2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yaptırmadim canım koyulasmadan da yaptırmak istemiyorum ki koyulasmiyorda bilmiyorum yaa bişey düşünmek istemiyorum gerçekten artık çok yoruldum elimi teli alasım yok
Can'ım keşke yaptırsaydın iki türlü de üzülüyorsun ama en azından var olduğunu bilirdin varsa Bile Bebek strese giriyor şiödi

Ay canım pazartesi bende aynı doktora gideceğim :) burda birimin gideceğini öğrendiğime çok sevindim. Uzun araştırmalarım sonucu Aylin hanıma randevu aldım ve çok heyecanlıydım
Aaa cidden mii :)) sen de ilk kez mi gideceksin yoksa gittin mi daha once? :)
Ya forumda ovenler cok fazla, bir arkadaşımın ablasi da onda dogum yapip memnun kalmis bi gidip tanisayim dedim :)

Aaa cidden mii :)) sen de ilk kez mi gideceksin yoksa gittin mi daha once? :)
Ya forumda ovenler cok fazla, bir arkadaşımın ablasi da onda dogum yapip memnun kalmis bi gidip tanisayim dedim :)
Ben ilk Zübeyde hanıma gittim canım son gittiğimde ki asistan çok ilgisizdi ve moralim çok bozuldu doğru düzgün bir bilgi de alamadım. O yüzden bende araştırma yaptım Aylin hamıma gideceğim yarın :) bakalım ne diyecek çok merak ediyorum

Ayy hadi insallah guzel haberlerle gel :) yorumlarını da merak ediyorum yaz mutlaka :)

Çok kötüyüm yaa stres yapmamaya kafama takmamaya çalışıyorum ama elimde değil olmasa bu çıkar mı ?? Olsa koyulasması gerekmez mi artık
Bence git bi hastaneye kan ver hemen bu setresle daha cok zarar vereceksin kendine canim insallah vardir bebis dualarim inan seninle tatlim

canim tesekkur ederim Allah butun isteyenlere nasip etsin insallah ben hangi marka aldigimi bilmiyorum ama m harfiyle basliyodu galiba paketi buyuk test kucuck bisi. benim goguslerim yaniyo gibi sisti bu nasil olcak 9ay

kizlar canim sadece tuzlu yemek istiyo tatli hic yiyemiyorum ki normalde tatli deli gibi yerim bide batmalar oluyo kasigimda

Kizlar hepinizin hamileligi hayirli olsun. Bebeklerinizi saglikla alin kucaginiza. Ben Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yine kimyasal yaşayacağım diye korkuyorum. Testi silik çıkıp değeri yüksek olan var mı? Bugün yaptığım testin fotoğrafı yok ama o da silik. Gittikçe koyulasmasi gerekiyordu. Iki ay üstüste de kimyasal olmasın mümkünse... bat 9 eylül..

Eklentiler

• 20160902_150851.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 20160902_150729.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 45
Kızlarrr haydi Çin takvine :) Bebişlerinizin cinsiyeti ne çıkıyor. Ben baktım KIZ çıktı. Sizde yapın cinseyeti öğrenince doğru olacak mı bakalım
Oğlumda doğru çıkmamıştı. O kadar test yapmıştım sadece 1 tanesinde doğru çıkmıştı şu anne babanın doğum tarihleriyle yapılan :)

canim senin testin cok silik degilki belli oluyo sanki benimki daha silikti

Yok bisey ya korkma kişiden kişiye değişiyor bide ağrısı olmayanın erkek çocuğu oluyormuş öyle duydum
Benim oğlumda 7. Haftaya gelip miğde bulantılarım olana kadar hiç bir belirtim ağrım olmadı. Bunda sırt, kasık, rahim ağrısı hepsi var. Bebekten bebeğe değişiyormuş gerçekten.

canim senin testin cok silik degilki belli oluyo sanki benimki daha silikti
Regle 5 gün var. Inşallah tutunur. Kizima hamile kaldigimda hiç silik gormemistim. Regle 4 gün kala 90 çıkmıştı hcg. Geçen ay da bu ay da silik olunca herhalde yine kimyasal dedim. Hayırlısı... kimyasal olması genetik problem riski doğuruyor sanırım o yüzden korkuyorum.

Bence hamilesin gidip bi kan testi ver hemen bende haziranda kimyasal gebelik geçirdim ağustosta hamile kaldım inşallah vardır bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…