2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ama 6.hafta görünüyormuş kalp atışı benimki altıncı haftaya 1 gün kalmış oluyo keseyi bi hafta önce 4+2 de gördüm aradan 10 gün geçmiş oluyo görünmezmi acaba ya
6. haftada kalp atışı görünüyo bende 6. Haftada gidicem şuan 5+1 oldum. Doktor öyle dedi görünür dedi. Bide kese görünmüşse şuana kadar kalp oluşmuştur

6. haftada kalp atışı görünüyo bende 6. Haftada gidicem şuan 5+1 oldum. Doktor öyle dedi görünür dedi. Bide kese görünmüşse şuana kadar kalp oluşmuştur
Canım tam bi hafta önce keseyi gördük 4+2 de cuma gidicem dr a 5+6 da sence gözükürmü bayram tatiline girmeseler haftaya giderdim ama tatil işte

Doktorların söylediğini ilettim Can'ım. Benim değerim 6355 iken doktor vajinal ultrasonla baktı
Doktorlarin kullandiklari cihazlarin kalitesine gorede degisiyor olabilir. Ben daha uzanir uzanmaz cihazi yeniledik dedi, bakti karindan 6000 kusur degerle gordu karindan.

Canım tam bi hafta önce keseyi gördük 4+2 de cuma gidicem dr a 5+6 da sence gözükürmü bayram tatiline girmeseler haftaya giderdim ama tatil işte
Bence görünür ama sen bayramdan sonraya git o zamana kadar tam gelişir bende öyle yapıcam folik asit varsa kullan birseycikde olmaz bebişin sağlıklıdır inşallah

Günaydın güzel Hamişler bizimde mayıs gözüküyor ama sezeryan olduğu için nisanda olur ama ben hem burda hem nisan annelerindeyim benimde yarın 5+6 olcak ilk muayeneye gidicem umarım hayırlı haberler alırım

Bata 4.gun kala yaptirmistim kimyasalmi acaba.saglik ocagina geldim simdi tekrar vericem cok huzursuz oldum
Benimde bat a 3 gun kala 14.87 cikmisti canim 2 gun sonra 63 e yukselmisti korkma tedirgin olma gec dollenmedir hic merak etme dualarim seninle canim :)

Hayirli olsun tatlim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahhh :)

E es059 Ya da profilinde gir kisisel bilgilerine tikla 9rda biraz assaya indiginde hamilelik gunlugu ekle bolumune muhtemlel dogum tarihini yazip en altta degisiklikleri kaydet bolumune tiklayarak olusturabilirsin bitanem. :)

hamileliği öğrendiğiniz tarihten itibaren yeme içmelerinize dikkat etmeye başladınız mı arkadaşlarrr

Benimde bat a 3 gun kala 14.87 cikmisti canim 2 gun sonra 63 e yukselmisti korkma tedirgin olma gec dollenmedir hic merak etme dualarim seninle canim :)
Allah tamamina erdirsin canim cok sagol.bugun tekrar test yaptim ucuz olanlardan yapar yapmaz gorundu acik pembe olarak.umutluyum.yanliz degilim insaAllah

Eklentiler

• IMG-20160905-WA0019.webp
    6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…