- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.421
Eşimi üzmek istemedim böyle kendi kendime üzüyorum. Öteki türlü onuda uzecegim. Beklicem bir süre daha adetim gelmez inşallahCan'ım keşke yaptırsaydın iki türlü de üzülüyorsun ama en azından var olduğunu bilirdin varsa Bile Bebek strese giriyor şiödi
Daha cok var adetine kimyasal olsa bu kadar belirgin çıkmazdı kan testi yap idrarda çıkmışsa kandada çıkar ına göre önlem alırsınRegle 5 gün var. Inşallah tutunur. Kizima hamile kaldigimda hiç silik gormemistim. Regle 4 gün kala 90 çıkmıştı hcg. Geçen ay da bu ay da silik olunca herhalde yine kimyasal dedim. Hayırlısı... kimyasal olması genetik problem riski doğuruyor sanırım o yüzden korkuyorum.
Allah razı olsun canım inan çok ihtiyacim varBence git bi hastaneye kan ver hemen bu setresle daha cok zarar vereceksin kendine canim insallah vardir bebis dualarim inan seninle tatlim
Bende yaptım şimdi erkek çıktı bakalım doğru olacak mı:) sağlıklı olsun da benim için hiç farketmezzKızlarrr haydi Çin takvine :) Bebişlerinizin cinsiyeti ne çıkıyor. Ben baktım KIZ çıktı. Sizde yapın cinseyeti öğrenince doğru olacak mı bakalım
Canım var hayırlısı olsun ve daha adetine 5 gün olmasına rağmen bu kadar çıkması iyi sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin RabbimKizlar hepinizin hamileligi hayirli olsun. Bebeklerinizi saglikla alin kucaginiza. Ben Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yine kimyasal yaşayacağım diye korkuyorum. Testi silik çıkıp değeri yüksek olan var mı? Bugün yaptığım testin fotoğrafı yok ama o da silik. Gittikçe koyulasmasi gerekiyordu. Iki ay üstüste de kimyasal olmasın mümkünse... bat 9 eylül..
Rabbim hayıra çevirsin rüyanı inşallah tatlı tombiş bi bebegin olurE tmm o zamn. Benm icimden kiz gecio tabi saglkli olsn gerisi onemli deil iki gundr ruyamda kivirck sacli tombis bi kiz cocugu goryrm:)
Ben de canim bisey istemiyor derken pazarda eksi bisey gordum adini soylemeyeyim hemen aldim yedim :) esime galiba bu asermeydi dedim :)kizlar canim sadece tuzlu yemek istiyo tatli hic yiyemiyorum ki normalde tatli deli gibi yerim bide batmalar oluyo kasigimda
canim benim 2 gun kala 28 cikti doktor duzenli artmasi onemli olan dedi artik kismet bekliycez bapalim olucakla ölücegin önüne gecilmez derler İnsallah saglikla kucagimiza aliriZ:) hic hamileymisim gibi hissetmiyorum unutuyorum hattaRegle 5 gün var. Inşallah tutunur. Kizima hamile kaldigimda hiç silik gormemistim. Regle 4 gün kala 90 çıkmıştı hcg. Geçen ay da bu ay da silik olunca herhalde yine kimyasal dedim. Hayırlısı... kimyasal olması genetik problem riski doğuruyor sanırım o yüzden korkuyorum.
Günüm geçmeden kan vermeyeceğim gecen ay 13 çıkmıştı. Bu ay bekleyeceğim.Bence hamilesin gidip bi kan testi ver hemen bende haziranda kimyasal gebelik geçirdim ağustosta hamile kaldım inşallah vardır bebek
Hayırlısı sağlıkla olur inşallah.Daha cok var adetine kimyasal olsa bu kadar belirgin çıkmazdı kan testi yap idrarda çıkmışsa kandada çıkar ına göre önlem alırsın
Emin olamıyorum nedense... Hayırlısı bakalım. Günüm gecene kadar kimyasal olduğunu dusunecegim.Canım var hayırlısı olsun ve daha adetine 5 gün olmasına rağmen bu kadar çıkması iyi sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin Rabbim
Inşallah hamilesindir. Sağlıkla kucağına al canım.canim benim 2 gun kala 28 cikti doktor duzenli artmasi onemli olan dedi artik kismet bekliycez bapalim olucakla ölücegin önüne gecilmez derler İnsallah saglikla kucagimiza aliriZ:) hic hamileymisim gibi hissetmiyorum unutuyorum hatta
Amin cnm hepimiz saflkla kucagimiza alalim insalh bu pinpirkliklerimzle bebisleri bezdrmesk tabi:)Rabbim hayıra çevirsin rüyanı inşallah tatlı tombiş bi bebegin olur
Bende ilk kez bu cuma gideceğim benim de ümidim herseyi görmek inşallah hepsi bir arada çıkar da stres olmayızSelam arkadaşlar bende bu cuma doktora gitmeyi düşünüyorum hem keseyi görmek hem de kalp atışını duymak istedim sizce duyulurmu ilk bebeğinde 7. haftada duymuştum bu 6. hafta olacak ????
Allah razi olsun.ben predictor early ile bata 4 gun kala yaptim hemen cikti.darisi bekleyenlereherkese günaydın
patitis tebrik ederim canim biraz imkansız gibi konusuyordun ama oldu mu oluyor işte.Allah tüm hamiş annelerimize bebeklerini sağlıkla almayı nasip etsin. @BaharKenan35 sen naptin canım.batlarimiz aynıydı.ben hala adet olmadım ama hamile gibide hissetmiyorum. bugün idrar testi mi alsam diyorum.
hamile olduğunu idrar testiyle öğrenen arkadaşlar hangi markayı aldınız
Allah razi olsun.ben predictor early ile bata 4 gun kala yaptim hemen cikti.darisi bekleyenlereherkese günaydın
patitis tebrik ederim canim biraz imkansız gibi konusuyordun ama oldu mu oluyor işte.Allah tüm hamiş annelerimize bebeklerini sağlıkla almayı nasip etsin. @BaharKenan35 sen naptin canım.batlarimiz aynıydı.ben hala adet olmadım ama hamile gibide hissetmiyorum. bugün idrar testi mi alsam diyorum.
Büyük ihtimalle cuma günü gidince verecek Dr testleri benim ilk bebeğimde ilk randevu da vermiştiKızlar rutin kan testleri yaptırdiniz mi söyle 4-5 tüp kan alıp bakıyorlar ya yoksa erken mi daha onun için
Bende senin gibiyim fazla belirtim yok gogusler ve bel agrisi disinda.Ben de hamile gibi hissetmiyordum adeti bekliyodum bat a 5 kala 1.5 liralik test vardi evde yaptım cikti :) hala daha hamile gibi hissetmiyorum o yuzden de inanamiyorum :)
Benmde bazen oturdugum yerden kalkarkrn bicak saplaniyir sanki wc giderken korkuyormKızlar bu zamanlarda tek taraflı bel ağrısı ve hareket ettikçe rahimdr kasılmalar normal mi çok korkuyorum
Hangi programi kullaniyosunuz?Benim de normalde agrim yok ama bi is yapinca hareket edince belim kasiklarim agriyor hamilelik uygulamalarinda bu haftada bunlarin normal oldugu rahmin buyumesinden kaynaklandigi yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?