- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi endless love
- #1.121
Ahh balım hadi inşallah bide bugün tüm gün nerdeyse arabadaydim şuan anca uzandım sol kaşığı felaket ağrıyorCok guzel belirtiler bunlarin hepsiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh balım hadi inşallah bide bugün tüm gün nerdeyse arabadaydim şuan anca uzandım sol kaşığı felaket ağrıyorCok guzel belirtiler bunlarin hepsiii![]()
Sagol canımGeçmiş olsun canım H hasretsinan65
30 temmuz du canimSeninle aynıyız bat tarihin kaçtı
Bagirsaklar solda oldugu icin sol tarafta rahmin buyume agrisini daha fazla hissetmen normal demisti dr bana tatlim :)Ahh balım hadi inşallah bide bugün tüm gün nerdeyse arabadaydim şuan anca uzandım sol kaşığı felaket ağrıyor![]()
Benim 28 temmuzdu bat günüm e göre 6 haftalık dedi doktor ama kese 4 hafta 5 günlük dedi iki haftaya kalbi atarmış dedi30 temmuz du canim
Bana kese gününü falan söylemedi doktor ama haftaya cuma gel kalp atışını duyarız dedi :)Benim 28 temmuzdu bat günüm e göre 6 haftalık dedi doktor ama kese 4 hafta 5 günlük dedi iki haftaya kalbi atarmış dedi
Aaaaa gerçekten mi ama kuzum daha çok erken değilim rahim ağrısı için? ? İnşallah tutunmustur miniğim yaaaBagirsaklar solda oldugu icin sol tarafta rahmin buyume agrisini daha fazla hissetmen normal demisti dr bana tatlim :)
Kaç haftalık olduğu nu bilmiyonmu sen bebegin tam olarakBana kese gününü falan söylemedi doktor ama haftaya cuma gel kalp atışını duyarız dedi :)
Kaçki değerin geç döllenme olabilir doktorlar kesenin görünmesine önem veriyo en çok
Gec dollenme olabilir canim inemli olan dusuklugu yuksekligi degil 2 gunde bir yaptirdigin kan testindeki artislarrr hadi hayirli olsunn canim rabbimmm aaglikla kucagina almayi nasip etsin insallaahhjjj
Insallahhj ranbim pıt pıt atislarini duymayi nasip etsin hepimize insallah :)Benim 28 temmuzdu bat günüm e göre 6 haftalık dedi doktor ama kese 4 hafta 5 günlük dedi iki haftaya kalbi atarmış dedi
Gec dollenme olabilir canim inemli olan dusuklugu yuksekligi degil 2 gunde bir yaptirdigin kan testindeki artislarrr hadi hayirli olsunn canim rabbimmm aaglikla kucagina almayi nasip etsin insallaahhjjj![]()
Ben cok agri hissettim sol bacagim kasiliyodu hatta ondan ozellikle sordum bana verdigi cevap buydu demekki bize hissettiriyo miniklerimiz :) cok sukurAaaaa gerçekten mi ama kuzum daha çok erken değilim rahim ağrısı için? ? İnşallah tutunmustur miniğim yaaa
Degerlerin kac cikti canimAmin inşallah canım. Cümlemize insallah Rabbim sağlıklı evlat nasip eder.
2 gün sonra tam 2 katına çıktı ama sayısal değer düşük. Herhalde geç döllenme oldu, daha çok yeni. İnşallah güzel yükselir. İnsan stres yapıyor ister istemez
Ay hadi insaAllah yaaaBen cok agri hissettim sol bacagim kasiliyodu hatta ondan ozellikle sordum bana verdigi cevap buydu demekki bize hissettiriyo miniklerimiz :) cok sukur![]()
Cnm benm adet dongm 31. yumrtalarm catlamasi da 15. Gun oldu erken dolenme olma ihtimali yuksek. Bazilarinn gec dollenme oluo o zamn adet gunu bile degeri 20 lerde olan oluo yani taklma sen onemli olan artmasi