2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bu zamanlarda tek taraflı bel ağrısı ve hareket ettikçe rahimdr kasılmalar normal mi çok korkuyorum
Benim de normalde agrim yok ama bi is yapinca hareket edince belim kasiklarim agriyor hamilelik uygulamalarinda bu haftada bunlarin normal oldugu rahmin buyumesinden kaynaklandigi yaziyor

Kızlar bu zamanlarda tek taraflı bel ağrısı ve hareket ettikçe rahimdr kasılmalar normal mi çok korkuyorum
Normal canım öellikle kasılmalar çok normal rahmin genişliyor Bebek tutunması için :) ilerleyen zamanlarda neden sancım olmuyor bişey mi oldu acaba diyeceksin :)

Enfeksiyon önemli canım, sonucun ciddiyetine göre bazen suya katılan bir tozla atlatılabiliyor bazende antibiyotik gerekiyor hamilede olunsa. Sonucu geciktirmeden götürün.
Ay cok korkuyorum allahım inşallah bişey olmaz elimden geldikçe erken götürücem sonuçları

Benim de normalde agrim yok ama bi is yapinca hareket edince belim kasiklarim agriyor hamilelik uygulamalarinda bu haftada bunlarin normal oldugu rahmin buyumesinden kaynaklandigi yaziyor
Bendede vardı ilk zaman larda hem de çok kötü agrıyo su şuan geçti dokra sordum yerlesiyormuş bebek ondan oluyo korkma
Normal canım öellikle kasılmalar çok normal rahmin genişliyor Bebek tutunması için :) ilerleyen zamanlarda neden sancım olmuyor bişey mi oldu acaba diyeceksin :)
Allah razı olsun kızlar eşimle tartıştık stresle mi oldu bişey mi var diye korktum açıkcası belimin sol tarafında hareket ettikçe hissedilen bi ağrı var sanki tutulmuş gbi dün akşmadan beri rahmimde her zamankinden biraz daha farklı sanki çekiyolarmış gibi tuhaf bi sancı giriyo 2-3 sefer oldu suan yok inş bişey olmaz

Evet işte annelik duygu sanırım iki türlü de korkuyorsun. Şimdi önümüzde kalp atışı var onu da atlattık mı epey Bi rahat olucaz
Ben 3 senedir bekliyorum insanların baskısını biliyorsun bide eşimde üzüliyodu bizim niye yok diye belli etmezdi ama anladım ben bi düşük bi kimyasal gebelik geçirdim o yüzden çok korkuyorum bide enfeksiyon olayı çıktı rabbim bize yardım etsin

Canım bu ayda olmadı benim regl oldum bitmek üzere hatta eylüle kaldı benim yeni umut canım biran önce test yap nasıl sabrediyorsun varsa mutlaka çıkar müjdeli güzel haberlerini bekliyoruz
aslında ben de bir an önce öğrenmek istiyorum canım ama hamilelik dusundugumuzden beri(2 aydır) adetlerim duzensizlesmeye başladı.ilk denememizde 1 hafta kadar gecikti.tam test yaptırayım artık dedim kanamam başladı.gecen ay normal oldu.bu ay gene gecikti.belki gene öyle bir durumdur diye bekliyelim dedim ama sanırım yarın direk kan testi yaptıracağım.varsa da yoksa da belli olsun.bugun de biraz tansiyon dusuklugu yaşıyorum.
en yakın zamanda senden de güzel haberler alırız inşallah canim

Kizlar bana bi akıl verin kafayi yicem sabah test yaptım yok çıkmadı içini açtım baktım ışık tutunca ince kıl gibi çizgi var ya bu herkes de olur mu neden koyulasmiyor çok kötüyüm sabahtır ağlıyorum tam umitleniyorm ama yok olsa daha belirgin çıkmazmı ya da koyulasmazmi artık

Yarın eşim götirsün olmazsa ararım hastaneyi bugün doktor varsa sonucları netten aldım gönderirdim ona göre tedavi edelim ya korkuyorum
Korkma cnm zaten bebisn kesesini gordtnz de gayet normalmis hersey. Bu da tedavi edilir maksat ilerlemesn tedbr amacli.sen sakin kendini skma bebisi uzme annesi.

Sanki var gibi bata kaç gün var

Benimde bir tane kimyasalın var ama rabbim bunu korusun. Hayırlı uğurlu hepimiz kucağımıza alalım

Cnm bat gunun mu senn yoksa var mi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…