2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam kızlar bende Allah kısmet ederse 4+5 günlük hamisim Son adete gore. En son dün kan testi yaptırdım hcg 521 çıktı. Cuma gününe randvu aldim malum bayram girecek araya diye. Sizce alttan da olsa kese görünür mu

Gorunur cnm. Cumaya kadr 2000 leri gecer altran gorunur cnm

Hamile olan arkadaslara sorum var : arkadaslar hamilelikte ilaki akıntı olmalı mı ? Yani siz hamile oldugunuzu öğrenmeden önce akıntınız varmiydi veya akıntı olmadan hamile olan var mı ? Bu gun bata 7 gun var bende sadece midede eksime ve bas agrısı ve uyku var.ama ilk hamileliğimde kasıkta agri ve akıntı da vardı

Hayırlı olsun canım kese görünür sanırım

Canım çok belirti arama hiç belirti olmayabilir ama hamile olabilirsin belli olmaz

Selam kızlar, herkese sağlıklı hayirli doğumlar diliyorum. Bende aranızdayım inşallah. Sat 27 temmuz, Perşembe Dr gidecem. Kan tahlili de yaptirmadim. İnşallah hersey yolundadır.

Selam kızlar bende 7+4 günlük hamileyim. Bu aralar şiddetli bel ağrım var. Bu durumda olup ağrıyı hafifletmenin yolunu bulan var mı acaba?

Canım adet olacakmışım gibi arada belim sızlıyor bas ağrım ve uykum var ki ben gündüz uykusu asla sevmem.adetime 8 gun var.tup bebek benim ki

Anladım canım tüp bebek de ne zaman öğreniyorsun hamile olduğunu peki
Benimde belim ve kasıklarım ağrıyordu

Kızlar bugün doktora gittik bebişimi gördüm :) doktor 6 haftalık dedi. Ankara'da olanlar için özel koru hastanesi Aylin Anıl Arslan'a gittim ve çok memnun kaldım doktorum çok İyi
Ay gordn mu minnaki. Yeyim onu ben. Cnm adetine gore mi 6 hafta ultrasyona gore mi ay hepsi karisk yemnle matematigm sasti:))

Kızlar sanki dünyanın tüm yükünü taşımış gibiyim o kadar halsizim bi iş bile yapmadıgım halde başım dönüyo dizlerin agrıyo tuhaf bişey olmuşum benim gibi olan varmı
Dunyanin deil ama senin dunyann yukunu tasiosn:)) benm de boyle vucdm titrio sanki hep tansiyonm dusuk gibi bi iste yaptgm yok :) cekecz cnm artk mizmizlanmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…