2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hemen yarın git bak biz iş işten geçtikten sonra üzülüyoruz yani bu hataya düşme önlemini şimdiden halkı sonra pişman olma inşallah bişey yoktur uzan ayakları nida kaldır yastık koy altına rabbim sana yardım eder inşallah

Canim Allahim bebegini kucagina saglikli almayi nasip etsin. Allahim cok buyuk bir gun burda dogum hikayeni okuyacagiz herseyin yolunda gidecegine inanmak cok onemli. Olumsuz hic birsey dusunme.

Canim Allahim bebegini kucagina saglikli almayi nasip etsin. Allahim cok buyuk bir gun burda dogum hikayeni okuyacagiz herseyin yolunda gidecegine inanmak cok onemli. Olumsuz hic birsey dusunme.
Allah razi olsun canim benim aminn insallah dogum hikayelerimizi paylasmayi nasip etsin rabbim

geçmiş olsun yarına geçer inşallah sende uzan dinlen yarın güzel haberle geliceksin

negüzel Allah ummadığın anda meleğini göndermiş sende dinlen yediğine içtiğine dikkat et kendini ferah tut hayırlısıyla alıcaz kucağımıza bebelerimizi

negüzel Allah ummadığın anda meleğini göndermiş sende dinlen yediğine içtiğine dikkat et kendini ferah tut hayırlısıyla alıcaz kucağımıza bebelerimizi
Cok sukur rabbimee amin insallah gorucez hep beraber kucagimiza aldigimiz gunleride insallah gulerek hatirliycsz bugunleri insallahhh

Cok sukur cnm sen de sik sik su ic at o enfeksiyonu icinden

Canimm Allah birdaha gostermesin insaAllah saglikla huzurla kavusursun yavruna..

Canim insallah bu kez her sey guzel olacak, kalbini ferah tut, insallah saglikla bebeklerimizi aliriz kucagimiza hepimiz
iyi akşamlar güzel mayıs anneleri bende yarın için randevu aldım inşallah kalp atışını duyucaz ay geçen hafta görmüştük bakalım nekadar değişmiş heyecan sardı
Yaaa hadi guzel haberlerle gel insallah, duyun bakalim minigin kalp seslerini
Kizlar sonucum cikmis.cuma 11.7 idi bugunku 85.4 bi sn ya ben gidip takvimimi olusturayim artik
Yaa ne guzel yükselmiş
Ben de bugün kan verdim sonucu çıkabilseydi ben de oluşturacaktım takvimi ama yarına kaldi :)

Amiiinnn canim benim insallah rabbim hepimzin dualarini kabul etsin saglikla gecirelim bu gunlerimizi keyifle insallahhh :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…