- 22 Temmuz 2016
- 646
- 633
- 103
- Konu Sahibi endless love
- #1.081
3 gün canımAdetine kaç gün var canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün canımAdetine kaç gün var canm
Ay benim doktorum çok salaktı. Hiç bir şey öğrenemedim adamdan. Pazartesi inşallah bende duyarım kalp atışınıYaa var çizgi gördüm çok tatlış :)
Bişey söylemedi haftaya gel kalp atışına bakalım dedi sadece ama güzel kesen oluşmuş güzel yerde dedi
Hoşgeldin kaç haftalık![]()
Bence kan testi yaptir var çizgi canım hayırlısı olsun inşallah :)kizlae baksaniza sanki bugun biraz daha belirginlesmis![]()
normal böyle çıkması Canm var görünüyor içini ferah tut3 gün canım
inşallah canım ya geçen ayda aynısı oldu oyüzden sevinmeye korkuyorumnormal böyle çıkması Canm var görünüyor içini ferah tut
Ay benim doktorum çok salaktı. Hiç bir şey öğrenemedim adamdan. Pazartesi inşallah bende duyarım kalp atışını
Gozun aydinn canimmm gayet net masallahhhh rabbimkizlae baksaniza sanki bugun biraz daha belirginlesmis![]()
Cnm daha doktora gitmedm iki defa kan verdm en son hcg 1040 cikti dun tahmni 4 hafta satim 30 temmuzduYaa var çizgi gördüm çok tatlış :)
Bişey söylemedi haftaya gel kalp atışına bakalım dedi sadece ama güzel kesen oluşmuş güzel yerde dedi
ayyy inşallah canım yaaGozun aydinn canimmm gayet net masallahhhh rabbim![]()
Cnm daha doktora gitmedm iki defa kan verdm en son hcg 1040 cikti dun tahmni 4 hafta satim 30 temmuzdu
Cnm daha doktora gitmedm iki defa kan verdm en son hcg 1040 cikti dun tahmni 4 hafta satim 30 temmuzduYaa var çizgi gördüm çok tatlış :)
Hosbuldm cnm :) bence guzel paylasimlarmz olack:) senin en son kan degerin kacti peki bi de gordn mu keseyiHayirliii olsun tatlimmmm hosgeldinn aramiza cogalmak burda cok guzellll rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimize de sat larimiz ayniymis bu arada![]()
Cnm daha doktora gitmedm iki defa kan verdm en son hcg 1040 cikti dun tahmni 4 hafta satim 30 temmuzdu
Sabredebilrsem bekleyecm ama bazilarina dusuk icin ilac veriomus onun icin gitmem gerekio mu acabaAramızda 1 hafta var :)
Sabredebilirsen hemen gitme canım ben daha yeni gittim doktora
Maşallah Can'ım bende salı günü gidicem inş hayırlı haberler alırım 5+6 olucam bende salı günüBen bu doktoru çok beğendim bir sürü bilgi verdi aslında anlattı keseyi görüyormusun dedi folik asit kullanıyormusun dedi dikkat et kendine dedi sadece kesenin ne kadar olduğunu gln söylemedi nedense :)