajdan tam olarak kaç ay sonra hamile kaldın ben de 5 şubatta 10 haftalık miniğim in kalbi durduğu için kurtaj oldum
Günaydın canım bende Mayıs ayında kürtaj oldum ama doktor hiç bir şey vermedi bana herkeste olabilir falan dedi ben birsey kullnmiyorum plt diye bir test yapmıştı o normaldi kanda pıhtılaşma olup olmadığına bakıyordu o testteGunaydin kizlar,
Gecmiste kurtaj, dusuk yasayanlar bisey kullaniyor musunuz ? Ben de gecen sene temmuzda kurtaj oldum o zamandan bu yana coraspin kullaniyorum tedbir amacli
Plt benim de iyi 195 cikmisti en son ama icim rahat etmiyor yine deGünaydın canım bende Mayıs ayında kürtaj oldum ama doktor hiç bir şey vermedi bana herkeste olabilir falan dedi ben birsey kullnmiyorum plt diye bir test yapmıştı o normaldi kanda pıhtılaşma olup olmadığına bakıyordu o testte
bende ocakta kürtaj oldum canım bende pıhtılaşma çıktı keseyi cumartesi gördük ondan sonra kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum birde progesteronGunaydin kizlar,
Gecmiste kurtaj, dusuk yasayanlar bisey kullaniyor musunuz ? Ben de gecen sene temmuzda kurtaj oldum o zamandan bu yana coraspin kullaniyorum tedbir amacli
iyi sabretmissiniz :) ben dayanamamıştım hemen kendimi doktora attım :)Yeni gelenler hosgeldiniz herkese günaydın bende doktora gitmedim henüz gitmek için sabursızlanıyorum
Bana da aynı şeyi söyledi doktor 2. Kez hatta 3. Kez de biz arastiriyoruz demişlerdi onlara kolay geliyor dediğin gibi. Allah bir daha yaşamasın. Ben su an doktora gitmeye bile cesaret edemiyorum.Plt benim de iyi 195 cikmisti en son ama icim rahat etmiyor yine deKurtaj oldugum dr. Vermisti coraspini sonra o dr. Gitti yeni dr.a başladım o coraspine gerek olmadigini ikinciye ayni seyi yaşarsam o zaman araştirilacagini soyledi tabi soylemek kolay ben ayni seyleri bi daha yasamak istemiyorum 10 eylülde gidicem gittigimde bi daha konuscam coraspin meselesini
Ben 2 ayda bir dahiliyeye de gidiyorum tsh icin o da gerek yok pihtilasma varsa zaten tek basina coraspin yeterli olmaz diyor
Sagol canim insallah hepimize nasip etsinMasallah masallah rabbim saklikla kucagina almayi nasip etsin insallahh melegini
InsaAllah Rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almak nasip eder canım. Peki bir sebep söyledi mi Dr kalbinin durması için.Gecen sene agustosta hamile kaldim 9,5 haftalikti kalbi durdu ekimde kurtaj oldum sonra mart ayinda kimyasal gebelik yasadim ve simdiki gebelik olustu cok sukur rabbime. Tam bir sene sonra oldu ama smear testi icin gitmistim dr a yumurtan catlamis son bir kez degerlendirin dedi ve hamile kaldim. Yumurta takibinin dr tarafindan yapilmasinin onemini anlamis oldum bu arada. :) insallah bu sefer her sey normal ve saglikli bir sekilde gider insallah gectigimiz hafta sonu kahverengi lekelenmeler yasadim progestan hap verdi dr um onu kullaniyorum ve surekli istirahat verdi su an kontrole kadar hep yaticam fazlaca sıkıcı ama kaybetmemek adina her seyi yapabilirim bu sefer
Bu arada sana da cok gecmis olsun cok yipratici bir durum ama ona takilip kalinca inan hamile kalmak daha zorlasiyo rabbine sigin ve dusunmemeye calis cnm
InsaAllah Rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almak nasip eder canım. Peki bir sebep söyledi mi Dr kalbinin durması için.
Bol bol dinlen canım kalkma hiç yeterki bebis iyi olsun sen iyi ol boşver ev işlerini filan.
Sanırım ben çok kafama takıyorum çok istiyorum hayırlısıyla
Slm arkadaşlar bende dün rastgele öğrendim gebeliğimi kaşık ağrısı ve adet düzensizliği için gittim hamile olarak çıktım ama b hcg biraz düşük yarın tekrar yaptırıcam hadi hayırlısı hepiniz sagsalim bebislerinizi kucaklayıp koklayın inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canim bi daha o gunleri yasamayalim hiçbirimiz aslinda boyle olumsuz seyleri konusmak bile istemiyorum ama tedbiri elden birakmamak gerek isteBana da aynı şeyi söyledi doktor 2. Kez hatta 3. Kez de biz arastiriyoruz demişlerdi onlara kolay geliyor dediğin gibi. Allah bir daha yaşamasın. Ben su an doktora gitmeye bile cesaret edemiyorum.
Hayirli olsun canim darisi basimiza ben 10 eylulde gidicem keseyi ve bebisi gorurum inşallah. Sorun bulunmus en azindan ilaclarla hicbir sorun kalmicak bebisini kucaklicaksin insallahbende ocakta kürtaj oldum canım bende pıhtılaşma çıktı keseyi cumartesi gördük ondan sonra kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum birde progesteron
Amin canim bi daha o gunleri yasamayalim hiçbirimiz aslinda boyle olumsuz seyleri konusmak bile istemiyorum ama tedbiri elden birakmamak gerek istehamile olduhuma bile sevinemiyorum hayal kirikligi yasamayayim diye daha otesi var mi
Hayirli olsun canim darisi basimiza ben 10 eylulde gidicem keseyi ve bebisi gorurum inşallah. Sorun bulunmus en azindan ilaclarla hicbir sorun kalmicak bebisini kucaklicaksin insallah
inşallah canım insanın içinde hep bir kuşku oluyorr malesefAmin canim bi daha o gunleri yasamayalim hiçbirimiz aslinda boyle olumsuz seyleri konusmak bile istemiyorum ama tedbiri elden birakmamak gerek istehamile olduhuma bile sevinemiyorum hayal kirikligi yasamayayim diye daha otesi var mi
Hayirli olsun canim darisi basimiza ben 10 eylulde gidicem keseyi ve bebisi gorurum inşallah. Sorun bulunmus en azindan ilaclarla hicbir sorun kalmicak bebisini kucaklicaksin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?