2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet herşey normal dedi doktor kese 0.76 cm diye yazıyo çok sagol içime su serptin biraz
Allahn izniyle bebisinn degerleri cok iyi. E kesede de sknti yok. Bi sknti olsa doktor dio cnm iste su olabilir bu olabilir die. hastalk olack tabi enfeksiyon da kaparz baska bisey de olur tedavi olurz gecer. Onemli olan hemen onlem almak. Sansina bugn de pazar yarn en kotu yarn hersey hallolur insallh

Canim dur hemen uzulme benimde oyle oldu ilk testte cok cok silikti 2. Testte belirgin 3. Testte yine cok cok silik cikmisti rabbimden hayirlisini dile uzulme...

Canim dur hemen uzulme benimde oyle oldu ilk testte cok cok silikti 2. Testte belirgin 3. Testte yine cok cok silik cikmisti rabbimden hayirlisini dile uzulme...
Çok kötüyüm yaa stres yapmamaya kafama takmamaya çalışıyorum ama elimde değil olmasa bu çıkar mı ?? Olsa koyulasması gerekmez mi artık

Canım bat yarın ama sanırım geç yumurtladım bilmiyorum allak bullak oldum iyice kafam sulandı belirsizlik çok kotu ayın 1 de yaptığım da böyleydi bugün de böyle olsa daha koyulasması gerekmez mi
Cnm sen yarn deil diger gun bi test yaparsn anlarsn. Insallj yarn kirmizilar gelemzse zaten buyuk ihtimal gebelktr bu seklde kendini yipratrsn. Zaten bisey kalmamis bekle bakalm.ne olack. Normalde ilk yaptigina gore daha kirmizi olmasi lazm ama gec dollenme de olabilir.

Tamam canım sağolsin ilgilendiğin için Allah razı olsun dua et bana olur mu Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah. ..

Çok kötüyüm yaa stres yapmamaya kafama takmamaya çalışıyorum ama elimde değil olmasa bu çıkar mı ?? Olsa koyulasması gerekmez mi artık
Kiz adeti 3 gun gecince bile hic cizgi cikmayan hamileler war sen bekle bakalm yarn belli okur hersey. Bugn pazar al kocani cik gez aksama kadr ewe de gel uyu. Ben beklerken oyle yapiodm ewde zamn gecmez

Ay canım içimi ferahlatıyon cok teşekürler ya inşallah dedigin gibi güzel geçer herşey yarın kesin eşim sonuçları götürecek

Kiz adeti 3 gun gecince bile hic cizgi cikmayan hamileler war sen bekle bakalm yarn belli okur hersey. Bugn pazar al kocani cik gez aksama kadr ewe de gel uyu. Ben beklerken oyle yapiodm ewde zamn gecmez
Ya dua et bana nolur inşallah hayırlısı ile vardır civcivim tutunmustur annesine

Canim niye bu kadar strese sokuyorsun kendini stres en buyuk etken bunu biliyorsun sen elinden geleni yapiyorsun takdir Allahin o ne zaman derse o zaman olacak yapma böyle çalışıyor musun çalışmıyorsan git saglik ocağında ucretsiz bakiyolar kendini bu kadar yipratma akışına birak biliyorum cok zor ama oyle de olmak zorunda

kendime kendimi dinletemiyorum ki kpss sonuçları açıklandı onu bile umursamıyorum evet biliyorum kafama takmamaliyim şimdi ablamla konuştuk dışarı çıkacagiz. Dua et bana lütfen Rabbim hayırlısıbni versin inşallah.

Kiz agri yokki esigm yuksek olsn. Tik yok ha bildgn. Ne bi batma ne bi agri. Ne bi guruldu. Ne bi bel agrisi. Karnm bombos gibi. Adetm de daha 4 gun gecti bu durmda olan var mi acaba
Bak Canım agrın olmasa bile dikkat et ağır birsey kaldırma ben yaşadım biliyorum ondan sen ağrı yok diye kendini bırakma şimdi ağrısı olmayan 6. Ayda başlıyo

Canım sen kan testi yaptırmadın mı

Bak Canım agrın olmasa bile dikkat et ağır birsey kaldırma ben yaşadım biliyorum ondan sen ağrı yok diye kendini bırakma şimdi ağrısı olmayan 6. Ayda başlıyo
Iste bu durum anormal deildr umarm bebis gelmekten vazgecmiodr her seye suphe duyar oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…