2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Daha cok var adetine kimyasal olsa bu kadar belirgin çıkmazdı kan testi yap idrarda çıkmışsa kandada çıkar ına göre önlem alırsın

Bence git bi hastaneye kan ver hemen bu setresle daha cok zarar vereceksin kendine canim insallah vardir bebis dualarim inan seninle tatlim
Allah razı olsun canım inan çok ihtiyacim var eşimi üzmek istemiyorum kendim de gidemem şuanda evimizde değiliz tatildeyiz çok ayrı kalmıyoruz. 3 4 gün daha beklicem adetim gelmez se yine test yapcam inşallah Rabbim kop koyu ikinci çizgi görmek nasip eder

Canım var hayırlısı olsun ve daha adetine 5 gün olmasına rağmen bu kadar çıkması iyi sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin Rabbim

canim benim 2 gun kala 28 cikti doktor duzenli artmasi onemli olan dedi artik kismet bekliycez bapalim olucakla ölücegin önüne gecilmez derler İnsallah saglikla kucagimiza aliriZ:) hic hamileymisim gibi hissetmiyorum unutuyorum hatta

Bence hamilesin gidip bi kan testi ver hemen bende haziranda kimyasal gebelik geçirdim ağustosta hamile kaldım inşallah vardır bebek
Günüm geçmeden kan vermeyeceğim gecen ay 13 çıkmıştı. Bu ay bekleyeceğim.

Daha cok var adetine kimyasal olsa bu kadar belirgin çıkmazdı kan testi yap idrarda çıkmışsa kandada çıkar ına göre önlem alırsın
Hayırlısı sağlıkla olur inşallah.

Canım var hayırlısı olsun ve daha adetine 5 gün olmasına rağmen bu kadar çıkması iyi sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin Rabbim
Emin olamıyorum nedense... Hayırlısı bakalım. Günüm gecene kadar kimyasal olduğunu dusunecegim.

canim benim 2 gun kala 28 cikti doktor duzenli artmasi onemli olan dedi artik kismet bekliycez bapalim olucakla ölücegin önüne gecilmez derler İnsallah saglikla kucagimiza aliriZ:) hic hamileymisim gibi hissetmiyorum unutuyorum hatta
Inşallah hamilesindir. Sağlıkla kucağına al canım.

Selam arkadaşlar bende bu cuma doktora gitmeyi düşünüyorum hem keseyi görmek hem de kalp atışını duymak istedim sizce duyulurmu ilk bebeğinde 7. haftada duymuştum bu 6. hafta olacak ????

Selam arkadaşlar bende bu cuma doktora gitmeyi düşünüyorum hem keseyi görmek hem de kalp atışını duymak istedim sizce duyulurmu ilk bebeğinde 7. haftada duymuştum bu 6. hafta olacak ????
Bende ilk kez bu cuma gideceğim benim de ümidim herseyi görmek inşallah hepsi bir arada çıkar da stres olmayız

Kızlar rutin kan testleri yaptırdiniz mi söyle 4-5 tüp kan alıp bakıyorlar ya yoksa erken mi daha onun için

Allah razi olsun.ben predictor early ile bata 4 gun kala yaptim hemen cikti.darisi bekleyenlere

Allah razi olsun.ben predictor early ile bata 4 gun kala yaptim hemen cikti.darisi bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…