2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Batimdan once ogrendim her wc ye gittigimde kirmizilari gorucem diye aklim cikiyor.kan vermistim cuma gunu yarina kalmisti bakalim ondada pozitif cikaraa rahatlicam.bu arada benim 3. Olucak Allah izin verirse
İnş kavuşursun meleğine canım benim ilk 1.5 senedir istiyoruz inş bi sorun çıkmaz

Aynen valla ben çok takıntılıyım bebeğim hakında güzel şeyler düşünüyorum bi dogsun hayırlısıyla oda bizi bezdiricek hiç merak etme annesi annesi :)
Esim pesimi bi birakmio ya tuttrmus yarn doktora.gidelm ben de cumaya kadr beklemek istyrm benlki 6. Haftada karndan gorunr die .

Esim pesimi bi birakmio ya tuttrmus yarn doktora.gidelm ben de cumaya kadr beklemek istyrm benlki 6. Haftada karndan gorunr die .
Can'ım bebeğin karından görünmek hafta ile ilgili değil hcg değeri ile ilgilidir hcg 5000 üstü olunca karından görünür

Bata 4.gun kala yaptirmistim kimyasalmi acaba.saglik ocagina geldim simdi tekrar vericem cok huzursuz oldum

Eklentiler

• Screenshot_20160905-083112.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…