- 28 Ağustos 2016
- 569
- 557
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.601
Aminnn canim rabbim sifa bekleyen tum hastalari sifalandirsin insallah cok sagollAmin canım dedigin gibi moralin yüksek tut hiç birsey için üzme kendini inşallah bebeğini alıcan kucağına sürekli doktor kontrolünde ol allah şifalar versin sana
Hemen yarın git bak biz iş işten geçtikten sonra üzülüyoruz yani bu hataya düşme önlemini şimdiden halkı sonra pişman olma inşallah bişey yoktur uzan ayakları nida kaldır yastık koy altına rabbim sana yardım eder inşallahKızlar biraz önce kahverengi kanamam başladı. Hemen doktorumu aradım bir ilaç verdi korkma dedi. Yarın gel kontrol edeyim dedi. Siz siz olun kızlar ben rahatım birsey hissetmiyorum iyiyim diye kendinizi yormayın. Ani hareketler yapmayın. Yorulmayın çok çok dinlenin. Ve bana dua edin olur mu
Canim Allahim bebegini kucagina saglikli almayi nasip etsin. Allahim cok buyuk bir gun burda dogum hikayeni okuyacagiz herseyin yolunda gidecegine inanmak cok onemli. Olumsuz hic birsey dusunme.Kizlar bende bugun gittim kontrole ilk hamileligimde gecen sene 9,5 haftalikken kalbi durmus kurtaj olmak zorunda kalmistim sonra sag yumurtalikta kist olusmus 68 gun adet olamadim, ondan 3 ay sonra kimyasal gebelik yasamistim sonrasinda da hic korunmadigimiz halde gebelik olusmamisti tam tup bebege baslicaz derken rabbim mucizesini gosterdi dr yurtlamissin yumurtan catlamis bu ay bi kendiliginden deneyip tup bebege baslayalim ama smear testi de yapalim demisti smear pozitif cikti hpv pozitif cikti yuksek rahimagzi kanser riskli virusler tespit edildi sifir moralle kendiliginden hamile kaldim. Kahverengi lekelenmeler oldu yuksek dusuk riskinden progestana basladik bu arada hipotiroidim de var bir yandan da onu dengede tutmaya calisiyoruz bebek icin. Bugun ki kontrolde adet tarihine gore 5 haftalik ama kese boyutuna gore 4,5 haftalik gec dollenme gorunuyo hala dusuk riski var onca olumsuzluga ragmen moralimi yuksek tutup bu sefer kucagima almayi nasip et rabbim diye dua ediyorum. 11 gun sonraya randevu verdi kalp atislarini duymak icin. Bu sefer saglam siki bir takipte kontrol altinda tutmaya calisacak doktorum. Kasik bel agrilarim cok fazla ani kafami cevirdigimde bile inanilmaz bas donmesi oluyo benim belirtiler de bu sekilde :) Rabbim hepimize saglikli 8 ay gecirmeyi ve kucaklarimiza almayi nasip etsin bebislerimizi insallahhh...
sağlıklı olacaksa gelsin inşallah.Sabırlı ol rabim ol demişse olur o bebek bu dünyada rızıkı varsa gelir dua et ve üzülme canım
Amin inşallahsağlıklı olacaksa gelsin inşallah.
Allah razi olsun canim benim aminn insallah dogum hikayelerimizi paylasmayi nasip etsin rabbimCanim Allahim bebegini kucagina saglikli almayi nasip etsin. Allahim cok buyuk bir gun burda dogum hikayeni okuyacagiz herseyin yolunda gidecegine inanmak cok onemli. Olumsuz hic birsey dusunme.
Amin canımmm :)Allah razi olsun canim benim aminn insallah dogum hikayelerimizi paylasmayi nasip etsin rabbim
geçmiş olsun yarına geçer inşallah sende uzan dinlen yarın güzel haberle geliceksinKızlar biraz önce kahverengi kanamam başladı. Hemen doktorumu aradım bir ilaç verdi korkma dedi. Yarın gel kontrol edeyim dedi. Siz siz olun kızlar ben rahatım birsey hissetmiyorum iyiyim diye kendinizi yormayın. Ani hareketler yapmayın. Yorulmayın çok çok dinlenin. Ve bana dua edin olur mu
negüzel Allah ummadığın anda meleğini göndermiş sende dinlen yediğine içtiğine dikkat et kendini ferah tut hayırlısıyla alıcaz kucağımıza bebelerimiziKizlar bende bugun gittim kontrole ilk hamileligimde gecen sene 9,5 haftalikken kalbi durmus kurtaj olmak zorunda kalmistim sonra sag yumurtalikta kist olusmus 68 gun adet olamadim, ondan 3 ay sonra kimyasal gebelik yasamistim sonrasinda da hic korunmadigimiz halde gebelik olusmamisti tam tup bebege baslicaz derken rabbim mucizesini gosterdi dr yurtlamissin yumurtan catlamis bu ay bi kendiliginden deneyip tup bebege baslayalim ama smear testi de yapalim demisti smear pozitif cikti hpv pozitif cikti yuksek rahimagzi kanser riskli virusler tespit edildi sifir moralle kendiliginden hamile kaldim. Kahverengi lekelenmeler oldu yuksek dusuk riskinden progestana basladik bu arada hipotiroidim de var bir yandan da onu dengede tutmaya calisiyoruz bebek icin. Bugun ki kontrolde adet tarihine gore 5 haftalik ama kese boyutuna gore 4,5 haftalik gec dollenme gorunuyo hala dusuk riski var onca olumsuzluga ragmen moralimi yuksek tutup bu sefer kucagima almayi nasip et rabbim diye dua ediyorum. 11 gun sonraya randevu verdi kalp atislarini duymak icin. Bu sefer saglam siki bir takipte kontrol altinda tutmaya calisacak doktorum. Kasik bel agrilarim cok fazla ani kafami cevirdigimde bile inanilmaz bas donmesi oluyo benim belirtiler de bu sekilde :) Rabbim hepimize saglikli 8 ay gecirmeyi ve kucaklarimiza almayi nasip etsin bebislerimizi insallahhh...
Cok sukur rabbimee amin insallah gorucez hep beraber kucagimiza aldigimiz gunleride insallah gulerek hatirliycsz bugunleri insallahhhnegüzel Allah ummadığın anda meleğini göndermiş sende dinlen yediğine içtiğine dikkat et kendini ferah tut hayırlısıyla alıcaz kucağımıza bebelerimizi
Hayirli haberlerle gel insallah kendim kadar heyecanlaniyorum doktora gidenlereiyi akşamlar güzel mayıs anneleri bende yarın için randevu aldım inşallah kalp atışını duyucaz ay geçen hafta görmüştük bakalım nekadar değişmiş heyecan sardı
ah canım benim Allah razı olsun hepimiz hayırlı haberlerle gelicez inşallahHayirli haberlerle gel insallah kendim kadar heyecanlaniyorum doktora gidenlere
Cok sukur cnm sen de sik sik su ic at o enfeksiyonu icindenEvet eşim gitti sonuçları götürdü herşey normal çıkmış sadece idrar yollarında enfeksiyon varmış onun için toz bi ilaç yazmış onu kullansın gecmezse gene gidicez ilgin için teşekürler canım
Canimm Allah birdaha gostermesin insaAllah saglikla huzurla kavusursun yavruna..Kizlar bende bugun gittim kontrole ilk hamileligimde gecen sene 9,5 haftalikken kalbi durmus kurtaj olmak zorunda kalmistim sonra sag yumurtalikta kist olusmus 68 gun adet olamadim, ondan 3 ay sonra kimyasal gebelik yasamistim sonrasinda da hic korunmadigimiz halde gebelik olusmamisti tam tup bebege baslicaz derken rabbim mucizesini gosterdi dr yurtlamissin yumurtan catlamis bu ay bi kendiliginden deneyip tup bebege baslayalim ama smear testi de yapalim demisti smear pozitif cikti hpv pozitif cikti yuksek rahimagzi kanser riskli virusler tespit edildi sifir moralle kendiliginden hamile kaldim. Kahverengi lekelenmeler oldu yuksek dusuk riskinden progestana basladik bu arada hipotiroidim de var bir yandan da onu dengede tutmaya calisiyoruz bebek icin. Bugun ki kontrolde adet tarihine gore 5 haftalik ama kese boyutuna gore 4,5 haftalik gec dollenme gorunuyo hala dusuk riski var onca olumsuzluga ragmen moralimi yuksek tutup bu sefer kucagima almayi nasip et rabbim diye dua ediyorum. 11 gun sonraya randevu verdi kalp atislarini duymak icin. Bu sefer saglam siki bir takipte kontrol altinda tutmaya calisacak doktorum. Kasik bel agrilarim cok fazla ani kafami cevirdigimde bile inanilmaz bas donmesi oluyo benim belirtiler de bu sekilde :) Rabbim hepimize saglikli 8 ay gecirmeyi ve kucaklarimiza almayi nasip etsin bebislerimizi insallahhh...
Canim insallah bu kez her sey guzel olacak, kalbini ferah tut, insallah saglikla bebeklerimizi aliriz kucagimiza hepimizKizlar bende bugun gittim kontrole ilk hamileligimde gecen sene 9,5 haftalikken kalbi durmus kurtaj olmak zorunda kalmistim sonra sag yumurtalikta kist olusmus 68 gun adet olamadim, ondan 3 ay sonra kimyasal gebelik yasamistim sonrasinda da hic korunmadigimiz halde gebelik olusmamisti tam tup bebege baslicaz derken rabbim mucizesini gosterdi dr yurtlamissin yumurtan catlamis bu ay bi kendiliginden deneyip tup bebege baslayalim ama smear testi de yapalim demisti smear pozitif cikti hpv pozitif cikti yuksek rahimagzi kanser riskli virusler tespit edildi sifir moralle kendiliginden hamile kaldim. Kahverengi lekelenmeler oldu yuksek dusuk riskinden progestana basladik bu arada hipotiroidim de var bir yandan da onu dengede tutmaya calisiyoruz bebek icin. Bugun ki kontrolde adet tarihine gore 5 haftalik ama kese boyutuna gore 4,5 haftalik gec dollenme gorunuyo hala dusuk riski var onca olumsuzluga ragmen moralimi yuksek tutup bu sefer kucagima almayi nasip et rabbim diye dua ediyorum. 11 gun sonraya randevu verdi kalp atislarini duymak icin. Bu sefer saglam siki bir takipte kontrol altinda tutmaya calisacak doktorum. Kasik bel agrilarim cok fazla ani kafami cevirdigimde bile inanilmaz bas donmesi oluyo benim belirtiler de bu sekilde :) Rabbim hepimize saglikli 8 ay gecirmeyi ve kucaklarimiza almayi nasip etsin bebislerimizi insallahhh...
Yaaa hadi guzel haberlerle gel insallah, duyun bakalim minigin kalp sesleriniiyi akşamlar güzel mayıs anneleri bende yarın için randevu aldım inşallah kalp atışını duyucaz ay geçen hafta görmüştük bakalım nekadar değişmiş heyecan sardı
Yaa ne guzel yükselmişKizlar sonucum cikmis.cuma 11.7 idi bugunku 85.4bi sn ya ben gidip takvimimi olusturayim artik
Aminn canim hepberaber insallahhh :)))) rabbim kimseleri uzmesin dermansiz dertler vermesin insallah :))Canimm Allah birdaha gostermesin insaAllah saglikla huzurla kavusursun yavruna..
Cok sukur masallah rabbim devamini getirsin saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah cok sevindim :))))Kizlar sonucum cikmis.cuma 11.7 idi bugunku 85.4bi sn ya ben gidip takvimimi olusturayim artik
Amiiinnn canim benim insallah rabbim hepimzin dualarini kabul etsin saglikla gecirelim bu gunlerimizi keyifle insallahhh :))))Canim insallah bu kez her sey guzel olacak, kalbini ferah tut, insallah saglikla bebeklerimizi aliriz kucagimiza hepimiz
Yaaa hadi guzel haberlerle gel insallah, duyun bakalim minigin kalp seslerini
Yaa ne guzel yükselmiş
Ben de bugün kan verdim sonucu çıkabilseydi ben de oluşturacaktım takvimi ama yarına kaldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?