2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
hamileliği öğrendiğiniz tarihten itibaren yeme içmelerinize dikkat etmeye başladınız mı arkadaşlarrr
Canım ben dikkat ediyorum peynir yoğurt daha çok yiyiyorum sabah akşam süt içiyorum meyve mutlaka tüketiyorum incir kayısı ceviz badem yiyiyorum ilk hamileligimdede dikkat etmiştim

Hayirli ugurlu olsun hosgeldin canim

Canım ben dikkat ediyorum peynir yoğurt daha çok yiyiyorum sabah akşam süt içiyorum meyve mutlaka tüketiyorum incir kayısı ceviz badem yiyiyorum ilk hamileligimdede dikkat etmiştim

ben çalşıyorum. normalde kahvaltı yapmazdım. artık yapıyorum. günde bir bardak süt içiyorum 5-6 bardak su içiyorum...
ama kilo almaktan korkuyorum yaaa

Hayirli ugurlu olsun hosgeldin canim

hoşbuldummm

hayırlı olsun tebrik ederim, bhcg değerin kaç çıktı canım?

merhaba arkadaşlar benim değerim cuma günü 85ti. battan 1 gün önce oluyor. bugün sağlık ocağında kan verdim, yarın alırım inşallah yükselmiştir. ilk hamileliğimi öğrendiğimde 26000 çıkmıştı, o yüzden bu düşük rakamlar beni biraz huzursuz ediyor ama sorun olmayacak inşallah. ilk önce 41 çıktı 2 gün sonra 85. umarım herşey yolundadır.

sata göre 5+2 oluyorum ama adet döngüm 35 gün olduğu için normale göre 1 hafta geç yumurtladığımı düşünürsek 4+2 de sayılabilir. beklemek ne zor, ne hesaplar yaptırıyo insana

hayırlı olsun tebrik ederim, bhcg değerin kaç çıktı canım?

teşekkür ederim :)

ben beklediğim adetin ilk günü idrar testi yaptım. ikinci çizgiyi görünce kan testi yaptırdım. kan testinde sonuç 62,46 çıkmıştı. dr daha çok yeni dedi.bende o yüzden bu hafta cuma dr randevu aldım o şekilde ilk randevumu olacağımm kısmetse ..

Bana da doktor öyle söyledi. daha çok yeniymiş. 300 ü geçene kadar bhcg yi takip edicez. inşallah randevun güzel geçer canım.

benim beklenen tarihim mayıs başı ama yine sezaryenle nisanda doğururum herhalde :)

Merhaba kizlar hayirlisiyla bende mayista bebegimi kucagina alicam. Cok heyecanliyim. 6 haftalik olduk bugun.. hepimize hayirli olsun. Isteyenlerede tez zamanda rabbim nasip etsin.
Hayrli olsn cnm doktor kontrolune gittn mi cnm

ben çalşıyorum. normalde kahvaltı yapmazdım. artık yapıyorum. günde bir bardak süt içiyorum 5-6 bardak su içiyorum...
ama kilo almaktan korkuyorum yaaa

hoşbuldummm
Aynen cnm ben de calisiyrm normalde kahvalti aliskanligm hic yok saat 3 e kadr ac kalabilirm ama simdi dikkat ediyrm bu alsikanligi kazanmaya calsiiyrm

O yuzden diyrm azck sabretsek.millet gibi 6-7 haftada ogrensek direk kalbini dinlesek ne guzel. Ama yok illa adete tee kac gun kala testler bilmem.neler ogrendkte ne oldu hep.stres. deger yukseleck mi kese olusack mi bilmem ne:))

Allah tamamina erdirsin canim cok sagol.bugun tekrar test yaptim ucuz olanlardan yapar yapmaz gorundu acik pembe olarak.umutluyum.yanliz degilim insaAllah
Gayet guzel ve normal bir deger hic takma kafana benim ilk degerlerimden bile guzel seninki masallahhhh testlede garantilemissin tekrar ohhh icine ferah tut tatlim rabbim nazardan saklasinn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…