2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dunyanin deil ama senin dunyann yukunu tasiosn:)) benm de boyle vucdm titrio sanki hep tansiyonm dusuk gibi bi iste yaptgm yok :) cekecz cnm artk mizmizlanmak yok
Kız işte benimde tam öyle oluyo iki.gündür baygınlık geliyor ayy anlama sordum bi kaç ay böyle olursun dedi bi kaç aynı iki günde bittim resmen minigim çabuk gelde yorma anişini

Kızlar bugün doktora gittik bebişimi gördüm :) doktor 6 haftalık dedi. Ankara'da olanlar için özel koru hastanesi Aylin Anıl Arslan'a gittim ve çok memnun kaldım doktorum çok İyi
Yaa canım cok sevindim :)
Aylin Hanım'dan memnun kaldın demek, ben de carsamba gidecegim cok heyecanlıyım :)
Artık onunla devam edersin sanırım?

Kız işte benimde tam öyle oluyo iki.gündür baygınlık geliyor ayy anlama sordum bi kaç ay böyle olursun dedi bi kaç aynı iki günde bittim resmen minigim çabuk gelde yorma anişini
Ne bir karn agrisi ne bi kask agrisi.iyiki bu war yoksa hamile olduguma inanmiyacm.panik olavm bebise bisi mi oldu die. Saolsn kendini bu seklde hatrlatio:)

Bende bata varken beyaz bir akıntı vardı canım kişiden kişiye değişiyor olabilir
Kizlar selam,

Kasıklarim cok agrimaya basladi yordum galiba biraz kendimi işte
Bisey olmaz dimi
aman dikkat et canı uzan yat dinlen lütfen yorma kendini şu zamanlarda

Can'ım normal tetkikleri yaptırıp gitmeni öneririm çünlü ben devlet hastanesinde yaptırdığım halde bugün 600 lira ödedik
Ya bazi tetkikleri bugun devlete gittiğimde sanirim istedi doktor. Dahiliyeye gittim ben gerci ama soyledim hamile oldugumu.
Ne tetkikleri yaptilar ki peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…